kızlar sıpalarınıza ne yedirosunuz ve nasıl başardınız kaç gecedir sabahlara kadar emmek için uyanıoz ve halim kalmadı bembeyaz oldum artık çünkü yetmedği için iliğimi kemiğimi kurutuo ek gıdaya geçemioz deliricem başım devamlı ağrıo dün iğne yaptırdık acile gittikte uyku yok çünkü kimseyle durmuo nolur yardım edin bildiklerinizi tecrübelerinizi paylaşın ağzını bi kilitlio imkanı yok kaç kişi yediremioz bir lokma girmio ağzından sadece emicek kıyamıomda memelerime saldırıo badimin filan üstünden aaaa die bağırırak
ben dün işe başladımsenağlamakapıdan çıkarken bu ilk ayrılığımız kuzum dedim,anlamış gibi duduağını büktü:gitme:boğazım düğümlendi yav..Allahtan okul eve yakın,ders programım da hafif..6 kez git gel yaptım..napim kuzumu özlediim..ben yokken hiç gülmemişbilmiyorumkismile
canım ben 1 ayda anca alıştım sabah evden çıkarken durup durup öpüyommm uyuyor bende çıkarken ben öptükçe kımıldanıyor kokusunu ciğerlerime kadar çekiyom çok özlüyom bende kuzumu ama zamanla alışıyor insannn napalım herkes onlar içinn ilerde umarım bizi anlarlar:teselli:ahhh ahhh benimde kızımı bırakacağım gün aklıma geldikçe boğazım düğümleniyomafoldumben senin gene gün içinde görme imkanın var benim şartlarım daha ağır olacak kızımı ancak haftasonları alabileceğimsenağlama
ben dün işe başladımsenağlamakapıdan çıkarken bu ilk ayrılığımız kuzum dedim,anlamış gibi duduağını büktü:gitme:boğazım düğümlendi yav..Allahtan okul eve yakın,ders programım da hafif..6 kez git gel yaptım..napim kuzumu özlediim..ben yokken hiç gülmemişbilmiyorumkismile
gülim bende burda duydum bebekler için tarhana olduğunu, ama eşim carrefour'da bulamamış alamadım, kendimize yaptığımız tarhanadan yaptım severek yedi...
ben 1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı tarhana ekledim biraz koyu kıvamlı ama doyurucu oldu, bi 5dk. önceden tarhanayı az bi suda beklettim en sonda bi çay kaşığı zeytinyağ ekledim...
canım ben 1 ayda anca alıştım sabah evden çıkarken durup durup öpüyommm uyuyor bende çıkarken ben öptükçe kımıldanıyor kokusunu ciğerlerime kadar çekiyom çok özlüyom bende kuzumu ama zamanla alışıyor insannn napalım herkes onlar içinn ilerde umarım bizi anlarlar:teselli:
kuşum neden hafta sonları görcen sadece annen yaında oturmuyomudu yanına al yavrunu akşamlarıklava:
Zuzudan özendim ben de yaptım. biras tarhanaya soğuk su koyup erittim sonra da hiç bişiy koymadan pişirdim. En son bi çay kaşığı yağ koydum. 1,5 fincan verdim bitirdi sıpa :asigim:
Aynı yapmışız cınım opuyorumnanaktan
yok cnm annem çok yakın değil bize arabayla 20dk falan sürüyo, (sabah ve akşam istanbul trafiği hariç)...
sabah bırak akşam al zor olur, ama haftada bikaç akşam biz annemde kalacağız....
kuzum sen ne zaman başlıcan işe ohh koyun koyuna yat yavrunla kokundan mahrum bırakmaklava: klava:
ahhh ahhh benimde kızımı bırakacağım gün aklıma geldikçe boğazım düğümleniyomafoldumben senin gene gün içinde görme imkanın var benim şartlarım daha ağır olacak kızımı ancak haftasonları alabileceğimsenağlama
boş ver cnm şimdiden moda girme bunalırsın çalışmak zor ama onlar için çalışıyoz napalımm:sinifsinif:ücretsiz iznim haziran başı bitiyor
Yapmayın yaaa. Fena oldum bak. Benim de başlamam lazım işe....Ama sanırım ücretsiz izne ayrılırım 6 ay daha. Yaklaştıkça ileri atmak istiyorum tarihi. Hiç kimse benim gibi bakamaz derdinden anlamaz gibi geliyo :çok üzgünüm:
yok cnm annem çok yakın değil bize arabayla 20dk falan sürüyo, (sabah ve akşam istanbul trafiği hariç)...
sabah bırak akşam al zor olur, ama haftada bikaç akşam biz annemde kalacağız....
maşallah cnm kuzuyaayarasınopuyorumnanaktan
benim kızda tarhanayı sevmişti ama yaylayı sevmedi:kedi:
iişallahzamanla alışacaktır inşallah berram, elada bugün yaptığım yayla çorbasını sevmedi zorla 5-6 kaşık anca yedi:kedi:
Zuzudan özendim ben de yaptım. biras tarhanaya soğuk su koyup erittim sonra da hiç bişiy koymadan pişirdim. En son bi çay kaşığı yağ koydum. 1,5 fincan verdim bitirdi sıpa :asigim:
Aynı yapmışız cınım opuyorumnanaktan
Yapmayın yaaa. Fena oldum bak. Benim de başlamam lazım işe....Ama sanırım ücretsiz izne ayrılırım 6 ay daha. Yaklaştıkça ileri atmak istiyorum tarihi. Hiç kimse benim gibi bakamaz derdinden anlamaz gibi geliyo :çok üzgünüm:
boş ver cnm şimdiden moda girme bunalırsın çalışmak zor ama onlar için çalışıyoz napalımm:sinifsinif:
canım sen zaten üretsizizinde değilmisin
cnm ben 4 ay doğum iznimden sonra şuan 6 ay ücretsiz izin kullanıyorum, malesef biraz daha uzatma imkanım yok(
senin düşündüğün bazen benimde aklıma geliyor ama bana bakan kişi bakacağı için içim o açıdan rahat
Zormuş canım ya. Keşke yakın otursanız
annemlerinde bizimde kendi evimiz cnm keşke bi tarafın kiraya çıkma durumu olsaydı ama yok işte, katlanacağız mecbur allahtan ümit kesilmez...
İnşallah yarar, daa kusmadı bakalım 2 saat oldu :)
du yarın da yayla deniyim. Nane koydun mu üstüne CADIARZU
kıs süyle kaynanana arada oda baksın sizde yatılı oalrak :asigim::asigim:
Rapor aldım canım ben heyet, normal hepsini kullanıyorum.Devletteyim ya :kedi:
cnm ben 4 ay doğum iznimden sonra şuan 6 ay ücretsiz izin kullanıyorum, malesef biraz daha uzatma imkanım yok(
senin düşündüğün bazen benimde aklıma geliyor ama bana bakan kişi bakacağı için içim o açıdan rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?