ohhh sefan olsun zuzu aklinialirimsmile ben usendigimden cikamadim boshayallersmile arabasini indirmek zulum gibi bana:umursamaz:
bizim kiz saclarima bi yapisio elinden kurtaramios.bide dun sacini kestik biras.gozlerine giriodu artik.kendi izin vermeyince yamuk yumuk oldu kucuk besleme diorum aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
ayaklarinin ustune basmak istemio zilli.hemen bukuyo dizleri.
dun babamdan saglam ayar yedim kilom konusunda mafoldumben sizlerin ki nasil?benim hala 20 kg fazlam var alsanaalsanasmile
slm kızlaropuyorumnanaktan
ela artık iyice huysuz oldu büyüdükçe( güzdüzleri toplasan 1 saat anca uyuyor sürekli kucakta gezmek istiyor, sebzeyi yemiyo öğürüyor, doğru düzgün emmiyo, günde 6-8 öğün görüyorum kitaplarda nette 6 aylık bebeklerin beslenmelerinin bizim kızınki çok az (
sanırım yoruldum:kedi:
slm ekim anneleri benim size bir sorum olacak cvp verirseniz sevinirim benim bebeğim 5 aylıkken dr kilosunu tarttı 8700 boyu 70 cm buğün bebeğimle hiç sevmesemde apt önüne çıktık 2 tane kadın 5 aylık ne kadar küçük büyümemiş dedi ya sizin bebekleriniz nasıl kilosu netteki çizelgelere göre normal kilosuda boyuda drda daha ne olsun çok güzel gelişimi diyo ve sadece emiyo bebeğim ek gıdaya dr izin vermiyo daha cvp verirseniz sevinirim. hepinize bebeklerinizle sağlık dolu günler.....
slm ekim anneleri benim size bir sorum olacak cvp verirseniz sevinirim benim bebeğim 5 aylıkken dr kilosunu tarttı 8700 boyu 70 cm buğün bebeğimle hiç sevmesemde apt önüne çıktık 2 tane kadın 5 aylık ne kadar küçük büyümemiş dedi ya sizin bebekleriniz nasıl kilosu netteki çizelgelere göre normal kilosuda boyuda drda daha ne olsun çok güzel gelişimi diyo ve sadece emiyo bebeğim ek gıdaya dr izin vermiyo daha cvp verirseniz sevinirim. hepinize bebeklerinizle sağlık dolu günler.....
cnm bosver sen mılletın agzı torba deılkı buzesın ınsanlar ıyı seyler demeyı pek sevmıyo benımde annemlerdeyken ıkı akrabam geldı ılk kez gorduler 5 bucuk aylık 72 cm 9 kılo oglum ne dedıler ayy bu cocuk cok ufak kısa boylu olucak galıba dıye bende hee dedım gectım zayıf dıyolar sonra ıste boyundan kılosundan soz acıldı olculerı soyleyınce aa uzunmus yaa fılan dedıler ıcınden tekının 9 aylık torunu var o daha 75 cm dedı bende guldum gectım mıllet guzele guzel demıyo cnm bosver kusur bulmayı orenmıs halkımız
kızlar bebeklerinizi çokmu besliyonuz maşallah kzuulara zeyneb haftaya 7aylıkolcak enson 6.5 aylıkken 7010 grdı doktor .çok iy igidiyo yüklenme sakın mamaya ek gıdaya dedi sizinkiler bayagı yüksek geldi bana yediklerimi yarıyo kuzulara yoksa benim kız çok hareketli kilo alamıyo yakıyomuş yedigini normal dedi gelişimi 7.5aylıkken -7.5-8kilo olsa yeterli dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?