merhaba hanımlar kuzuma bugün ilk defa çorba yaptım ne güzel yedi maşallahı var meleğimin...
--------------------------------------------------------------------------------
slm arkadaşlar sizlere bişi sorca benim kızımuykuda beslenmek istiyo uyanık yemiyo sadce su içiyo ne yapsamda yanık beslenmeye alıştırsam bütüngünde ayakta uyuyo brktığım an uyanıo çok zor ya böle şu uyku ve beslenmeyi ne yapıcam bana akıl verin ve 2 satte 180 lik mama yemesi lazım 2 satte 60 lık zor bitiyriyo offf...meme emmio
:)) gizemcim öyle ya artık mama almıyor biliyomusun o kadar az içiyoki seviyo ek gıda yavaş yavaş patates havuç verdim başkada bişey bilmiyorum delikafadulden bakalım dr ne dicek
--------------------------------------------------------------------------------
slm arkadaşlar sizlere bişi sorca benim kızımuykuda beslenmek istiyo uyanık yemiyo sadce su içiyo ne yapsamda yanık beslenmeye alıştırsam bütüngünde ayakta uyuyo brktığım an uyanıo çok zor ya böle şu uyku ve beslenmeyi ne yapıcam bana akıl verin ve 2 satte 180 lik mama yemesi lazım 2 satte 60 lık zor bitiyriyo offf...meme emmio
aynen cnm benimkide gündüz eskisi değil gecede mecburen içiyo heralde :))
kakasını rahat yapabiliyormu en çok endişelndiren beni kabızlık sorunu çok yaşamıştık da 2 ay önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?