gizem benimki de cok huysyz 2 gündür hep kucak istiyor ki kucagı hiç sevmezdi..yere koydugum an baslıyor mızmızlanmaya hasta ama benimki ondan olabilir...
seldacım hasta değil dora ama anlamadım acaba dedim karnımı aç kaşık maması aldırıp yaptım hayır yemiyo hiçbişekilde aç değil acaba diyorum diş sızısı mı var ki devamlı memede durmak istiyo kucak istiyo aslına bakarsan ne istediğini bilmiyo ...kafamçokkarıştı
geçmiş olsun oğluşuna tatlım
maşşşş özdeye darısı başımıza
nihan hayırlı olsun dişleriniz maasallah sübhanallah ne güzel agrısız sızısız cıkmıs insallah bizimki de öle olur....
dişiniz hayırlı olsun cnm diş bugdayı yapcak olan varmı??? zeynebte 4gündür hep oyun istiyo benden başka kimsede durmuyo huyları degişliyo bebeklerin bide kızmayı ögrendi gırtlaktan bööö die bagırıyo ellerini sıkarak ama tik oldu sürekli kızıyo gülerek gülmemizi istiyo gülmeyince a biz glıyo
maşallah özdemediğer dişleride böle sıkıntısız çıkar inşallah...
darısı bizlerinde başına inşallah:Saruboceq:
Özzde büyümüş de incisi olmuş. Maşallahhhhh
Bizimkide sürekli mızırdıyo, huysuz. Ama diş filan yok, hasta da değil. Kuru gürültü herhall :)
günaydın kızlar cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı oğlum 8820 olmuş maşaalah paşama
Bizim dişimiz çıktıııı alkisalkisalkis
Hiç sıkıntı da yapmadı maşallah benim yavrumaaaa
bizde de durum aynı canım yaaa gece cok cok emiyor gündüz kafa çeviriyor,bende gündüz uyuyorken alıp memeye tutuyorum ne yapayım,çok süt birikirse sağıp kahvaltısını bu sütle hazırlıyorum... bırakmasından çok korkuyorum zaten doğduğundan beri çok nazlı emiyordu,hep benim dürtüklememle... Allahtan bu zamana kadar öyle böyle emzirdim,hep derdim iki yaşına kadar emsin diye ama istemekle olmuyormuş mafoldumben buna da şükür ne diyelim...
Günaydın Yasemin'cim. Maşallah tosun olmuş tosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?