2009 Ekim Anneleri

Selduş canım günde 30damlamı yok daha neler o kadar yüklenmek ne kadar doğrudur bilmem bencede canım başka bir dr götür

zuzumm dr pekmez için ceydanın ihtiyacı yok dedi gelişimine bakarak tabi öyle tahlil falan yapmadı .

kızlar neden takılısınız bu ferroya analamadım bizim bebeklerimiz zaten kıs bebegi gunesi yeni yeni goruyolar benim doktorum yeni dogan doktoru docent prematureleri takip ediyo bizim gunluk 13 damla ustelik bir gun once unuttuysan ertesi gun tamamla dedi biz kansızlara bunun 8 katını veriyoruz dedi prematurelikle alakası yok dedi ve mesela elleri ve yuzu acıkken guneste 1 saat kaldımı gunluk d vitamini ihtiyacını karsılar ama ferroyu da ver zehirlenme olmaz dedi korkmayın tamam tadı acı begenmiyolar ama ya ilerde farklı hastalıklarla karsılasıp daha igrenc antibiyotik veya ilac almamları daha mı iyi karar sizin

benim de çok ağrıyodu ateş yaptı mastit olmuşum iltihap kapmış göğsüm antibiyotik kullanıyorum çok zor göğüs ağrısı ya (

geçmiş olsun hastası olan herkese

ya kızlar benim oğluştamı gariplik var ferrum'u severek içiyor kaydirigubbakcemile3 ama pekmez içtimi kusuyor ne yediyse...o da bir çay kaşığı meyveden sonra...ben de pekmezi kahvaltısına karıştırıyorum hiç yoktan iyidir diyerek kaydirigubbakcemile5

merak etme tatlım benim oğlanda severek içiyor ferrumu ben birde minadex şurup içiriyorum günd e1 çay kaşığı ferrummuda haftada 3 gün 1 çay kaşığı sen nasıl veriyorsunCADIARZU

canım yalnız banada doktorumuz ya evde yap yada bilinmedik marka olsun dedi çünkü pınar vs gibi markalarda katkı maddesi çok fazla oluyomuş diğerleri koymuolar köy yoğurdu gibi oluyo zaten tadı ben evde yapıorum arzumun makinesinde yada hemen küçük cezvede ama benim oğlum yemio hiç bişi ya deli olcam dünden beride emmek istemio o yüzden ek gıdayı bir iki günlüğüne kestim walla sadece beni emicek sonra tekrar denicem

kızlar yeşil çay içebiliyomuyuz..emin diilimde ilk doğum yaptığım sıralar içilmez gibi bişiy okumuştum yada duymuştum..ama niyeydi bilmiyorum.sütümü kesiodu yada bebeği huysuzmu yapıodu neydi..bilgisi olan arkidişlerr cwp please:)

önümüzdeki ay kayınwalidemlere gidiyoruz da manisaya kilo werme telaşı sardı bi işe yarıcakmış gibi:) halbuki boğazımı tutsam olcak ama ah bi tutsam:)

Valla zararlı mı bilmiyom. Hamileyken içme demişlerdi ama şimdi ben haftada 3-4 gün içiyorum. Hemde 2-3 kupa. Zararlıysa yandık ohaoldumsmile

önümüzdeki ay kayınwalidemlere gidiyoruz da manisaya kilo werme telaşı sardı bi işe yarıcakmış gibi:) halbuki boğazımı tutsam olcak ama ah bi tutsam:)

hey zuzuu manisaya gelmişken izmirli bebeklerle buluşmadan gitmezsin sanırım:)))
bak ben bornovadayım uygun olursan haberleşelim günü bende yaparız manisa bornovaya keza 20 dkkazemuszemus

kilo werdirdimi bari

yok ay Allah korusun delümm..bikaçgünlüğüne

Valla ekstra verdirdimi bilmiyom, çünkü ben 40 çıkınca eski kiloma dönmüştüm, şimdi de bi kilo altındayım. Ama çooook yiyorum eskiye göre artık yeşil çaymı, Baran'ı uyutma çalışmaları mı, yoksa emzirme mi alıyo kalorileri bilemiyorum.
Yalnız yeşil çay bana kabızlığa iyi geliyo :kedi:

Ayy bir ay kalcaksınız sandım. Kabus gibi....
Bi kaç günlükse korse al bi tane gitsin, dr. kullan dedi dersin. :1rolleyes:

hadi yaa o zaman uğraşmaya devam tutturuncaya kadar desene, rrose ya sevdiği şeyleri denesen acaba dişimi çıkıyor huysuzluğu ondan olabilirmi

demir ilacını ne zamandır kullanıyorsunuz 6.ayda başlasak olurmu? yada hiç başlamasak ne güzel olur sadece pekmez versek

Bize de demiri 4. ayda verdi dr. Ama ne tahlil ne bişey. Ben de vermiyodum. Şimdi yeni başladım 1 haftadır. Ama iki aydır çok az kilo aldı ondan olabilir mi diye düşünmeye başladım

hey zuzuu manisaya gelmişken izmirli bebeklerle buluşmadan gitmezsin sanırım:)))
bak ben bornovadayım uygun olursan haberleşelim günü bende yaparız manisa bornovaya keza 20 dkkazemuszemus

ank buluşması yaptım bi izmir eksik kaldı:))) saol cücüm ama:)

salihliye geliyoruz biz..normal şartlarda izmirede geçerdik ama eşimin izni yok o yüzden süre kısa geçemiyoruz..hoş geçsekde kayınwalidecime ben net aleminden arkidişlerimi görcem desem ne derdi acep:)))

ay ewet bi korse gerenk bana..hiç sewmiyorum gerçi de.

zencefine kuzum ben yeni başladım demire..dr ilk altı ayda anne sütündeki yeterli gerek yok demişti..sbh 3 akşam 3 damla açkarnına weriyorum..sen doktora sormadınmı ne diyo doktorun.

ya doktora bu sefer gittiğimizde sormayı unuttumeyvahedigeldismile sağlık ocağında aşı olduğunda 5.ayda alın demiri demişlerdi doktorda 5.ayda verirsin o halde demişti. Demir ilacıda sağlık ocağından veriliyor değilmi? Eczanedense istiyim eşim getirsin. Bizde kilo ile orantılı kullan 7 damla ver arkasıındanda emzirebilirsin dedi. Anne sütü demiri kesmezmiş, inek sütü kesermiş.

Ay de kayınvlidene bende angaralıyım çocukluk arkadaşım u benim de olmazmı ama salihli uzak dorusun

merhaba kıslarr

geçmiş olsun hasta beb,işşlerimize

gülçincimm tatlımm naber noldu kıss bizim kaşıklarrrr

kız zuzu salihliye mi geliyonalkisalkisalkisben de salihlideyim:sinifsinif:önceden seviyodum ama artık burda yaşamak istemiyorum..bıktım kaynanamın her gün evime gelmesinden:umursamaz:salihlinin ne tarafı oluyo biliyon mu kı?buyur gel beklerimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…