2009 Ekim Anneleri

rosecim burdaki tarifleri deneyebilirsin, inşallah sever kuzucuk...
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/358762-bebekler-icin-yemek-tarifleri.html

ahhh ahhh benimde kızımı bırakacağım gün aklıma geldikçe boğazım düğümleniyomafoldumben senin gene gün içinde görme imkanın var benim şartlarım daha ağır olacak kızımı ancak haftasonları alabileceğimsenağlama

canım ben 1 ayda anca alıştım sabah evden çıkarken durup durup öpüyommm uyuyor bende çıkarken ben öptükçe kımıldanıyor kokusunu ciğerlerime kadar çekiyom çok özlüyom bende kuzumu ama zamanla alışıyor insannn napalım herkes onlar içinn ilerde umarım bizi anlarlar:teselli:

kuşum neden hafta sonları görcen sadece annen yaında oturmuyomudu yanına al yavrunu akşamlarıklava:

Zuzudan özendim ben de yaptım. biras tarhanaya soğuk su koyup erittim sonra da hiç bişiy koymadan pişirdim. En son bi çay kaşığı yağ koydum. 1,5 fincan verdim bitirdi sıpa :asigim:

Aynı yapmışız cınım opuyorumnanaktan

yok cnm annem çok yakın değil bize arabayla 20dk falan sürüyo, (sabah ve akşam istanbul trafiği hariç)...
sabah bırak akşam al zor olur, ama haftada bikaç akşam biz annemde kalacağız....

maşallah cnm kuzuyaa yarasınopuyorumnanaktan
benim kızda tarhanayı sevmişti ama yaylayı sevmedi:kedi:

yok cnm annem çok yakın değil bize arabayla 20dk falan sürüyo, (sabah ve akşam istanbul trafiği hariç)...
sabah bırak akşam al zor olur, ama haftada bikaç akşam biz annemde kalacağız....

kuzum sen ne zaman başlıcan işe ohh koyun koyuna yat yavrunla kokundan mahrum bırakma klava:klava:

Yapmayın yaaa. Fena oldum bak. Benim de başlamam lazım işe....Ama sanırım ücretsiz izne ayrılırım 6 ay daha. Yaklaştıkça ileri atmak istiyorum tarihi. Hiç kimse benim gibi bakamaz derdinden anlamaz gibi geliyo :çok üzgünüm:

ücretsiz iznim haziran başı bitiyor
boş ver cnm şimdiden moda girme bunalırsın çalışmak zor ama onlar için çalışıyoz napalımm:sinifsinif:

canım sen zaten üretsizizinde değilmisin

Zormuş canım ya. Keşke yakın otursanız

maşallah cnm kuzuyaa yarasınopuyorumnanaktan
benim kızda tarhanayı sevmişti ama yaylayı sevmedi:kedi:

İnşallah yarar, daa kusmadı bakalım 2 saat oldu :)
du yarın da yayla deniyim. Nane koydun mu üstüne CADIARZU

zamanla alışacaktır inşallah berram, elada bugün yaptığım yayla çorbasını sevmedi zorla 5-6 kaşık anca yedi:kedi:
iişallah

oohh yarasın

cnm ben 4 ay doğum iznimden sonra şuan 6 ay ücretsiz izin kullanıyorum, malesef biraz daha uzatma imkanım yok (
senin düşündüğün bazen benimde aklıma geliyor ama bana bakan kişi bakacağı için içim o açıdan rahat

kıs süyle kaynanana arada oda baksın sizde yatılı oalrak :asigim::asigim:

inş. kusmaz...
cnm yaylayı ilkten ince bulgurla yapmayı dene, ben bugün pirinç yerine ince bulgur koydum onu bile çiğnemekte zorlandı ikide bir boğazına takıldı...
Nane çok az bişey attım tabi en son bide zeytinyağı gezdirdim...

Rapor aldım canım ben heyet, normal hepsini kullanıyorum.Devletteyim ya :kedi:

ahh ahhh memuriyetin gözünü seveyim
benim özelde olduğu için herşey askıda kalıyo, şuan yerime bakan bi bayan var bekar ve aldığım duyuma göre daha az maaşa çalışıyomuş, esasında işverenin işine o daha çok geliyor bakalım belkide beni atarlar işten onla devam ederler, tabi bu durumda tazminatımı vermek zorunda kalırlar...

vayy heyet aldin demek guli guclubacismile
bana mirin kirin ettiler ben de ucretsiz izini baslattim eyvahedigeldismile
bu arada dr kizima dis mineleri icin zymafluor verdi.gun asiri veriorum.baska kullanan var mi?
ferro sanolu veremiorum kusuyo.zaten bisi yemio

Tabi canım annenden daha iyi bakabilecek kimse yok bence de. Ne yazıkkı benim bakıcı bulmam gerekecek. :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…