2009 Ekim Anneleri

zuzum bende kendi yaptıklarımı söyledim biraz alıştırmayada bağlı sonuçta ben veriyorum diye bütün anneler vercek değil ya tabiki herkes bebeği için en iyisini ve doğrusunu yapmaya çalışır.zaten benim tattırmadan kastım parmağımın ucuyla bir damla hiçbir zaman aşırıya kaçmadım ki eğer öyle olsaydı çoktan bozulurdu midesi tabi her bebeğe görede değişir zaten ağır çocuğun midesini bozabilcek şişirecek şeyler vermem her yeni bi ek gıda yedirdiğimde takip ettim zaten baktım çok rahatsız oldu 2 günde bir verdim daha az yedirmeye çalıştım böle böle herşeyi yiyiyo hiç geri çevirmiyo zaten bunları biraz annemin etkisi ve doktorumun önerileriyle bu şekilde yapıyorum

bende aynne 2.ayında tattırıyordum..kuzumun maşş var şimdi ne versem reddetmiyor..en iyisi bence..

olumunekankayizsmile okiş cücüm

benim kuzum hasta olmuşşşş (
aşılarını yaptırmaya götürdüm muayende ettiler üşütmüş bademciler şişmiş kızarmış 2 gündür sadece devam sütü içiyo başka hiç bişey yemiyo ( bugün dr a gidiyoruz tekrar bakalım ne diyecek

noluyo kuzularımıza yahu..geçmişolsun sanada..

dün gece bişiy oldu berraya..uykusu geldi uyuttum sonra yatağına yatırdım sırtına diken batmış gibi ağlayarak uyandı..bu saat 8den gece 1e kadar bu şekilde dewam etti..kaç kez uyuttum kaç kez ağladı sayısını bilmiyorum inanın..deli gibi ağlıyo bide..kucağımda uyuyo koyduğum an deliriyo..çok zor bi geceydi..bide sol göğsüm taş gibi olmuş iltihap sanırsam kolumu kıpırdatsam acıyodu göğsüm feciydi..biraz owdum sağdım rahatladı ama sütten de diilmiş az bişiy çıktı..hala çok acıyo

canım nette okumuştum bu dönem gece ağlayarak uyanabilirler yazıyodu..benimki alışkanlık yaptı gece 4 te emzirdim mi uyanıyo 7 ye kadar uğraşıyorum uyutamıyorum( çok ağlamıyo yerine yatırıyım diyom o zaman başlıyo ağlamaya(

Allah Allah sütten değilse niye şişti ki göğsün anlamadım:uhm:

geçmiş olsun yavruya(

yani dün sütten olduysa bile sürekli ordan emzirdim filan artık boşalıp rahatlaması gerekmezmi..tıkalımı ki..

çok ağladı ya kıyamadım ağlamasınlarr(((

allah kolaylık versin cnm zor kayınvalidelerle ugraşmak ama sen galiba baştan çizgileri belirlememişsin o yüzden bu kadar teklifsiz olmuşlar:umursamaz:

haklısın canım hata bende baştan bu kadar muhabbeti ilerletmemeliydik..sınır mınır kalmadı..şimdi her şeye karışma hakkını kendilerinde görüyolar..özel hayatımız umurlarında değil..attığımız her adımdan illa haberleri olcakmafoldumben

kızlar geçmiş olsun kuzucukların hepsine,acil şifalar inşallah...
bora da dün gece çok huysuz uyudu yaa uyuyor ama ık mık gene sabaha kadar.dişlerin çıkacağı yerler biraz şişmiş sanırım ondan... offf çıksalar bi türlü çıkmasalar bir türlü... ağrısız sızısız geçirirler inşallah bu dönemi...

ay bide dikişleriniz ne alemde..benim 1 haftadır filan acayip sızlamay abaşladı..sıpada altını filan değiştirirken tekmeliyo saolsun..bide kucağıma alınca da adım atar gibi yapıyoa ozamanda oraya geliyo hep tepikler..hawa değişimlerinde sızlarmış dedi biri ama nieki acep..sizde de ööleyse sorun yok..yoksam bendemi bişiy war

çiçeim geçmiş olsuna borama..anam bizde dişmiş de yokmuş daha..bide diş çıkcaı zaman olcak dimi bu huzursuzluklar..[/COLOR]

günaydın kızlar
bebişlere yoğurdu nasıl veriyorsunuz evdemi yapıyorsunuz yoksa babymixmi veriyorsunuz

valla ben daha başlamadım ama doktor evde yap, yapamıyorsan iyi bir markanın yoğurtunu al ha eğer ikisinide sevmezse babymix o zaman al dedi, vala bu market yoğurdu olayı hoşuma gitti bişey olmaz dedi doktor ver, dünde ağzına biraz çaldım pınar yoğurt yiyor vala, yoğurt yapma makineside var ta annemden getirdim evladiyelik denedim ama krema gibi oldu, tutturuncaya kadar denerim olmadı veririm market yoğurduguclubacismile

ben dün doktora sordum soğan suyu içebilir miyim zayıflatıyomuş dedim..güldü zayıflamayıver dediklava:ben ciddiyim hocam dedim..o zaman da,emmeyi bırakabilir dedi..ama kaynatarak içicemi söylemedim..o zaman kokmaz heralde demi..çünkü büyük ihtimalle o soğanın suyunu çiğken içeceğimi zannetti benim de kafam karıştı:uhm:

yok artık daha neler aman selduş sakın ha verme o kadar sen bence başka doktorada git nasılsa tahliller yeni, birdaha yaptırmak zorunda kalmazsın benim bildiğim ve doktorumuzun anlatımı kan ilacı demir bebeğin kilosu kadar verilmelidir bir günde, örneğin 8 kilo olan bebeğe 8 damladır, 30 damla ne demek sakın verme derim ben, bende kansızımdır hatta küçükken demir eksikliğinden toprak falan yermişim gebeliktede kansızdım kan değerlerim çok düşüktü ama asla bana günde 2 tane ferrum iç demediler herkes gibi bir tane içtim bende ve gayet güzel topladım doğuma yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…