2009 Ekim Anneleri

Bizim dişimiz çıktıııı alkisalkisalkis
Hiç sıkıntı da yapmadı maşallah benim yavrumaaaa

Maşallahh benim Özde kuzumaa , afferim prensesimee , hayırlı olsun incisi
Bundan sonra da her yeni şeyi sıkıntısız geçsin annesi , darısı bizim kuzucuklara inşallah :Saruboceq:

Maşallahh benim Özde kuzumaa , afferim prensesimee , hayırlı olsun incisi
Bundan sonra da her yeni şeyi sıkıntısız geçsin annesi , darısı bizim kuzucuklara inşallah :Saruboceq:

Amin tatlım amin.. Teşekkür ederiz teyzesi, darısı kuzucuğumun başına,sıkıntısız olsun inşallah

gözün aydın.darısı bize.salya kaşıntı huysuzluk tam gaz.belki dişi çıkarsa rahatlar biraz.

Şeniz

özdeme maşallahh..darısı başımızaa

NıHANCIM HAYIRLISI OLSUN ıNCıLERıNıZ ıNŞ. ağrısız sızısız çıkr tüm dişler ...

maşallah özdeme diğer dişleride böle sıkıntısız çıkar inşallah...
darısı bizlerinde başına inşallah:Saruboceq:

dorama bi haller oldu kızlar çok huysuz yaa mızık mızık neden olabilirki acaba ...

nihan hayırlı olsun dişleriniz maasallah sübhanallah ne güzel agrısız sızısız cıkmıs insallah bizimki de öle olur....

gizem benimki de cok huysyz 2 gündür hep kucak istiyor ki kucagı hiç sevmezdi..yere koydugum an baslıyor mızmızlanmaya hasta ama benimki ondan olabilir...

dişiniz hayırlı olsun cnm diş bugdayı yapcak olan varmı??? zeynebte 4gündür hep oyun istiyo benden başka kimsede durmuyo huyları degişliyo bebeklerin bide kızmayı ögrendi gırtlaktan bööö die bagırıyo ellerini sıkarak ama tik oldu sürekli kızıyo gülerek gülmemizi istiyo gülmeyince a biz glıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…