2009 Ekim Anneleri

nazcımm maşallah oğluşumuza erkekliğe ilk adımı atmış çok geçmiş olsun tatlım ....

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

günaydın kızlar bir şey sormak istiyorum dün oğluma arı maması aldım pişirilerek veriliyo dün o şekilde verdim kaşık maması olarak ve severek yedi doğal olarak bunu gören eşim sen sabah kalk ben uyurken çocuğa normal milupa gibi hazırla pişirmeden bireron maması yap ve bunu da yaklaşık 250 cc içmiş ( aptamili 120 cc için çocuk 250 cc bişey olur mu ya hoş 1.5 saat oldu ama

günaydın..canım ben mama vermediğim için bilmiyorum inş. yardımcı olacak biri çıkar.. üzerinde pişirilmeden verilmez ibi uyarılar var mı?

slm kızlar dun oğlum amelıyat ve sünnet oldu cok sukur hersey yolunda tum dua edenlerden Allah razı olsun haber verıyım dedım iyi geceler...

canımm benimmm çok geçmiş olsun... inş. hemen toparlar... sünnetimize de maşallah... dua etmezmiyiz... sana, musyasa, esma-memo 12 arkadaşımıza hep dua ettik...Rabbim kabul buyurur inş..

tüm gecmıs olsun dıyenlere dua edenlere herkesten Allah razı olsun. cok sukur oğlumun durumu iyi. cuma dıkısler alıncak. küçük adamda oldu maşşalah ı var hıc uzmüyo bnı cnm oğlum.Allah herkesın tum hastaların yardımcısı olsun

iyide buharda vitamini kurtarırken blenderda kaçırıcaksın, vala ben bana söleneni aktarıyım istedim, şu anda zaten çok kapsamlı mamalar vermiyorsunuz sanırım, buharda pişirip ne veriyorsunuz ki

akannehir yaaa bana niye bi aloo demedinnn oturur iki muhabbet ederdik bi daha olmasın bak bizim buralara gelin bide haber vermeyin alsanaalsanasmile
ya canım grup kalabalıktı o kadar kalabilceğimizde düşünmüyodum şahsen zeynoya güvenemedim ama kızımın keyfine diyecek yoktu, hele o kadar insanı görünce ağzı kulaklarına vardı, oyun halısı baktım joker'den karar veremedim alamadımda oynarmı acaba az uz parada değil bora bayağı sevmiş oyun halısını dora nasıl ilgileniyormu?
Güzelim hava iyice ısınsın piknik yaparız gündoğdunun oralarda salarız bebişleri çimene sen merak etme kaydirigubbakcemile

Yağmurcum yine sen bilirsin tabi de arımama verme bebeğine canım yaa. Sırf şeker ve pirinç unu deposu yani. Aşırı tatlı. Üstünde 7 vitaminli falan yazıyo ama hikaye gibi. O kadar tatlı iyi bişey değil. Aldığım gibi attım valla.

Son düzenleme:
merhaba hanımlar kuzuma bugün ilk defa çorba yaptım ne güzel yedi maşallahı var meleğimin...

aynen öyle oluyo bilmiyordum zencefine blender yok ettiğini bir yandan da yediğim hangi ürün vitaminli insan ne alacağını şaşırıyor çocuğa ... Buharda patates havuç kabak vs pişiriliyor ben patates havuç kabak yaptım iki gündür ..
Kutunun üzerine uyarı yok ama pişirme yazıyo şuanda kadar mızmızlığı olmadı bakalım sabah kakasını nasıl yapacak..
Amazon bir çok arkşım almış bari alayım dedim çokta sevdi tatlı ya anlamıyorum çocuklar doğuşan mı tatlı sever ... salı günü kontrolü ver soruca dr. ayrıca bakalım öğünlerimiz nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…