2009 Ekim Anneleri

yaaa bizimkide çoook huysuz 3. gün bugün... dr nisan ortası çıkar dişi dedi ama çok fena yaaa dün gece saat başı neredeyse kalktı ık mık ık mık diye diye... bişey de yapamıyorum,emzirdim yatırdım hep... her diş çıkarken böylemi olacaklar acaba yaaa akannehir

diş çıkarırkken ne gibi belirtler oluyo.

canım bi kere en önmeli belirti ağız suyu eline aldığı herşeyi ağzına sokması ve elleriyle damaklarını kaşımaya çalışıyo birde elini güzelce temizleyip ağzına sok bak neler yapıyo acı çekiyo resmen yavrum zaten doktor diyo sizler bu yaşınızda yeni diş çıkarsaydınız kesinlikle dayanamazdınız diye huysuzluklarıda bundan işte

valla yine söylüyorum ben calgelle çok rahat ettim baya oyalıyo bide içi su dolu dolaba konan dişlikler varya onlarda çok işe yarıyo benimki kaşıkla yerken kaşığı damaklarının arasına sıkıştırıp bırakmıyordu şimdi calgelden bi sürüyorum rahat rahat yemeğini yiyiyo

kızlar resim yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim maaesef bnim mesaj sayısı 100 olmadığı için ne cevap yaabiliyorum nede sizlere yorum yapabiliyorum işyerinde sürekli giremediğimden 100 olmadaın daha (

cnm zeyneb onda uyuyo daha hiç düşmedi emniyet kemerini takıyon bide yanlarda korumalık var düşmüyo 6aydır kullanıyom rahat çokkk oyalanıyo yatagın oyuncagınıda takıyom dönencesiyle ohhh

kızım bugün yataktan sabah düştü hemde salıncagın demir yerine küt die hiç aglamadı ama ben çok kötü oldum kafası direk demire geldi çünkü

sanem hala çarpık bacaklı berra:))
yasemin geçmiş olsun adaya..
zillim çılgın gibi ağlıyo sesi kısılıyo bağırmaktan..calpol werdim acıcı rahatlasın..akşam olsada jelimiz gelse..

selam kızlar
bizim kızda ek gıdalar yüzünden memeyi bırakacak walla gün içerisinde zor tutuyor memeyi gece sorun olmuyor alıyor ama gündüz nasıl yapacağımı şaşırdım ayakta memeyi tutsun diye boğuşuyorum resmen (

geçmiş olsun canım umarım bir problem olmaz
ok canım bende hemen alıcam bundan fiyatıda uygunmuş teşekkür ederim.

wrose işin çok zor senin tatlım ya 2 minnoş..Allah kolaylık wersinn

yasemincim geçmiş olsun adaya allah korumuş, seni çok iyi anlıyorum ela düşünce ben ondan daha fena olmuştum...

zuzumm diş konusunda ela berra kadar fena değil ama salyası çok var ne bulursa ağzına götürüyo henüz damaklarıda kabarmamış tecrübeli bi arkadaş diş çıkarırken kabarır dedi :))
inşallah diş çıkarma döneminide sorunsuz ve kısa sürede atlatırız...

wrose bizde ek gıdaya başladık aynen benim kızda uykulyken gece güzel emiyo ama gündüz emmiyo tam bi işkence oldu (
allah yardımcın olsun ben tek cocuğa ve eve anca yetiyom sen 2 çocukla maşallah sana...

bizde de durum aynı canım yaaa gece cok cok emiyor gündüz kafa çeviriyor,bende gündüz uyuyorken alıp memeye tutuyorum ne yapayım,çok süt birikirse sağıp kahvaltısını bu sütle hazırlıyorum... bırakmasından çok korkuyorum zaten doğduğundan beri çok nazlı emiyordu,hep benim dürtüklememle... Allahtan bu zamana kadar öyle böyle emzirdim,hep derdim iki yaşına kadar emsin diye ama istemekle olmuyormuş mafoldumben buna da şükür ne diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…