buket sağlık ocaklarında 4 ayda weriyolar bizede werdiler ama biz başlamadık..doktora sormadan wermek istemedim doktorda 6 bitsin öyle wercem dedi
Merhaba kızlar ;
Ya biz rota nın 2. olduk geldik ama bugün benim kuzum çok huysuz , hiç böyle yapmazdı sürekli mızıldanma halinde sanırım kabız düşünüyorum sağlık ocağından aldığımız demir ilacı mı yapıyo die , bide 1 haftadır falan eklere geçtik meyve suyu veriyodum zaten 2 gündür de çorba vermeye başladım acaba diyorum o mu.Armut sıkıp vericem daha ne yapmalıyım.Uyusa da bi anda çığlık atarak uyanıyo anlamıyorum bi tanıdığım gaz sıkışması olabilir dedi
slm kızlar ekim bebişlerimize nazar mı değdi ne...bizde sabah 4e kadar uyumadıl dün aşı olduk kızım ateşlendi ve ağladı sabah 10 buçukta uyandı ve bugünde halsiz malesef ağlamaya bile hali yok ıh lıyo sürekli allahım ne zormuş annelik allahım bütün annelere sağlık versin...
arkadaşlar bebişlerinizin dişleri ne durumda benim oğlumun alttaki 2 dişi çıktı:))
evet canim oyleymis cok ilginc bi sistem var ulkemizde sempatiksalakcinni
:))) alem bukadın
gizoş geçmiş olsun canımcım opuyorumnanaktan
amazoncum canım size de çok geçmiş olsun,iyi olmanıza sevindim. özdecim büyümüde artık annesini ararmış :)
Çok geçmiş olsun Nihancım ya işte hastalık bu kol geziyo ne kadar sakınsanda allahtan çabuk geçmiş
Bizde bugün rota nın 2. olduk.Geçen gittim hastaneye bende bütün bebek bölümü rota hastalarıyla doluydu.Allahım korusun bütün kuzucuklarımızı
nihanım çok geçmiş olsunn
slm kızlar ekim bebişlerimize nazar mı değdi ne...bizde sabah 4e kadar uyumadıl dün aşı olduk kızım ateşlendi ve ağladı sabah 10 buçukta uyandı ve bugünde halsiz malesef ağlamaya bile hali yok ıh lıyo sürekli allahım ne zormuş annelik allahım bütün annelere sağlık versin...
Merhaba kızlar ;
Ya biz rota nın 2. olduk geldik ama bugün benim kuzum çok huysuz , hiç böyle yapmazdı sürekli mızıldanma halinde sanırım kabız düşünüyorum sağlık ocağından aldığımız demir ilacı mı yapıyo die , bide 1 haftadır falan eklere geçtik meyve suyu veriyodum zaten 2 gündür de çorba vermeye başladım acaba diyorum o mu.Armut sıkıp vericem daha ne yapmalıyım.Uyusa da bi anda çığlık atarak uyanıyo anlamıyorum bi tanıdığım gaz sıkışması olabilir dedi
çok geçmiş olsun amozoncum.. şimdi iyi olmanıza çok sevindim...
slm kızlar...
ela 4-5 gündür kabızdı sanırım demir damlasından kaynaklanıyodu,...
dün cam rendede elma rendeledim yarım elmaya yakın yedirdim az önce öle bi kaka yapmıştıki midem bulana bulana temizledim, çok koyuydu sizdede böle mi? yoksa kızım susuzmu kalmış
Demir yapıyor elacım. Dışkı çok iğrenç kokuyor ve hafif katılaşıyor.
ayy evet cicim yaa iğrençtii öğğ oldum:sinifsinif:
sizede geçmiş olsun kuzum, bu rota kabusunu unutmuştum bak gene soldan soldan geliyolar-tatlicadiarzu-
Ay sorma ya dün resmen ölücem sandım çok kötü. İllet birşey , kuzucuklarımızı korusun allah gerçekten.
selam kızlar
kabus gibi bir gece geçirdim. Dün hafif bir halsizliğim vardı. Akşam 5 gibi midem bulanmaya başladı. Lavaboya zor yetiştim. Aynı anda ishal başladı. 4-5 defa bu şekilde tuvalete koşturdum. Hem midem bulanıyor aynı anda tuvaletim geliyor , ne yapacağımı sapıttım resmen. Özde de ağla ağla ilgi istiyor. Annemi çağırdım geldi. Eşim acile götürdü işten gelince. Serum taktılar a biraz kendime geldim. Her gece 7-8 vaka geliyotr bu şekilde dedi dr. Çeşme suyu kullanmayın, salgın var sanırım dedi. Zaten kullanmıyorum ama anlamadım yani, bişey de yemedim ki öyle. Üşüttüm heralde dedim. Eve geldik Özde beni aramış ağlamaktan sümükleri akmış artık kıyamam. İlgi istedi yavrum ama çok kötüydüm ilgilenemedim. Gece yarısı da bu sefer annem ishal ve kusma. Helak oldu kadın. Geçen hafta kıza rotanın 2. sini vurdurmuştum. Sanırım onun dışkısından bulaştı. Dr de çok düşük bi ihtimal ama olabilir dedi. Anlamadık bişey. Şimdi annem de ben de iyiyiz ama dün resmen bir kabustu. Sağlık gibisi yok kızlar.
aynısından banada olmuştu hemnde doğumdan 10 gün sonra ölüyodum 2 gün hastanede kaldım serum verdiler hayatımın en kötü hastalığıydı ölüyodum geçmiş oldun canım...
nihan sen özdeye devam sütü veriyomusun cnm? veriyosan hangi marka?
amazoncum çok geçmiş olsun canım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?