günaydın kızlar cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı oğlum 8820 olmuş maşaalah paşama
bizimkindede diş sıkıntısı var. Parmağımı kapıyor çokta sert basıyo delirmiş gibi kafayı sağa sola sallıyo. salyalar ayrı hikaye tabi. arada emerken göğsünüde ısırmaya başladı. Bugün birisi söyledi pırasa ver rahatlatır diye deneyen varmı hiç. Dişliğini veriyorum arada jel sürüyorum.
günaydın kızlar cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı oğlum 8820 olmuş maşaalah paşama
günaydın kızlar
bizimde küçüçük bir beyazlık göründü artık bugün yarın çıkar dişimiz
canım maşallah paşamıza
annem banada yeşil soğanın sert olan beyaz kısmını vermemei söledi tabi yanındayken...
soğan pırasa falan aynı gruptan olduğu için iyi geliyomuş damak kaşıntısını ve acısını alırmuş...
maşallah ayazıma
ağrısız acısız bi şekilde kolayca çıkar inşallah inciniz:Saruboceq:
ya kıslarr dora ne yaptıysam yediremedim of ne meyve suyu içiyo nede püre yiyo sadece meme hep meme ...
ya kıslarr dora ne yaptıysam yediremedim of ne meyve suyu içiyo nede püre yiyo sadece meme hep meme ...
canımmm bugün elmayı püreledim içinede 1 tane cici bebe ezdim ama onuda yemedi off kırcam kafayı az kaldı tam bir meme kolik bu benimki ...
al bizden de okadar hiiiiiiiiç bişi yemio
hileyle 2 lokma yedirsem fışkırtarak kusuyor
kizlar burda hamilelikte bize verilen bir rehber kitabi var onun icerisinde ek gida bölümüde var orada meyva suyuna hic gerek yok bosuna seker yükleniyor bebislere yaziyor birde kesinlikle seker ve nisasta içeren pureler almayin yaziyor eger kendiniz yapmiyorsaniz tabiki...yogurdu ve yumurta sarisini 9cu aydan once vermeyin diyor bakteri yuzunden sonra yagli tuzlu gidalarada 9-12 ay arasi baslayabilirsiniz diyor mesela çorba gibi... biliyorum bir cogunuz bunlari veriyorsunuz ama benim kafam cok karisiyor ya heryerde baska bisey yaziyor ben tahillardan pirinc, arpa, bugday mamalari veriyorum oglen ve aksam oglen yaninda sebze puresi veriyorum sonra arada meyve puresi veriyorum o rehberde bu sekilde yaziyor daha sonra 6aylik olunca sabah aksam hem tahil mama hemde sebze puresi verin diyor...valla bizlerde bir sekilde buyumusuz ama ne bilim hangisi dogru hangisi yanlis bilinmiyor CADIARZU
yasemincim ben de dün başladım işe
velet gece uyumadı
sabah ta 6:15 te kalktı
ne zaman uyucam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?