2009 Ekim Anneleri

günaydın kıslarrrr bugün hava çok güzel ve benim fatura günüm kızıma kanguruya takcam beraber banka banka fatura yatırmaya gidicez bende yürüyerek spor yapmış olurum yarım saat yol tutuyoı çnkü

gunaydin canim biz iyiyiz sen nasilsin
iyi cnm işe git gel koşuşturması işt sende ne var ne yok yavruşun nasıll

ohh gez bakalım miniğinle sefanız olsun dün bizde oğluma krafttan bebek arabası aldık bi güzel gezdirdik oğlumun çok hoşuna gitti araba guclubacismile

ahh ahh kaynanam her gün başımda..gelme diyemiyosun..her gün gelinin evine gidilir mi ya...çocuk 6 aylık oldu hala her gün evimde...güya bana yardıma geliyo...istemiyorum onun yardımını..sanki dünyada bi tek onun torunu var!!!şu an annemin evindeyim..sırf kaynanam sürekli evime geliyo diye kendi evime bile gitmek istemiyorum(kendi anneme çatıyorum ama kaynanama bişey diyemiyorum...kendi kendimi yiyip bitiriyorum..izmir e annemin olduğu semte taşınmak istiyoruuum beeennnnn

geçmiş olsun canım..inşallah ciddi bi sorun yoktur...

günaydın kızlar
ay benim kayınvalidemde birgün gelir bir gün gelmez allahtan gelince en fazla yarım saat durup gidiyor çok durmuyor ceydoşu görüp gidiyo
ama ayağım burkulunca 1 akşam onlarda kaldık çok zormuş insan rahat edemiyor allah kayınvalidesiyle oturanlara sabır versin ve onlarla oturmaya muhtaç etmesin

Yasemin kaça aldınız bebek arabasını bende alacam
kratttan aldım cnm 229 tl cik :)

ahh cnm benim bende o konuda çok sorun yaşadım şimdi iyiyiz çok şükür allah sabır versin:teselli:

gülican geçmiş olsun canım yarım paranox fitil versen ben ceyda ateşlenince veriyorum yarım saat sonra birşeyciği kalmıyor

hoş geldin cnm görüşemiyoz bayadır ceydacık nasıl ii dir inş..

kratttan aldım cnm 229 tl cik :)

ahh cnm benim bende o konuda çok sorun yaşadım şimdi iyiyiz çok şükür allah sabır versin:teselli:

amin canım amin..
çocuğa da ben bakıcam diye tutturdu..becerebilse amenna..bakıcı tutucam dedim diye ağladı zırladı kayınpederle ikisi darıldılar..konuştum,küslük olsun da istemiyorum..hak verdiler...ikisi de yaşlı bakamazlar ama inatla evime her gün geliyorlar..çok bunaltıyolar insanı..tek başıma arkadaşlarım evine bile gidemiyorum..nereye gitsem peşime takılıyolar ikisi birden..ikisi de panik atak gibi pimpirikli..evden çıktığıma pişman ediyolar beni:sinifsinif:çokkk dertliyim,

Allahım bana sabır ver yarabbim..14 nisanda da göreve başlıyorum..evden uzaklaşmak belki ii gelir bana..ama eve gelince yiine kaynana yine kaynanamafoldumben

çok şanslısın canım...valla kıymetini bil

Ben beraber oturuyorum canım. ve bunalımlardayım((

Ben beraber oturuyorum canım. ve bunalımlardayım((

canlarım ya allah sabır versin size benim oğlanıda 1 hafta annem 1 hafta kayınvaldem bakıyor annem biizim evde bakıyor 1 haftada kayınvaldeye kalmaya gidiyoruz bunalıyorum offff bide aynı evde otursak bilemiyorum yani kocamla özel hayat denen bişey kalmadı adam isyanlarda mafoldumben

Bizdede özel hayat diye birşey kalmadı artık. çünkü kaynanamlarla odalarımız yan yana

Bizdede özel hayat diye birşey kalmadı artık. çünkü kaynanamlarla odalarımız yan yana

olsun gene kocanla uyuyabiliyorsun ebnde oda yok çekyatta yatıyom kocam ayrı odada ben oğlanın yanında yatıyommm bilmiyorumkismile

ay karnım belim çok agrıyo adetim 24üydü kaç gün geçti olmuyom testlerde negatif çıkıyo bu bel karıun agrısı neyaa offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…