Nihan a katılıyorum kızlar bezden kaynaklanıyodur
Çok sinirliyim kızlarrr hem kaynanama hem anneme kaynanam haber vermeden misafir davet ediyooo hafta sonuna yatıya yaaa diyorum istemiyorum söz vermişmiş bana mı sordun diyorum bi afra bi tafra zaten çocuk huysuz bu ara dişdenmidir nedir bide dıdısının dıdısı yani banane düğünüme bile gelmemiş insanlarrklava:
Anneme de sinirliyimmmmm yaaa elli defa dedim tencerelere çamaşır suyu koyma sonra geçmiyo dieee süt kaynattığım tencereye koymuşşş neymiş dezenfekte oluyomuşşş ay delircem şimdiiii çaktırmdan kekde ufalamış kızın ağzına bugünnnnklava:
ben vitamin ve demir ilacini coktan biraktim demir ilaci icirmeye basladiginma midesi bulaniyordu memeyi birakacakti nerdeyse
bende ilaci biraktim
anne sutunde demirde var vitaminde ne gerek var ilaca ben dogal besleniyom zaten:lepi:
Nihan a katılıyorum kızlar bezden kaynaklanıyodur
Çok sinirliyim kızlarrr hem kaynanama hem anneme kaynanam haber vermeden misafir davet ediyooo hafta sonuna yatıya yaaa diyorum istemiyorum söz vermişmiş bana mı sordun diyorum bi afra bi tafra zaten çocuk huysuz bu ara dişdenmidir nedir bide dıdısının dıdısı yani banane düğünüme bile gelmemiş insanlarrklava:
Anneme de sinirliyimmmmm yaaa elli defa dedim tencerelere çamaşır suyu koyma sonra geçmiyo dieee süt kaynattığım tencereye koymuşşş neymiş dezenfekte oluyomuşşş ay delircem şimdiiii çaktırmdan kekde ufalamış kızın ağzına bugünnnnklava:
zuzumm pekmez benimde aklımı karıştırıyor açıkçası 6.ay erken değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?