noluyo kuzularımıza yahu..geçmişolsun sanada..
dün gece bişiy oldu berraya..uykusu geldi uyuttum sonra yatağına yatırdım sırtına diken batmış gibi ağlayarak uyandı..bu saat 8den gece 1e kadar bu şekilde dewam etti..kaç kez uyuttum kaç kez ağladı sayısını bilmiyorum inanın..deli gibi ağlıyo bide..kucağımda uyuyo koyduğum an deliriyo..çok zor bi geceydi..bide sol göğsüm taş gibi olmuş iltihap sanırsam kolumu kıpırdatsam acıyodu göğsüm feciydi..biraz owdum sağdım rahatladı ama sütten de diilmiş az bişiy çıktı..hala çok acıyo
ya kızlar benim oğluştamı gariplik var ferrum'u severek içiyor kaydirigubbakcemile3 ama pekmez içtimi kusuyor ne yediyse...o da bir çay kaşığı meyveden sonra...ben de pekmezi kahvaltısına karıştırıyorum hiç yoktan iyidir diyerek kaydirigubbakcemile5
valla ben daha başlamadım ama doktor evde yap, yapamıyorsan iyi bir markanın yoğurtunu al ha eğer ikisinide sevmezse babymix o zaman al dedi, vala bu market yoğurdu olayı hoşuma gitti bişey olmaz dedi doktor ver, dünde ağzına biraz çaldım pınar yoğurt yiyor vala, yoğurt yapma makineside var ta annemden getirdim evladiyelik denedim ama krema gibi oldu, tutturuncaya kadar denerim olmadı veririm market yoğurduguclubacismile
kızlar yeşil çay içebiliyomuyuz..emin diilimde ilk doğum yaptığım sıralar içilmez gibi bişiy okumuştum yada duymuştum..ama niyeydi bilmiyorum.sütümü kesiodu yada bebeği huysuzmu yapıodu neydi..bilgisi olan arkidişlerr cwp please:)
önümüzdeki ay kayınwalidemlere gidiyoruz da manisaya kilo werme telaşı sardı bi işe yarıcakmış gibi:) halbuki boğazımı tutsam olcak ama ah bi tutsam:)
Valla zararlı mı bilmiyom. Hamileyken içme demişlerdi ama şimdi ben haftada 3-4 gün içiyorum. Hemde 2-3 kupa. Zararlıysa yandık ohaoldumsmile
Komple bir ayy mıı kalcaksınız akannehir
anneler lütfen yardım bebeğimin bezinde beyaz kristal parçası var hiç yaşayan varmı lütfen yardım edin bu ne şimdi ya
önümüzdeki ay kayınwalidemlere gidiyoruz da manisaya kilo werme telaşı sardı bi işe yarıcakmış gibi:) halbuki boğazımı tutsam olcak ama ah bi tutsam:)
kilo werdirdimi bari
yok ay Allah korusun delümm..bikaçgünlüğüne
canım yalnız banada doktorumuz ya evde yap yada bilinmedik marka olsun dedi çünkü pınar vs gibi markalarda katkı maddesi çok fazla oluyomuş diğerleri koymuolar köy yoğurdu gibi oluyo zaten tadı ben evde yapıorum arzumun makinesinde yada hemen küçük cezvede ama benim oğlum yemio hiç bişi ya deli olcam dünden beride emmek istemio o yüzden ek gıdayı bir iki günlüğüne kestim walla sadece beni emicek sonra tekrar denicem
hey zuzuu manisaya gelmişken izmirli bebeklerle buluşmadan gitmezsin sanırım:)))
bak ben bornovadayım uygun olursan haberleşelim günü bende yaparız manisa bornovaya keza 20 dkkazemuszemus
Valla ekstra verdirdimi bilmiyom, çünkü ben 40 çıkınca eski kiloma dönmüştüm, şimdi de bi kilo altındayım. Ama çooook yiyorum eskiye göre artık yeşil çaymı, Baran'ı uyutma çalışmaları mı, yoksa emzirme mi alıyo kalorileri bilemiyorum.
Yalnız yeşil çay bana kabızlığa iyi geliyo :kedi:
Ayy bir ay kalcaksınız sandım. Kabus gibi....
Bi kaç günlükse korse al bi tane gitsin, dr. kullan dedi dersin. :1rolleyes:
ank buluşması yaptım bi izmir eksik kaldı:))) saol cücüm ama:)
salihliye geliyoruz biz..normal şartlarda izmirede geçerdik ama eşimin izni yok o yüzden süre kısa geçemiyoruz..hoş geçsekde kayınwalidecime ben net aleminden arkidişlerimi görcem desem ne derdi acep:)))
ay ewet bi korse gerenk bana..hiç sewmiyorum gerçi de.
zencefine kuzum ben yeni başladım demire..dr ilk altı ayda anne sütündeki yeterli gerek yok demişti..sbh 3 akşam 3 damla açkarnına weriyorum..sen doktora sormadınmı ne diyo doktorun.
ank buluşması yaptım bi izmir eksik kaldı:))) saol cücüm ama:)
salihliye geliyoruz biz..normal şartlarda izmirede geçerdik ama eşimin izni yok o yüzden süre kısa geçemiyoruz..hoş geçsekde kayınwalidecime ben net aleminden arkidişlerimi görcem desem ne derdi acep:)))
ay ewet bi korse gerenk bana..hiç sewmiyorum gerçi de.
zencefine kuzum ben yeni başladım demire..dr ilk altı ayda anne sütündeki yeterli gerek yok demişti..sbh 3 akşam 3 damla açkarnına weriyorum..sen doktora sormadınmı ne diyo doktorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?