günaydın kkızlar nasılsınz
iyi cnm işe git gel koşuşturması işt sende ne var ne yok yavruşun nasıllgunaydin canim biz iyiyiz sen nasilsin
günaydın kıslarrrr bugün hava çok güzel ve benim fatura günüm kızıma kanguruya takcam beraber banka banka fatura yatırmaya gidicez bende yürüyerek spor yapmış olurum yarım saat yol tutuyoı çnkü
cnm bence bildiğin gibi büyüt bebeğini ilk zamanlar kaynanam tlf beni deli etmişti neskafe içme bisküvi yeme muz yeme çocuğu çok emzirme hergün yıkama hiçde takmadım valla :umursamaz: bu benim bebeğim ben büyütürümzemuszemus
Biraz önce banyo yaptırıp yatırdım. İnşallah biraz uyuyup dinlenebilir.
Oynamıyo yaa canım hatta ben dokunuyorum dişine kulağına hiç tepki vermiyo, anlayamadık ne olduğunu. Artık ben sabah kadar o uyanmasa da saat başı ateşine bakar calpol veririm diyorum. :1no2:
kratttan aldım cnm 229 tl cik :)Yasemin kaça aldınız bebek arabasını bende alacam
ahh ahh kaynanam her gün başımda..gelme diyemiyosun..her gün gelinin evine gidilir mi ya...çocuk 6 aylık oldu hala her gün evimde...güya bana yardıma geliyo...istemiyorum onun yardımını..sanki dünyada bi tek onun torunu var!!!şu an annemin evindeyim..sırf kaynanam sürekli evime geliyo diye kendi evime bile gitmek istemiyorum(kendi anneme çatıyorum ama kaynanama bişey diyemiyorum...kendi kendimi yiyip bitiriyorum..izmir e annemin olduğu semte taşınmak istiyoruuum beeennnnn
günaydın kızlar
ay benim kayınvalidemde birgün gelir bir gün gelmez allahtan gelince en fazla yarım saat durup gidiyor çok durmuyor ceydoşu görüp gidiyo
ama ayağım burkulunca 1 akşam onlarda kaldık çok zormuş insan rahat edemiyor allah kayınvalidesiyle oturanlara sabır versin ve onlarla oturmaya muhtaç etmesin
kratttan aldım cnm 229 tl cik :)
ahh cnm benim bende o konuda çok sorun yaşadım şimdi iyiyiz çok şükür allah sabır versin:teselli:
günaydın kızlar
ay benim kayınvalidemde birgün gelir bir gün gelmez allahtan gelince en fazla yarım saat durup gidiyor çok durmuyor ceydoşu görüp gidiyo
ama ayağım burkulunca 1 akşam onlarda kaldık çok zormuş insan rahat edemiyor allah kayınvalidesiyle oturanlara sabır versin ve onlarla oturmaya muhtaç etmesin
günaydın kızlar
Ben beraber oturuyorum canım. ve bunalımlardayım((
amin canım amin..
çocuğa da ben bakıcam diye tutturdu..becerebilse amenna..bakıcı tutucam dedim diye ağladı zırladı kayınpederle ikisi darıldılar..konuştum,küslük olsun da istemiyorum..hak verdiler...ikisi de yaşlı bakamazlar ama inatla evime her gün geliyorlar..çok bunaltıyolar insanı..tek başıma arkadaşlarım evine bile gidemiyorum..nereye gitsem peşime takılıyolar ikisi birden..ikisi de panik atak gibi pimpirikli..evden çıktığıma pişman ediyolar beni:sinifsinif:çokkk dertliyim,
Allahım bana sabır ver yarabbim..14 nisanda da göreve başlıyorum..evden uzaklaşmak belki ii gelir bana..ama eve gelince yiine kaynana yine kaynanamafoldumben
Ben beraber oturuyorum canım. ve bunalımlardayım((
Bizdede özel hayat diye birşey kalmadı artık. çünkü kaynanamlarla odalarımız yan yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?