- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
bu olayı anlatsam mı diye çok düşündüm anlatmaya karar verdim
bu gün yeni derslerine girdiğim bir sınıfta dersin başında bir öğrencim habire yanındakiyle konuşuyor ben yine geceden uykusuzum gerginim bir sus iki sus sonunda sinirlendim
çocuğu fırçaladım aradan biraz geçti pişman oldum çok seert çıkıştım diye (normalde pek yapmam) teneffüste arkadaşıma anlattım ben falanca öğrenciye kızdım şimdi de pişman oldum diye. arkdaşım ne dedi biliyormusunuz " o çocuk kan kanseri sen doğum iznindeyken teşhis kondu, sırf moral olsun diye ailesi okula gönderiyor " diye .Kahroldum . ikinci derse girmeden çocuktan özür diledim " yavrum kusura bakma ben bu aralar uykusuzum o yüzden böyle gerginim" dedim Çocuk Da dedi ki " öğretmenim siz haklıydınız hakkınızı helal edin bana ne olur" O an çocuğa sarılıp ağlamamak için hemen öğretmenler odasına gittim. ....
etkisinden kurtulamıyorum ya. bizim de çocuklarımız var ve en ufak bir hastalıklarında nasıl üzülüyoruz.....çocuk daha 17 yaşında.
bu olayı anlatsam mı diye çok düşündüm anlatmaya karar verdim
bu gün yeni derslerine girdiğim bir sınıfta dersin başında bir öğrencim habire yanındakiyle konuşuyor ben yine geceden uykusuzum gerginim bir sus iki sus sonunda sinirlendim
çocuğu fırçaladım aradan biraz geçti pişman oldum çok seert çıkıştım diye (normalde pek yapmam) teneffüste arkadaşıma anlattım ben falanca öğrenciye kızdım şimdi de pişman oldum diye. arkdaşım ne dedi biliyormusunuz " o çocuk kan kanseri sen doğum iznindeyken teşhis kondu, sırf moral olsun diye ailesi okula gönderiyor " diye .Kahroldum . ikinci derse girmeden çocuktan özür diledim " yavrum kusura bakma ben bu aralar uykusuzum o yüzden böyle gerginim" dedim Çocuk Da dedi ki " öğretmenim siz haklıydınız hakkınızı helal edin bana ne olur" O an çocuğa sarılıp ağlamamak için hemen öğretmenler odasına gittim. ....
etkisinden kurtulamıyorum ya. bizim de çocuklarımız var ve en ufak bir hastalıklarında nasıl üzülüyoruz.....çocuk daha 17 yaşında.
önceden bu tarz olaylarda biraz taş kalpliymişim şimdi fark ediyorum böyle yazıları okuyunca yada izleyince hemen gözümde yaş tomurcuklanıyo annem bizim herşeyimizi abartırdı üzüntümüzü de sevincimizide hatta anneme kızardım anne gene abartıyosun ne var bunda ağlıcak diye bide söylenirdim o da anne ol anlarsın derdi şimdi anlıyorum onu. ben daha fenası oldum annemin. evlat diyince dünya duruyo benim için. sırf kendi çocuğuma değil bütün anne kuzuları için öyle bi hal oluyorum.belgesel bile izleyemiyorum çok duygusallaşdım.bu olayı anlatsam mı diye çok düşündüm anlatmaya karar verdim
çok ama çok üzüldüm. Ama bilemezdinizki çocuğun durumunu.Allah yardımcısı olsun.
Malesef benim babamda 1 yıldır kanserle mücadele ediyor senağlama Allahım bütün hastalara şifa versin içindede babacığıma senağlama ooffffffffffffffffffffffff
keske yazmasaymissin elif yaa.vallahi moralim bozuldu aglamaktan gozlerim sisti.yeni sakinlestim bide esim kizdi niye okuyosun diye senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?