2009 Ekim Anneleri

saol musyascim opuyorumnanaktan

kızlar ben keçi sütü hakkında doktorumla görüştüm şimdi. anne sütünü yeterince alan bebekler için 1 yaşına kadar hiç bir süt vermiyoruz dedi fakat sütü olmayan ve maddi durumu mama almaya yatersiz olan anneler için süt verin diyoruz dedi. yani anne sütünü yeterince alan bebekler için 1 yaşına kadar süt gereksiz.ayrıca inek ve keçi sütündeki proteinler bebekler için alerjik reaksiyonlar yaratabilir.bu yüzden hiç gerek yok.bugün akşam üstüde ek mama için doktorla görüşmeye gidicez. bizim oğlan doymuyo artık.

musyas cım maşallah çok tatlı bir kızın var büyüdükçe güzelleşiyo cimcime
yattığı şey salıncak galiba ne marka o bende almak istiyorum kullanışlımı tamammen yatabliyomu

3 gündür 37 ateşi..damakları çok kaşınıyo deli gib ısırıyo dişliği filan..çok huysuz bide..yakınmıki çıkması yoksa böyl epey bi sürcekmiki bu..

ewet ööleymiş baktım da şimcik..aldırıym ozman..rahatlar belki..bugün çok fena..uyumuyoda

slm kızlar nasılsınız benim kızımın gece uykuları çok bölünmeye başladı mahvoluyoruz mama istiyo sürekli gazı yüzündende erkenden uyanıo offf çok zor gece aptamilin sütlü pirinçlisinden veriom ama sulu muhallebi yapsam dahamı i olur yoksa gazı artarmı...

musyas cım maşallah çok tatlı bir kızın var büyüdükçe güzelleşiyo cimcime
yattığı şey salıncak galiba ne marka o bende almak istiyorum kullanışlımı tamammen yatabliyomu

saol cnm bnm evet büyüdükçe değişiyo yüzü cnm iyice şekerleşti maşallah evet tamamen yatıyo cnm tamamende kalkıyo mama sandalyesi gibi düz oluyo mama yedirebiliyon kagıdını atmışım kuşum ama intde yaz tenteli salıncak die çıkıyo 100kusur bişi olması lazım fiyatı ve rahat 6yaşına kadar binebiliyo cnmopuyorumnanaktan

kız jasmin yeni resim mi ekeldin ben görmedim guzumuuu

gülican pembeinci burdamısınız kızlar

Slm canım göremiyorum seni ne zamandır. Bu bebikler bütün vaktimizi aldı götürdü...

Yaw bu konu benim kafamı çok karıştırıyo. Bu pazar günü organik pazar var Ankara'da oraya gidecez bakalım. Sertifikalımış hepsi ilaçsızmış güyaa. En azından 1yaşına kadar ilaçlı yemese ne iyi olur. Ama tabii oralarda güvenilirmi fiyatlar nası bilemiciiimmm :bbo:

ewet canım bu tarz bişiy ben baktım çok rahat görünüyor 5 korumalı 3 kademeli olanlarıda var karar veremiyorum uyuduktan sonra almak gerekir sanırım düşer falan diye korkarım gerçi emniyeti var ama bilemiyorum bu konuda musyascım bize yardım cı olur belki :)

günaydınnn...deliricem..bu diş olayı biitirdi beni..çıksada kurtulsak..bağıra bağıra ağlıyorum sinirden..hiç durmadan ağlıyo berra..uykusu war uyuyamıyo..sakinleşsin diye emziriym dedim emmedi..jel yok akşama getircek eşim..diş kaşıcısını parçalıycak gibi ısırıyo resmen..gece 1,5 saatte bi yıktı ortalığı emzirdim..çok feciyim sinirlerim harap

canım jel çok işe yarıyo ben dün sürerken elimi yiceti resmen baya bir süre rahatlattı mızlanmadı ama jeli her huysuzlandığında değil günde çok zor durumlarda en fala 6 defa sürebiliyosun çıkasıya kadar kuzularada bizlerede rahat yok anlaşılan

GÜNAYDIN KIZLAR BENıM KÜÇÜK ADAMDA PARÇALIYCAK ELıMı RESMEN BıZDE GECELERı HUZURSUZUZ ben yürüteç aldım bi süre oyalanıyor onla :)

günaydınn..ya benim tos tos da durmuyo dişten mi acaba anlamıyorum ki hiç böyle yapmazdı 5 - 5buçuk ayaktayız

sanemcim saol cnm..
yasemin nezamandır sürüyo huysuzluğu..ay nette 2-3 ay önce başlar huzursuzluklar yazıyodu..nolur okadar sürmesin nolurrr..off niye bukadar tahammülsüz oldum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…