2009 Ekim Anneleri

gizem benimki de cok huysyz 2 gündür hep kucak istiyor ki kucagı hiç sevmezdi..yere koydugum an baslıyor mızmızlanmaya hasta ama benimki ondan olabilir...

seldacım hasta değil dora ama anlamadım acaba dedim karnımı aç kaşık maması aldırıp yaptım hayır yemiyo hiçbişekilde aç değil acaba diyorum diş sızısı mı var ki devamlı memede durmak istiyo kucak istiyo aslına bakarsan ne istediğini bilmiyo ...kafamçokkarıştı

geçmiş olsun oğluşuna tatlım

selduşum geçmiş olsun cnm gizemcigim ya diştir cnm damakları iyice sertleşiyodur agrı çok yapıyo zeynebte bazen elinde diş kaşıyıcısıyla savaşıyo ikigöz iki çeşme aglıyo yada idrar yollarına baktır cnm üşütmüş olmasın oda çok huzursuz ediyo bebekleri geçmiş olsun

bi baktır cnm yoksada nesi oldugunu anlamış olursun hem inş o degildir o çok zorluyo bebekleri allahım şifa versin hepsine miniklerimizin onlar huzursuz olunca bizde çok üzülüyoz gergin oluyoz

saolun kızlar bronşit olmus kuzum..ateşi falan yok ama cok huysuz sürekli memede sürekli terliyor kafası suyun içinde.....tüm günüm ona bakmakla gecti bugün hiç durdurak yok yemek bile yiyemedim((( uykusu da kus gibi hemen uyanıyor...bizimkinin diş yok daha damakları sertleşiyor sanırım..

dora pasamın ki diş olabilir ateşi var mı gizem..sıkısından sürekli emmek sitiyorlar..allah hepimizin bebişine şifa versin yardım etsin..

atesi yok canım yaaa

yusufumuza çok geçmiş olsun dadlmmm

of ya hepimiz hasta mı olduk. benm kuzum da çok hasta. grip oldu...burunu akıyoo. nefes alamıyo. öksürük var yarın doktora gidicez...((( çocuğumu hasta ettim ya çok mutsuzum..senağlama

maşşşş özdeye darısı başımıza

Şeniz

nihan hayırlı olsun dişleriniz maasallah sübhanallah ne güzel agrısız sızısız cıkmıs insallah bizimki de öle olur....

Şeniz

Şeniz

Özzde büyümüş de incisi olmuş. Maşallahhhhh

Bizimkide sürekli mızırdıyo, huysuz. Ama diş filan yok, hasta da değil. Kuru gürültü herhall :)

Çok geçmiş olsun Yusuf ve Emre kuzusuna...Ya noooluyooo bahar yaklaşıyo hepimiz sapır sapır dökülüyoruz..Allahım korusun tüm kuzucuklarımızı :Saruboceq:
Gizemcim aynı durumlar bizde de var sürekli huysuzuz diyorum tekrar ilk 2-3 ayına mı dönüyoruz die sürekli memede kalmak istiyoruz biberon ağzına almıyooo , sürekli mızık mızıkk anlamadım gitti diş diyorum sanırım çünkü biberonu da suluğunu da damaklarının kenarına götürüp ısırmaya çalışıyo sürekli yada ne bulursa ağzına atıyo....:uhm:

benimki sürelki benim ellerimi kemirmek istiyo yaaa
benim parmağım onun ağzında olcakmışl(

bizimkindede diş sıkıntısı var. Parmağımı kapıyor çokta sert basıyo delirmiş gibi kafayı sağa sola sallıyo. salyalar ayrı hikaye tabi. arada emerken göğsünüde ısırmaya başladı. Bugün birisi söyledi pırasa ver rahatlatır diye deneyen varmı hiç. Dişliğini veriyorum arada jel sürüyorum.

ay pırasa verince çokkötü soğan kokuyolar:))) yumuşak ve ideal ama neticesinde bebek ağzına soka soka kısmen yemiş oluyor ve hakikaten kötü kokuyor

günaydın kızlar cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı oğlum 8820 olmuş maşaalah paşama

benimki de hiç memeye düşkün olmadı..mızıldanmadan aldımı nasıl seviniyorum anlatamam:sinifsinif:biz de ek gıdaya başladık 2-3 gündür azar azar meyve ve yoğurt veriyorum..pekmez veriyorum günde 2kez..işin kötüsü sütüm az gibi..doktor hala ek gıdaya başlama diyolmaz:12 gündür kilo da almamış çok üzüldüm:sinifsinif:bakteri çıktı idrarında,doktor kilo almamasını ona bağladı ya..antibiyotiğimiz bitince inşallah kilo almaya başlar yavrum ya:Saruboceq:inşallah 1,5-2 yaşına kadar emziririz canım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…