2009 Ekim Anneleri

anammmm boyum 1.59 ama ben 1.69 yazmışım peehhsempatiksalakcinni

yaaa bu kadınlar beni deli edicek...şimdiye kadar ek gıdaya geç,su ver diye başımın etini yiyp beni sinir ettiler...ek gıdaya geçtim..sebze püresini seviyo kuzum yerken yarım bıraktırtıyolar...çok veriyosun obez olcak diyolar:mymeka:
yav sebze yiyerek obez olan çocuk gördünüz mü siz hiçalsanaalsanasmile
kimden mi bahsediyorum tabiki kaynanam ve annem...arka planda kayınpeder ve babam da var bi yandan...çocuğumu istediğim gibi büyütemicek miyim ben...ne çok karışıyolar işime ya ...isyan edicem yakında çocuğumu da alıp çekip gidicem kafayı yemedenkötükedihüso

cnm bence bildiğin gibi büyüt bebeğini ilk zamanlar kaynanam tlf beni deli etmişti neskafe içme bisküvi yeme muz yeme çocuğu çok emzirme hergün yıkama hiçde takmadım valla :umursamaz: bu benim bebeğim ben büyütürümzemuszemus

cnm ben sadece emziriyom

canım ben sadece annesütü veriyorum

slm kizlar hala eve gelemediniz mi aksam oldu hu huuuuuuuuuuuuuu

herkese merhaba,

bizde sonunda ek gıdaya geçtik başta tuna meyve pürelerini sevmiyordu ama artık herşeyi güzelce yiyor çok şükür, en korktuğum şey yemeyen bir bebeğimin olmasıydı yemek konusunda sorun yaşayan annelerin allah yardımcısı olsun :Saruboceq: tuna 6 ayını doldurdu ve 10 kilo kadar herkes bana muhallebiyi az ver, fazla yemek verme diyor ama tunanın boyu da normalden uzun canım çok sıkıldı taktım bu işe... yani çocuğun obezite gibi bir problemi olsa doktor heralde müdahale ederdii oooff off...
bu arada kızlar acill uyutma tekniklerine ihtiyacım var, ben çalışırken halam tunayı ayakta sallayarak uyutmuş ben bunu değiştirmeliyim yoksa belimin ve bacaklarımın ağrısından ne halt edeceğimi bilmiyorum bana yardımcı olacak birileri var mıdır?? bugün babası ağlatmayı bile denedi ağlar ağlar sonunda pes eder uyur diye ama malesef daha beter oldu şu uyku olayına müdahale etmem lazım ama ne yapacağımı bilmiyorum internette de araştırdım ama işe yarar bişey bulamadım :sinifsinif:

Offf oğlumun ateşi 2 gündür 37-38 arasında. Calpol verdiğimiz halde normale dönmüyo. Sabaha kadar ayaktayız.Ama ne ishal ne öksürme, burun tıkanıklığı hiç bişey yok. Diş mi diyorum ama kabarıklık da yok. Yarın dr. a gidicez, telefonda diş yada orta kulak enfeksiyonu olabilr dedi. ınşallah bişeyi çıkmaz yaaaa mafoldumben

kadınlar beni hayretler içinde bıraktı. bebegin obez olacak nerdeyse onlar 5.5 aylık oldugunu anlamamıslardır kesin

ateşşi için ılık dus aldır koltukaltlarına ıslak pamuk koy. kulagını kasıyo mu yada yanagını

Biraz önce banyo yaptırıp yatırdım. İnşallah biraz uyuyup dinlenebilir.
Oynamıyo yaa canım hatta ben dokunuyorum dişine kulağına hiç tepki vermiyo, anlayamadık ne olduğunu. Artık ben sabah kadar o uyanmasa da saat başı ateşine bakar calpol veririm diyorum. :1no2:

canım "6. hastalığa" benziyor, 6 gün (gece) süren sebepsiz ateş, internetten bi bak istersen. çok geçmiş olsun.

gülican geçmiş olsun, noldu ateşlendi mi?

canım "6. hastalığa" benziyor, 6 gün (gece) süren sebepsiz ateş, internetten bi bak istersen. çok geçmiş olsun.

Ateşlendi canım yaa... Babası 1 haftadır hasta ondan kaptı heralde dedim ama öksürük burun tıkanıklığı falan olmayınca kafam karıştı. bi bakayım ben şu hastalığa hiç bilmiyorum nasıl bişey. Çok saolll

gülican gecmis olsun canim doktora gitmek en dogrusu tabii. Ama netten arastirincada bayagi bi sey ögreniyor insan

gülican geçmiş olsun cnm idrar kültürü verin mikrop olabilir direk ateş huysuzluk iştahsızlık belirtileriiii

altinci hastalık genelde 3 gün sürüyor ve son gün vücudunda döküntü cıkıyor. ve geciyor. büyük kızım gecirdi ve cok yüksek ates olmustu 41 cıktı ve hic indiremedik atesi

Bizde de aynı problem .3 gündür ateş düşmüyor 39 dereceye kadar yükseliyor.Dün serum yedik kan idrar tahlili yapıldı.Tahlil sonucumuz temiz.Yeni bronşit geçirmiştik .Doktorlar araya giren başka bir mikrop yapmış olabilir dedi.Şimdi ise ateşi düşüremiyoruz fitil bile fayda etmedi.Ben de 6. hastalıktan şüpheleniyorum .Yarın kendi doktoruna görüneceğiz....

gunaydin kzlar biz 6 da uyaniyoz

cok uykum var coooooooooooooooookkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…