2009 Ekim Anneleri

Tatlım güle güle kullan.Sorması ayıp ne kadr a aldın merak eetim güzel bişi gibi

evt üretilmiyormuş bende araştırmıştım bi arzumun var piyasada oda 125 tl falan hepsiburada dan aldım kargo ücretiyle birlikte 50 tl

arkadaşlar aldığınız robotun bıçağı metal mi? Bizim doktorumuzun blender tarzı şeyleri yasakladı; vitamini öldürüyor ve pürüzsüz püre tarzı gıdalar bebeği tembelliğe alıştırıyor diye yani pürelerin pütürüklü olmaı gerekiyor, bu yüzden cam rende kullanılmsı öneriliyor

tabi ki metal zaten o vitamin kaçırıyo bu kaçıyor şaşırdık vallahi buharla pişiriyor vitamini gitmiyor herşeyi cam rendeyle yapmak mümkün mü hem böyle daha kolayıma gidiyor onun kıvamınıda ayarlanabiir çok çekmezsn kalıntıda kalabilir çorba kıvamında da yapabilirsin yani ama cam rende düşünüyorum meyveler için

ben bugün alsancaktaydım vala:kedi:takıldık kafelere hemdelülülülülülü

akannehir yaaa bana niye bi aloo demedinnn oturur iki muhabbet ederdik bi daha olmasın bak bizim buralara gelin bide haber vermeyin alsanaalsanasmile

anılcım iyi günlerde kullanın canım,modelini de yazarmısın ben de araştırıyorum bayadır. yoğurt makinasıyla ikisini bir alayım diyorum

Bluecumm hepsi burada com da arama butonuna bebek maması robotu die yazarsan beko ve arçelik in çıkıyo ben buraya kopyalamadım yasak mı bilmediğimden bence gayette güzeller fiyatına göre bende almayı düşünüyorum cnm :dance:

bu yoğurt yapma makinesi kendi kendine mi yapıyo merak ettim kızz arzu hiç bilmem o işleride ...

bilmiyomki süt koyuyon yoğurt koyuyon içine kendi kendine mayalıyormuş. büyüyünce de yaparız hem okula giderken bile koyabiliriz yanına :))

canım baktım 50 lira robot , 55 lira da yoğurt makinası , iyiymiş fiyatlar :ecrin_bebek:

s.nb. nunki 25 lira yaa yoğurt makinası opahllıya ne gerek var arzu

slm kızlar dun oğlum amelıyat ve sünnet oldu cok sukur hersey yolunda tum dua edenlerden Allah razı olsun haber verıyım dedım iyi geceler...

s.nb. nunki 25 lira yaa yoğurt makinası opahllıya ne gerek var arzu
o daha iyimiş o zaman ondan bakarım canımcım sağolasın opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
slm kızlar dun oğlum amelıyat ve sünnet oldu cok sukur hersey yolunda tum dua edenlerden Allah razı olsun haber verıyım dedım iyi geceler...

canım geçmiş olsun hadi inşallah unutulur gider bugünler,çabucak iyileşsin inşallah :Saruboceq: ohhh küçük adamda olmuş ne güzel opuyorumnanaktan

Nazcım geçmiş olsun cnm ii olmuş ufakken olması bence
Ben kullanıyorum kızlar yoğurt makinası içinde ufak kaplar var pastörize günlük sütü kaynatıp içlerine koyuyorum içine de kapların bi tanesinden ayırdığım yoğurttan 2 kaşık yoğurdu koyup azcık karıştırıp kapatıp geceden takıyorum 12-1 gibi sabah kızımla 5,30-6 gibi kapatıyorum sonra biraz soğuyuncada dolaba valla artık kendimize bile yoğurt almıyoruz kesinlikle alınnn derim:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…