2009 Ekim Anneleri

mersi şekerimmm..bizim de ewin önünde basamaklar war o yüzden otopara yürüyorum kucğımda..arabanın bagajından bebek arabasını alıp gezdikten sonra geri koyuyorum..üşenme:))) kilo olayına gelince 1 saat yürüdüm..hergün yürürsem işe yarar iişallah..ham,lel,k öncesinden 1 kilo fazlam war ama malum zaten balık etliydim..zayıflamam gerenkk

ya kızlar zeyneb baba diyo sürekli diyo bide bababababa diyo gülüyo baba diyo babasını arıyo resmen belki bilerek demiyo ama çok şekerrr bide yürümüyo kollarından tutunca direk koşuyo belim agrıyo koşarken kollarından tutmaktan

esim hergun arabayi goturuo dolayisiyla bagajina koyamam.hem minnosu hem arabayi nasil indirim sempatiksalakcinni
neyse arada zorlicam artik
musyascim zeynep e masallah

slm kızlaropuyorumnanaktan
ela artık iyice huysuz oldu büyüdükçe ( güzdüzleri toplasan 1 saat anca uyuyor sürekli kucakta gezmek istiyor, sebzeyi yemiyo öğürüyor, doğru düzgün emmiyo, günde 6-8 öğün görüyorum kitaplarda nette 6 aylık bebeklerin beslenmelerinin bizim kızınki çok az (
sanırım yoruldum:kedi:

bizde gezdik parkta oynadı kerem kayrada nasıl bakıyor çocuklara sonra markete gittik şimdide otoruyoss

ya bıktım benimkide acayip hareketli ve napıcamı bilmiom şimdi eşim yok die annemdeyiz el üstünde taşınıo eve gidince yandım kızlar bebe bisküvisini ezdim azcık sıcak suyla içinede pekmez koydum yemedi zıpır ya bi tek sebze çorbası yiyo oda zorla ilaçlarınıda vitamin ve demiride veremiom tükürüo

Datlum biz de öyleyiz. Gündüz uykuları iyice azaldı. Uyusa da çok kısa süre uyuyor. Gece uyuyor ama maşallah
Yemek olayına gelince, sevdiği tek şey ek gıda olarak yoğurt ve tarhana çorbası. Ben de tarhana çorbasını bazen tavuksuyundan yapıyorum bazen havuçlu patatesli yapıyorum napim mecbur:)) Onun haricinde tahıllı-sebzeli mamalardan veriyorum günde 2 öğün. Topu topu 3 öğün anca yiyor. E bi de yoğurt ve portakal suyu veriyorum başka bişey yok.

portakal suyu veriyomusunuuuuzzzz ben de vermek istiyorum ama 5 ay kolik sancısı çekince korkuyorum ya gaz yaparsa diye.

slm ekim anneleri benim size bir sorum olacak cvp verirseniz sevinirim benim bebeğim 5 aylıkken dr kilosunu tarttı 8700 boyu 70 cm buğün bebeğimle hiç sevmesemde apt önüne çıktık 2 tane kadın 5 aylık ne kadar küçük büyümemiş dedi ya sizin bebekleriniz nasıl kilosu netteki çizelgelere göre normal kilosuda boyuda drda daha ne olsun çok güzel gelişimi diyo ve sadece emiyo bebeğim ek gıdaya dr izin vermiyo daha cvp verirseniz sevinirim. hepinize bebeklerinizle sağlık dolu günler.....

cnmn o kadınlar rahatsızmı acaba 5aylık bebege o kiloçok bile neresi büyümemiş bopyda süper benim kızım 6.5 aylık 7 kusur kilosu boyuda 67 cm herkes maşallahı var yedirme fazla diyooo aldırma kimseye sen obez bebek yetiştirmicen heralde milletin lafına bakma cnm maşallah bebeginede

Bence o kadınlar ya hiç bebek büyütmemiş ya da bebek görmeyeli uzun zaman olmuş. 5 aylık çocuk daha ne olsun. En üst değerlerde nerdeyse....
Daha yürümemiş geç kalmış da deselermiş bariii cık cık cık cık cık :umursamaz:

sağolun kızlar ya sabahdır çıldırdım resmen nasılda etkiliyolar insanı hemen sayenizde kendime geldim sağolun çok teşekkür ederim nasılda etkilenmişsem alışverişlistememama yazmışım hemen

cnm bosver sen mılletın agzı torba deılkı buzesın ınsanlar ıyı seyler demeyı pek sevmıyo benımde annemlerdeyken ıkı akrabam geldı ılk kez gorduler 5 bucuk aylık 72 cm 9 kılo oglum ne dedıler ayy bu cocuk cok ufak kısa boylu olucak galıba dıye bende hee dedım gectım zayıf dıyolar sonra ıste boyundan kılosundan soz acıldı olculerı soyleyınce aa uzunmus yaa fılan dedıler ıcınden tekının 9 aylık torunu var o daha 75 cm dedı bende guldum gectım mıllet guzele guzel demıyo cnm bosver kusur bulmayı orenmıs halkımız

haklısın cnm seninde kuzuna maşallah kaydirigubbakcemile5

gunaydin ekim anneleri ve bebekleri

iyi pazarlar tam gezme havasi ama benim kocis yokki

canım benimkinin kilosu da bana az geliyo..12 gündür hiç kilo almamıştı..yarın tartılcak bakalım inşallah düzelmiştir..bizim boy da kısa üstelik 64 cm..doktor izi vermedi ama ben ek gıdaya başladım..ek gıda da meyve ve sebze... o ne kilo aldırcak ki..zaten yarısı önlüğe gidiyo..tüküre tüküre yediğinden..canı içinde olsun sağlıklı olsun napıyım..

her bebeğin gelişimi farklı,genetik faktörünü hep es geçiyoruz biz..ben 1.69 um..eşim de öyle çok uzun sayılmaz..sanırım kzıım da anasına çekicek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…