2009 Ekim Anneleri

--------------------------------------------------------------------------------

slm arkadaşlar sizlere bişi sorca benim kızımuykuda beslenmek istiyo uyanık yemiyo sadce su içiyo ne yapsamda yanık beslenmeye alıştırsam bütüngünde ayakta uyuyo brktığım an uyanıo çok zor ya böle şu uyku ve beslenmeyi ne yapıcam bana akıl verin ve 2 satte 180 lik mama yemesi lazım 2 satte 60 lık zor bitiyriyo offf...meme emmio

bircancım neden iki saatte bir 180 cc içecek diye şartlıyosun kendini? Her bebek farklıdır. Benimki 3 saatte bir 60 lık yiyor doyuyor da. Yetiyor demekki. Öyle düşünme. Zorlama zaten acıkınca yer o.ıki saatte bir 60 lık da az değil. Süt gibi düşünme mamayı. Mama daha besleyici ve hazmı süt kadar kolay olmadığından geç acıkır. Anormal bi durum yok canım. Gündüz uyurken asla besleme o zaman elbet acıkacak. o zaman yer.

Son düzenleme:
ay ne bileyim canım benide emmio ya doymuyo diye düşünüom mamanın üstündede 180lik yazıo 4ay için telaş yaptım...sütümü sağıom ama iice azaldı artık kesilcek sanırımmm aralarda vermeye çalışıom onuda...

mamanın üstünde yazanları her bebek kolay kolay yiyemez aldırış etme sen onlara.:))

selam kizlar size bisey sorcam...bu bebek bezi primalarin 4 numarasinin fiyatin ne kadar ve icinde ne kadar bez var merak ettimde bura ile kiyaslicam CADIARZU

prima 4 no 72 adet değisiyo kimi yerde 22.90 kimi yerde 24 tl ...
benimkide 3 saatte 180 lik faln içmiyo kafasına göre takılıyo çok nadir 180 ml içtiği

prima geçen gün kipada indirim yapmıştı 94 lümaxi paket 4 numara 22.90 dı şekercim kaydirigubbakcemile5

Kızlar ek gıda tarifleri arıyorum neler verebilir 5 aydan sonra kuzuma değişik ne yapabilirim hoş yarın dr gidicem ama......... meyve elma armut dışında ne verebilirim

anılcımm valla sen öğrende bana da söle yaa bende hiç bişi bilmiyorum çocuğun içine fenalık gelecek süt içmekten arada değişik bişlerde yedirmek lazım ama dr verme diyo ondan veremiyom klava:

:)) gizemcim öyle ya artık mama almıyor biliyomusun o kadar az içiyoki seviyo ek gıda yavaş yavaş patates havuç verdim başkada bişey bilmiyorum delikafadulden bakalım dr ne dicek

:)) gizemcim öyle ya artık mama almıyor biliyomusun o kadar az içiyoki seviyo ek gıda yavaş yavaş patates havuç verdim başkada bişey bilmiyorum delikafadulden bakalım dr ne dicek

asyada güngüz süt içmiyo yaaa mafoldumben
sadece gece uyurken gündüz sabah sütlü pirinçli kaşıkmamasına yada tahıllı kaşık mamasına 1 tatlı kaşıgı pekmez koyup kahvaltı veriyorum. 3 saat sonra meyve püresi veriyorum. meyve püresiyle çabuk acıkıyo acıktığında sebze çorbası veriyorum ben havuç patates tatlı yaptığımız kabakdan koyuyorum. bugün de ıspanaklı yapıcam. gene 3 saat sonra yogurt veriyorum. akşam 8 de de 1 çay bardağı su ile 2 tatlı kaşıgı pirinç ununu pişirip 3 ölçek mama ile karıştırıp muhallebi yapıyorum yediriyorum. 1 saat sonrada uyuyo gecede 4 saatte bir 150 ml süt veriyorum. gündüz uyursa hemen süt veriyorum uymadan içmiyo çünkü.

benim kızımda sadece uykuda süt içiyo. ama 2 saatte 180 çok gibi geldi bana. bebek kendi belirliyo nekadar yediğini.benim kızım 30 eylül doğumlu hala 4 saate bir 150 ml içiyo. mama kutularının üstüne bakmayın dr bize bebek okadar içerse obez olur demişdi bebek nekadar isterse okadar içer.

aynen cnm benimkide gündüz eskisi değil gecede mecburen içiyo heralde :))
kakasını rahat yapabiliyormu en çok endişelndiren beni kabızlık sorunu çok yaşamıştık da 2 ay önce

selam kızlar nasılsınız biz hala istdeyiz çapaya gidiş gelişler devamtek bi sonucumuz kaldı bugün gidicem oda çıktıysa randevu alıp uzmana göstercem bu sonuıçlar çıkna kadar kızım hiç ilaçsız allah tarafından dualarla düzeldi çok şükür eski keyfi yerine geldi yiyo az az da olsa ama hasta oldugu için aşısını yaptıramadım geçti aşı günü düzelsin öyle yaptırcam inşallah

bencede obez olur bebk 4. ayında doğum kilosunun 2 katı olmalıymış heralde o ölçüleri içse 4 katı olur

buarada ben dün hastanede kızımınsonucunu beklerken annemi getirdi abim apar topar annem lahana keserken parmarmagın avuç içini komple kesmiş 3derin dikiş atıldı bi terslik var başımızda hayır olsun şimdi annecigimlede ilgileniyom elini kullanması yasak sardılar 10gn sonra dikişleri alıncak iyiki burdayım dedim tek başına ne yapardı tek elle

aynen cnm benimkide gündüz eskisi değil gecede mecburen içiyo heralde :))
kakasını rahat yapabiliyormu en çok endişelndiren beni kabızlık sorunu çok yaşamıştık da 2 ay önce

kakası katı ama dr ek gıdadan olmaz demir ilacı yapıyodur dedi. hergün yapıyo ama çok katı beze yapışmıyo bile taş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…