2009 Ekim Anneleri

merhaba kıslarr

geçmiş olsun hasta beb,işşlerimize

gülçincimm tatlımm naber noldu kıss bizim kaşıklarrrr

gizemcim naberopuyorumnanaktan dora paşayı götürdün mü doktora?ek gıdayı çok takıyodun,ne dedi başlıycak mısın bu ay:uhm:

zezecim tatlım yarın gideceğiz bakalım ne diyecek dr nasıl yicek bilmiyom çünkü yemek istemiyo

inş. canım elfcin nasıl güzeller güzeli kızcazın ...

inş. canım elfcin nasıl güzeller güzeli kızcazın ...

cadım şu an uyuyo teyzesiopuyorumnanaktanbirazdan uyanır..bizimde idrar yollarımızda enfeksiyon çıkmıştı,kilo alamamıştık:umursamaz:antibiyotik şurubumuz bitti,dün dr. a gittik tartıldık,kilo alımımız normale dönmüşhihoyyyt

bu muhabbet hamişşken de geçmişti:)) sağlık mahallesimiydi neydi ordalar cnm

sağlık ocağından 4 bittiğinde wermişlerdi ama dr gerek yok demişti.. ewet cücüm uzak salihli..belkim başka zaman

ya dişi çıkıosada çıksa ne güzel olur artık salyası da kaşıntısıda durmuo oğluşumun ya bende 4. aydan beri veriorum demiri ama toplasan ancak 1 ay vermişimdir pekmezde yemio zence ya

bu arada bugün oğlum 6 ayına girdi

selduşçum başka yerde de tahlil yaptırsan aynı sonuçlar çıkacak sen bilirsin tabii de. 30 damla dediğin 1 kaşık şurup eder, neden vermeyeceğim diyosun, öcü mü bu kan damlası anlayamıyorum , dr gerekli görmüş demek ki vermiş. Şimdi vermezsen ilerde kaç 30 damla ilaç kullanması gerekir bir onu da düşün derim geçmiş olsun tatlım.

kan degerleri dahada düşerse zeyneb gibi hastaneye yatar hrgün delerler yavreunu allah koruusun bencede ver mikroba açık vucudu kan degerleri düşükken cnm geçmiş olsun

bizim evin hallerinde oğlum dere ne tarafta diye sordu siz cevaplamadınız teyzeleri hıhhh

tum hasta bebeklere Allah tan sifa diliyorum benimkinede ins kisa zamanda atlatirlar

selam kizlar
bizde bugun dr gittik
gecen hafta oksuruyordu faranjit olmustu 1 hafta gecmesine ragmen iyilesemedi diye bugun tekrar girrik dr a bronsit baslangici varmis kan ve rontgen cekildi
yarin sonuclara gore ilac verilecek

kis boyunca hasta olmadi havalar isindi hasta olmaya basladi kuzum

aynen canım biz de bahar geldi die attık kendimizi dısarı yavrum 2 gundur hasta. önce iştahı kesildi sonra da genzi ve burnu doldu bi de ustune diş cıkarıyor yavrucum (( Allah acil şifalar versin yavrucuklarımıza

günaydınn güzzeller güzeli ekim annişleri biz gene tavuklarla kalktık ...

günaydınn..gizemcim yalnız diilsin cnm bizde 6,5ta kalktık..herzamanki gibi:)))

ZUZUMM BU VELETLER NE ZMN doğru düzgün uyuyup uyanacaklar off yaaa deliksiz uyumk istiyom

nasılsın dadlumm

ah sorma canım zombiyim bildiğin zombi..2 gecedir huyu değişti çocuuunn..zaten son bi aydır filan geceleri 2 saatte bi kalkmaya başlamıştık ama 2 gündür onu bile arıyorum inan..çığlık çığlğa uyanıyoruz uyutuyorum koyuyorum yerine koyar koymaz yine başlıyo.ama ne ağlama katılıyo resmen..belimde çok feci..hadi büyüyelim artık:)
siz nasısınız dora kuzusu nası

günaydın hanımlar ben bügün samsuna gideceğim ve kızımı yanımda götürmeyeceğim babannesi bakacak 5 saat falan ayrı kalacağız ona sütümü sağıp bırakmak istiyorum ama nasıl yapacağım nerde muhafaza edeceğiz sağdıktan sonra hiç bişmiyorum ek olarak çorbada yaptım sizler nasıl bırakıyorsunuz yardımcı olurmusunuz bana?

ben sağmadım öyle hiç bilemiycem cnm..sen samsunda diilmsiin zaten? ilçesimi yoksa..sağıp buzdolabına koy,içiceği zaman benmari usulü ısıt diye biliyorum ama kızlar gelsinler de bi onlara da sor..yanlış yönlendirmiyim yapmadım sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…