mama için özel robot mu olması gerekiomuş evdeki robot iş görmez mi ki;?
slm kızlar dun oğlum amelıyat ve sünnet oldu cok sukur hersey yolunda tum dua edenlerden Allah razı olsun haber verıyım dedım iyi geceler...
tabi ki metal zaten o vitamin kaçırıyo bu kaçıyor şaşırdık vallahi buharla pişiriyor vitamini gitmiyor herşeyi cam rendeyle yapmak mümkün mü hem böyle daha kolayıma gidiyor onun kıvamınıda ayarlanabiir çok çekmezsn kalıntıda kalabilir çorba kıvamında da yapabilirsin yani ama cam rende düşünüyorum meyveler için
ya canım grup kalabalıktı o kadar kalabilceğimizde düşünmüyodum şahsen zeynoya güvenemedim ama kızımın keyfine diyecek yoktu, hele o kadar insanı görünce ağzı kulaklarına vardı, oyun halısı baktım joker'den karar veremedim alamadımda oynarmı acaba az uz parada değil bora bayağı sevmiş oyun halısını dora nasıl ilgileniyormu?akannehir yaaa bana niye bi aloo demedinnn oturur iki muhabbet ederdik bi daha olmasın bak bizim buralara gelin bide haber vermeyin alsanaalsanasmile
günaydın kızlar bir şey sormak istiyorum dün oğluma arı maması aldım pişirilerek veriliyo dün o şekilde verdim kaşık maması olarak ve severek yedi doğal olarak bunu gören eşim sen sabah kalk ben uyurken çocuğa normal milupa gibi hazırla pişirmeden bireron maması yap ve bunu da yaklaşık 250 cc içmiş( aptamili 120 cc için çocuk 250 cc bişey olur mu ya hoş 1.5 saat oldu ama
merhaba hanımlar kuzuma bugün ilk defa çorba yaptım ne güzel yedi maşallahı var meleğimin...
sen nerden buldun seher netten mi bunlar üretimden kalkmışta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?