2009 Ekim Anneleri

gülicancım geçmiş olsun bebişine((
ya bende hala regli olmadımmmmmm:s

opuyorumnanaktan

Ben damlalıkla veriyorum uyurken. Uyanıksa kaşıktan içiyo, hatta fazlasını istiyuo. Deviti direk ağzına damlatıyorum. Demir bi kaç sefer damlalıkla verdim yine

bebeğim 6 aylık rota virüs kapmışız.ishal yavrum.hastanedeyiz.izin alamadığım içinde ben çalışıyorum.çok üzülüyorum çokkk.

Çok geçmiş olsun, hasta bebek çok zor,hele bi de çalışırken

yaptırmamıştım ebeler söylemedi geç kalmışım yaptırmak için.ama çok şükür şimdi dr.la konuştum tahlilinde rota şuan rastlanmamış.bu gece gözetim altında kalıp yarın taburcu olucaz inşallah.allah herkese şifa versin içinde de benim yavruma.

vaala ebnde bi doğumdan sonra oldum bi daha olmadım emziriyorum diye olmuyormuşum doktor öyle dedi:teytey:

bende henuz hic adet olmadim ana sagliginda ki hemsire 6 aya kadar olmazsan bi kadin doguma git demisti ins bu ay olurum da dr gitmeye gerek kalmaz
ben emziriyorum ama yaklaşık üç aydırda regl oluyorum 40 günde 1 düzen oluştu eskisine göre daha kısa ve ne yazıkki çok yoğun dışarı çıkmak istemiyorum olduğumda o denli yani emzirirsen olmazsın diye birşey yok:)))

6 ay olmassak gitmekmi. gerekiyomuş..ay ben doğumdan sonra hiç gitmedim..ciddi fobim oldu..hala da olmadım..ooy oy

ben doktora doğum sonrası 8. hafta gitmiştim ultrasonla karnımdan bakıp dikiş yerlerini inceldi alttan muayene etmedi, ama 6.ayda tekrar gidicem bu sefer alttan ultrason muayene ve akıntı örneği alıcakmış yani gitmek gerekiyor

çok zor çalışırken.çok özlüyorum.

acil şifalar diliyorum, sanırım 15.ayda yaptırabiliyorsunuz doktorunuza sorun mutlaka lakin ilk doz 3.ay ikinci doz 7.aya kadar yapılmalı ama yapılmayıp 15.ayda tek doz olarakda yapılabiliyormuş, ishal çok salgınmış doktorumuz öle dedi bizdede var ishal, ben ek gıdaya geçmediğim halde devam ettiği durumda muz verebileceğimi söledi yine doktor

bebeğinizi yıkarken suyu kaynatıp ılıtıp öylemi yıkıyorsunuz...

izmirin suyu çok pis çok kireçli ben ilk başlarda erikli kullandım sonra izsudan aldım baktım sora biraz mikroba alışsın dedim musluk suyunu kaynatıp öle yıkıyorum hatta soğuk suyunu doğrudan karıştırıyorum suya onu kaynatıp ılıtmıyorum

ben kaynatmıyordum.hiç aklıma da kaynatmak gelmemişti.böylelikle de tecrübe sahibi oluyoruz keşke önceden bilseydim.dr.büyük ihtimal banyo suyundan mikrobu almıştır dedi.canım yavrum benim nasılda süzüldü tombişim.

bende çeşme suyu kullanıyordum.fakat kaynatıp ılıtıp öyle yıkamak gerekiyormuş.paylaşayım dedim.bir tek ben mi bilmiyorum diye :)

Hasta yavrulara acil şifalar diliyorum, çok geçmiş olsun...
Bende henüz adet olmayanlardanım göbeğimde davul gibi doktora gitmeye tırsıyorum (

Kızımı da direk çeşme suyuyla yıkıyorum bu arada ...

allah kolaylık versin cnm zor kayınvalidelerle ugraşmak ama sen galiba baştan çizgileri belirlememişsin o yüzden bu kadar teklifsiz olmuşlar:umursamaz:

bana kaynana demeyin.sanki çocuğu ben değil o doğurmuş.annem annem deyip deyip duruyo.espirisine takılıp ne zaman doğurdun anne diyorum.hiç kime diyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…