2009 Ekim Anneleri

benim kaynanamda üst katımda günde 3kere gelir tıorun sevmeye ama heryere kızımı götürüyom faturalara koştum bebegimle bugün belim kopuyo 3saat kanguruda zeyneb belim koptu demedi ver ben bakarım kızım diergelioda hayrımı var

berin14 profilindeki bebek benim ayazıma benziyor.bak şimdi yine ağlıcam...

AAA agllama canim iyilesir :teselli:
bebekler hastalanir iyilesir alisicaz
bende bebegimi ilk acile goturdugumde cok kotu olmustum :gitme:
ama ailisicazguclubacismile

bi bakicaz buyuk adam olmuslarkaydirigubbakcemile2

aa öyle hayırlı işere vesile olurlarmı hiç yasemin

iyi akşamlar kıslar............
Benim kuzu bugün otururken yüzünün üstüne düştü. endişeliyim biraz. hiç yatası yok ya oturacak ya gezdirilecek

hasta kuzulara Allah şifa versin bu arada

anneler lütfen yardım bebeğimin bezinde beyaz kristal parçası var hiç yaşayan varmı lütfen yardım edin bu ne şimdi ya

cnm çişini yapmış kirli bezinde gördümmafoldumben

Allah Allah ne ki acep

ben bi keresinde kullanilmamis bezde sertlik hissettim kaya tuzu gibi biseydi sastim kaldim
artik bezi iyice elleyim oyle bezliyom altini belki tekrar vardir diye

anneler lütfen yardım bebeğimin bezinde beyaz kristal parçası var hiç yaşayan varmı lütfen yardım edin bu ne şimdi ya

bugün ilk kez bende öyle bişiyler gördüm..idrarı kristalleştiren bi sıwı war bezlerde die duymuştum sanrım ama bunun dışarı çıkmaması gerekir.

bence bezdedir canim sorun tasa etme hangi marka bez kullaniyon

ins bebeginde bi sorun yoktur
bebegin cisine tekrar bak cisindeyse sorun dr git derim

bizdede oluyo arada bezdendir die telaş etmedim hiç çok lalırsa oluyo çok yaparsa çiş yada öyle diyim

merhaba kızlarrrr hasta kuzulara çoj geçmiş olsun ....

arkadaşlar bence de jellerdendir,bizimki de eğer çiş çok yaparsa ya da biraz geç alırsam teninde bir kaç tane görüyorum..telaş yapmayın ama için rahat etsin diye dr'unu ara istersen...

arzucumm şekercim naber tatlummm napıyo borammmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…