2009 Ekim Anneleri

slm kızlar ekim bebişlerimize nazar mı değdi ne...bizde sabah 4e kadar uyumadıl dün aşı olduk kızım ateşlendi ve ağladı sabah 10 buçukta uyandı ve bugünde halsiz malesef ağlamaya bile hali yok ıh lıyo sürekli allahım ne zormuş annelik allahım bütün annelere sağlık versin...

sizede geçmiş olsun bircan..
ay bu ne hastane online mesaj sayfası gibi oldu topic..nazara geldi kuzular..herkeste bişiy war..dolayısıylede kimsede moral yok keyif yok geyik yapcak halimizde yok..

heeyy kuzularr iileşin hemencik te keyfimiz yerine gelsinn,üzmeyin ama bizi

hadi gözünüz aydınn:)) bizde daha biişiy yok bol salya dışında..

teşekkürler.sonunda çıktı 2 aydır diş etleri patladı gerisi gelmemişti.bugün baktım baya baya gelmiş elimi azına aldı ve çok acıdı vayyyy benim memişlereakannehir.darısı başınıza bakalım

ya bişi sorucam bu sizin msjların altında bebişleriniz ayları yazıyor ya o nasıl oluyo?

bikaç tane ticker sitesi war..biçoğumuzunki lilypie..ordan birinden hazırlıyıp kullanıcı panelinde yapıştırıyosun..

(( bu iş yine bana kalcak kanımca:)))

Merhaba kızlar ;
Ya biz rota nın 2. olduk geldik ama bugün benim kuzum çok huysuz , hiç böyle yapmazdı sürekli mızıldanma halinde sanırım kabız düşünüyorum sağlık ocağından aldığımız demir ilacı mı yapıyo die , bide 1 haftadır falan eklere geçtik meyve suyu veriyodum zaten 2 gündür de çorba vermeye başladım acaba diyorum o mu.Armut sıkıp vericem daha ne yapmalıyım.Uyusa da bi anda çığlık atarak uyanıyo anlamıyorum bi tanıdığım gaz sıkışması olabilir dedi

ay dişler gelmeye başlamışşş maşallahh bebişlerimize büyüyorlar mı ne :))

yasemincim gelmedi değilmi sonuçlar nolmuş acaba

şeymada şimdi yeni gittmiştir ayy çook meraklıyım ben yaaa siz yazın bi ara gene gelir bakarım yazık kocişim hasta ona bakıyommm çorba yapıyım kalkıp elime kaldı gelsin anneside baksın demi yook hastaykemn yanaşmaz bile ona gecerse dorayı sevemeyecek elletmeyeceğim diye kötükedihüso aklinialirimsmile

demir ilacı yapıyomuş cnm..meywesuyuna damlt da wer bundan sonra..gazdan da olabilir çığlığı..yada kabızsa yapması yakındır ağrısı giriyodur belkim

:))) alem bukadın

ben anlamiorum herkes farkli bisi yapio.biz daha demire baslamadik.goturdugum 3 dr de 6.ayda gerek gorulurse baslanir dedi..aydan once olmazmis barsaklar hazir deilmis ki kan tahliline gore verilirmis fazlasi zararmis

canım eğer kabızsa yapabilir huysuzluğu... emekleme pozisyonu yaptır hareketlilik yarar cnm...

buket sağlık ocaklarında 4 ayda weriyolar bizede werdiler ama biz başlamadık..doktora sormadan wermek istemedim doktorda 6 bitsin öyle wercem dedi

gizoş geçmiş olsun canımcım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…