2009 Ekim Anneleri

ay karnım belim çok agrıyo adetim 24üydü kaç gün geçti olmuyom testlerde negatif çıkıyo bu bel karıun agrısı neyaa offff

vaala ebnde bi doğumdan sonra oldum bi daha olmadım emziriyorum diye olmuyormuşum doktor öyle dedi:teytey:

bende henuz hic adet olmadim ana sagliginda ki hemsire 6 aya kadar olmazsan bi kadin doguma git demisti ins bu ay olurum da dr gitmeye gerek kalmaz

walla ben 40ım çıktığındna beri devamlı her ay oluyorum hatta emziriorum die dr olmaman lazım demişti ama oluyorum hatta şimdi banyo yapıcam oğluşumu temiz pak emzirim malum ek gıdaya geçemioz bi türlü hala emio sıpa

gülican gecmis olsun canim doktora gitmek en dogrusu tabii. Ama netten arastirincada bayagi bi sey ögreniyor insan

gülican geçmiş olsun cnm idrar kültürü verin mikrop olabilir direk ateş huysuzluk iştahsızlık belirtileriiii

altinci hastalık genelde 3 gün sürüyor ve son gün vücudunda döküntü cıkıyor. ve geciyor. büyük kızım gecirdi ve cok yüksek ates olmustu 41 cıktı ve hic indiremedik atesi

geçmiş olsun canım..inşallah ciddi bi sorun yoktur...

gülican geçmiş olsun canım yarım paranox fitil versen ben ceyda ateşlenince veriyorum yarım saat sonra birşeyciği kalmıyor

Çok sağolun kızzlar.
Dün geceyi daha sakin geçirdi ateşi de düşmüş normal görünüyo herşey. Perşembe günü normal kontrolümüz vardı. Dr. o zaman gelin artık dedi. Diş ateş yapıyo olabilirmiş.
Damağındada bişey yok başka hiç bi belirti yok kuru kuru ne ateşiyse anlamadım...
Ama perşembe günü bi idrar kültürü, kan da verelim belki bişey çıkar. Dr. da şimdi iyiyse çok kurcalama dedi...
Bu ay aldığı 400 gr da 3 günde gitmiş görünüyo. Off ne zor bişey derdini anlatamıyo, bi de zayıf kaldı :çok üzgünüm:

6 ay olmassak gitmekmi. gerekiyomuş..ay ben doğumdan sonra hiç gitmedim..ciddi fobim oldu..hala da olmadım..ooy oy

gulicanım geçmiş olsun..berranın da ateşi wardı 5 gün filan hala war..ama ateş sayılmaz 37..dişten diilmiş..boğazı kızarık dedi..enfeksiyon war ama ateş olmadan öksürük olmadan da iileşiliyomuş bazen..ööle bişiydir belkim

Bizimkide öyle olabilir o zaman yaaa. Babası 1 haftadır hastaydı, ondan kaptı demekki anne sütü aldığı için böyle atlatıyo olabilir. İnşallah öyledir

gülicancım geçmiş olsun bebişine((
ya bende hala regli olmadımmmmmm:s

melekleri hasta olanlara geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir melekleriniz inşallah kızlar benim cumartesi oğluma aşı yaptırdık ve gece ateşi çıktı 37.6 o kadra abartı değil ama nasıl kafası ve elleri yanıo bir bilseniz çocuk uyksundan uyandı paranox fitil verdim bişeyi kalmadı bize hiç calpol filan şurup vermio dr ama geçen ay kulak enfeksiyonu vardı augmentin verdi şurup ama zaten çoğu dışarı gitti içmio sıpa vitaminle demir ilacını bile veremioz siz nasıl veriosunuz

bütün hasta bebişlere geçmiş olsun.bende regl olamadım.önümüzdeki hafta dr.gidecem.bu arada bebişim tam 6 aylık oldu yaşasın.hihoyyyt

ben vitamin ve demir ilacini coktan biraktim demir ilaci icirmeye basladiginma midesi bulaniyordu memeyi birakacakti nerdeyse
bende ilaci biraktim
anne sutunde demirde var vitaminde ne gerek var ilaca ben dogal besleniyom zaten:lepi:

bebeğim 6 aylık rota virüs kapmışız.ishal yavrum.hastanedeyiz.izin alamadığım içinde ben çalışıyorum.çok üzülüyorum çokkk.

2 hafta öncesine kadar hep ishaldi berra,test filan yapmadı dr..nerden anladınız peki rota kaptığını..çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…