2009 Ekim Anneleri

canım armut suyu iyi gelir elma suyuyla karıştır istersen,geçmiş olsun defnemize

geçmiş olsun canım,kıyamam kuzuya

ya kızlar benim eşim çocuğu aylık kontrole götürmeye karşı çıkıyo. hasta değise niye götürecekmişiz, çok sinir oluyorum. Ben de minibüslerle gidemiyorum ama böyle giderse götüreceğim. Kayınvalidemin halt etmesi bunlar, neymiş, eskiden şöylemiymiş, böylemiymiş. ço gıcık oluyom ya. Adamın kafasına giriyo. çok canım sıkkın .

slm kızlar...
ela 4-5 gündür kabızdı sanırım demir damlasından kaynaklanıyodu,...
dün cam rendede elma rendeledim yarım elmaya yakın yedirdim az önce öle bi kaka yapmıştıki midem bulana bulana temizledim, çok koyuydu sizdede böle mi? yoksa kızım susuzmu kalmış

amazoncum canım size de çok geçmiş olsun,iyi olmanıza sevindim. özdecim büyümüde artık annesini ararmış :)

çok sağol blüüücümm olumunekankayizsmile

aynen tatlımm olumunekankayizsmile

nihanım çok geçmiş olsunn

Şeniz

Amin canım. Size de çok geçmiş olsun.

Demir ilacı kabız yaptığından, huysuzluk yapıyor şekerim, Uykudan çığlıkla uyanıyosa pırtı geliyodur karnı ağrıyodur pırt yapana kadar ondandır aynen:) Armut iyi gelir armut ver tatlım. Ben bu yüzden demir damlasını gün aşırı veriyorum.

çok geçmiş olsun amozoncum.. şimdi iyi olmanıza çok sevindim...

Şeniz

Demir yapıyor elacım. Dışkı çok iğrenç kokuyor ve hafif katılaşıyor.

Demir yapıyor elacım. Dışkı çok iğrenç kokuyor ve hafif katılaşıyor.

ayy evet cicim yaa iğrençtii öğğ oldum:sinifsinif:
sizede geçmiş olsun kuzum, bu rota kabusunu unutmuştum bak gene soldan soldan geliyolar-tatlicadiarzu-

ayy evet cicim yaa iğrençtii öğğ oldum:sinifsinif:
sizede geçmiş olsun kuzum, bu rota kabusunu unutmuştum bak gene soldan soldan geliyolar-tatlicadiarzu-

Ay sorma ya dün resmen ölücem sandım çok kötü. İllet birşey , kuzucuklarımızı korusun allah gerçekten.

aynısından banada olmuştu hemnde doğumdan 10 gün sonra ölüyodum 2 gün hastanede kaldım serum verdiler hayatımın en kötü hastalığıydı ölüyodum geçmiş oldun canım...

nihan sen özdeye devam sütü veriyomusun cnm? veriyosan hangi marka?

aynısından banada olmuştu hemnde doğumdan 10 gün sonra ölüyodum 2 gün hastanede kaldım serum verdiler hayatımın en kötü hastalığıydı ölüyodum geçmiş oldun canım...

Şeniz

nihan sen özdeye devam sütü veriyomusun cnm? veriyosan hangi marka?

Devam sütü falan vermiyorum ben canım hiç vermedim. Çorba, meyve-sebze püresi, yatarken de hero baby nin iyi geceler (sütlü-buğdaylı -yulaflı) kaşık mamasından veriyorum o kadar.
amazoncum çok geçmiş olsun canım(

Şeniz

bu olayı anlatsam mı diye çok düşündüm anlatmaya karar verdim
bu gün yeni derslerine girdiğim bir sınıfta dersin başında bir öğrencim habire yanındakiyle konuşuyor ben yine geceden uykusuzum gerginim bir sus iki sus sonunda sinirlendim
çocuğu fırçaladım aradan biraz geçti pişman oldum çok seert çıkıştım diye (normalde pek yapmam) teneffüste arkadaşıma anlattım ben falanca öğrenciye kızdım şimdi de pişman oldum diye. arkdaşım ne dedi biliyormusunuz " o çocuk kan kanseri sen doğum iznindeyken teşhis kondu, sırf moral olsun diye ailesi okula gönderiyor " diye .Kahroldum . ikinci derse girmeden çocuktan özür diledim " yavrum kusura bakma ben bu aralar uykusuzum o yüzden böyle gerginim" dedim Çocuk Da dedi ki " öğretmenim siz haklıydınız hakkınızı helal edin bana ne olur" O an çocuğa sarılıp ağlamamak için hemen öğretmenler odasına gittim. ....
etkisinden kurtulamıyorum ya. bizim de çocuklarımız var ve en ufak bir hastalıklarında nasıl üzülüyoruz.....çocuk daha 17 yaşında.

elifcim yaa yazdığını okurken bile mahvoldumm allah hiç bi anne babaya göstermesin yarebbim şifa versin nerde varsa ...mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…