2009 Ekim Anneleri

off yaa Allah herkesin yavrusunı içinde de bizimkileri bağışlasın bizlere

Ayy zaten kızım bugün sürekli ağladı.O ağladıkça içim eridi.Bi de Elif'in yazısını okudum iice kötü oldum.senağlamasenağlamasenağlama
Allahım korusun tüm kuzularımızı , onlara sürekli sağlık , sıhhat ve huzur versin.Bütün zorda olan yavruşlara şifa anneleri başta olmak üzere tüm ailelere de sabır versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay allahım rabbim şifa versin meleğe,çok üzüldüm. Ama kendini suçlama elifçim bilsen hiç yapar mıydın tatlım, özür dileyip gönlünü almışsın hem. Üzme kendini.. :1hug:

Son düzenleme:
keske yazmasaymissin elif yaa.vallahi moralim bozuldu aglamaktan gozlerim sisti.yeni sakinlestim bide esim kizdi niye okuyosun diye senağlama

çok ama çok üzüldüm. Ama bilemezdinizki çocuğun durumunu.Allah yardımcısı olsun.

Malesef benim babamda 1 yıldır kanserle mücadele ediyor senağlama Allahım bütün hastalara şifa versin içindede babacığıma senağlama ooffffffffffffffffffffffff

önceden bu tarz olaylarda biraz taş kalpliymişim şimdi fark ediyorum böyle yazıları okuyunca yada izleyince hemen gözümde yaş tomurcuklanıyo annem bizim herşeyimizi abartırdı üzüntümüzü de sevincimizide hatta anneme kızardım anne gene abartıyosun ne var bunda ağlıcak diye bide söylenirdim o da anne ol anlarsın derdi şimdi anlıyorum onu. ben daha fenası oldum annemin. evlat diyince dünya duruyo benim için. sırf kendi çocuğuma değil bütün anne kuzuları için öyle bi hal oluyorum.belgesel bile izleyemiyorum çok duygusallaşdım.

Allahım şifa versin babana canım en kısa zamanda.

keske yazmasaymissin elif yaa.vallahi moralim bozuldu aglamaktan gozlerim sisti.yeni sakinlestim bide esim kizdi niye okuyosun diye senağlama

Haklısın canım, sen ve diğer arkadaşlar kusura bakmayın. Çok sarsıldığım için anlattım.

Allah tüm hasta kuzulara ve annelerine yar ve yardımcı olsun.

günaydın gizoşcum opuyorumnanaktan günaydın kızlar hepinize a.s.

arzucummm süper bi hava var dimi sokaklara atmalı kendimizi :))

evet canım çooook güzel kocişi bekliyorum işten gelsin kaçarı yok hemen dışarıya klava:

eşin nasıl oldu canım,düzeldimi. doram nasıl yoğur onu yerime :dance:

kıss gelsin kocişinde gelin alsancağa oturur bişiler içer sohbet ederiz nasıl fikir ama sempatiksalakcinni

SLM Kızlar , oğluma arçelik ' in bebeğim robotunu aldım ohh be rahatlıkmış :)) hem buharla pişiriyo hemde püre haline getiriyor el süzgeçle ne zor oluyomuş .. Birde buharla pişirmek daha iyiymiş sözüm ona bakalım öyle olsun ... Kullandım bugün iyiymiş yaa ayrıca buz çözüyo ve mamaları tekrar ısıtıyo falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…