2009 Ekim Anneleri

Tabi canım annenden daha iyi bakabilecek kimse yok bence de. Ne yazıkkı benim bakıcı bulmam gerekecek. :1no2:

inşallah sende iyi birine denk gelirsin cnm, bakıcı işi başlı başına ayrı bi sorunakannehir

Ben pişince süzgeçten geçirrim dye düşünmüştüm.Dur öyle deniyim o zaman

kıs süyle kaynanana arada oda baksın sizde yatılı oalrak :asigim::asigim:

Süper fikirmiş sempatiksalakcinni

Evet canım bi tek bu durumda işe yarıyo memuriyet, yoksam gıcık oluyom memurluğa :umursamaz:

Hehehee işyerinden istediğin kadar idare ederiz dediler. Bende iyi niyeti suistimal ediyom sanırsam kaydirigubbakcemile3
O ilacı hiç duymadım canım. Yalnız demiri kusturuyo diye vermiyodum. Dün kan sonuçları çıktı demiri çok düşük, kilo alımını ve iştehı da etkiliyomuş dedi dr. Tırıs tırıs veriyorum. Bi de aç karnına verdikten sonra yarım saat bişi yemicekmiş. Çok zor oldu bööle. Gece uyurken damlalıkla ağzına sıkmayı düşünüyorum

Hehehee işyerinden istediğin kadar idare ederiz dediler. Bende iyi niyeti suistimal ediyom sanırsam kaydirigubbakcemile3
O ilacı hiç duymadım canım. Yalnız demiri kusturuyo diye vermiyodum. Dün kan sonuçları çıktı demiri çok düşük, kilo alımını ve iştehı da etkiliyomuş dedi dr. Tırıs tırıs veriyorum. Bi de aç karnına verdikten sonra yarım saat bişi yemicekmiş. Çok zor oldu bööle. Gece uyurken damlalıkla ağzına sıkmayı düşünüyorum[/QUOTE]

bizim is yeri iyice kotu oldu alsanaalsanasmile
acken de mumkun deil almaz.bize dr portakal suyuna damlatin verin dedi.ne mumkun portakal suyunu da icmio ki :umursamaz:

evetttttttt kislarrrrr kilolarinizi soyleyin bakemmmmmm.yavastan tatliyi kesiorum da :kedi: gaza gelmem gerekbayanssulusmile

HÖSTTTT uzak dursun istemem:umursamaz:
alsanaalsanasmile kısss kocanın danasına niye istemiyonn ayy pardon anasını dicek idimmmnaniknanik
ahh keşke bende memur olsam cuamrtesi çalışmaz idimmm ahh keşke bana al tazminatını git deseler dünden razıyımmmm
canım benim doktor zymaflor kullanmak yasak jel sürmek yasak dedi bi işe yaramaıyor dedi günahı boynuna CADIARZU

bizim is yeri iyice kotu oldu alsanaalsanasmile
acken de mumkun deil almaz.bize dr portakal suyuna damlatin verin dedi.ne mumkun portakal suyunu da icmio ki :umursamaz:
meyve suyuna koy başka benim oğlan yalana yalana içiyor ferrum şurup
evetttttttt kislarrrrr kilolarinizi soyleyin bakemmmmmm.yavastan tatliyi kesiorum da :kedi: gaza gelmem gerekbayanssulusmile[/QUOTE]

gurula söylüyom 52 :dilcikar: göbek hariçççç:asigim:

kıslar göbek gittimi bana onu deyinnn ben bu göbeği eritemicem 4 aylık gibi yaaa herkes soruyor hamilemisn diye

benim göbişim aynen 5 aylık hamiş gibi duruyor, hiç bi pantolanum düğmesi kapanmıyo ((
bu göbeği eritmenin yolunu bilen varsa sölesin lütfen...

benim göbişim aynen 5 aylık hamiş gibi duruyor, hiç bi pantolanum düğmesi kapanmıyo ((
bu göbeği eritmenin yolunu bilen varsa sölesin lütfen...

korse taksam oda çok rahatsız ediyor sütten kesilsem bu extra jel kullancam ama emzirenlerde olmuyorrrlmaz:

Malesef bukettttt 67 yawww göbiş de var aynen 5 aylık gibiyim üstüne üstlük popo yoktu kız doğurdum o da çıktı annem geçen dioo çok şişman değilsin de irileştin sanki vede bunu aslında ii niyetle diyoo memikleri sormayın felakett hiçbişeyim olmuyoooo kilocuklar gitmiooo az yesem süt kalmıyoo denedimm vede sersem gibi oluyorum yemeyince:çok üzgünüm:

selamlar bizde parka gittik kayram bayıldı şimdi mışıl mışıl uyuyor...yarın aşımız var ateş yaparmı acaba..banyo yaptırsammı gitmeden ???

benim kiloda 65,300 buket malesef göbek benimde bu göbeği eritmenin yolunu bilen varsa banada sölesin yaa yaz geldiii artık kilolar hep meydana çıkıcak

Cnm yaptır bence ne olur ne olmazz zannetmiyorum sonradan da sorun olcağına ama olsun sen bugünden yaptır kuzuya bıcısını...:1hug:

kızlar geçen akşam bebeik tepiklemesi gibi bi şey oldu karnımdaa bariz gözle gördüm yani elim ayam kesildi hemen dr gittim yormuşun kendini dikişlerin zonklamış dedi sizde de oluyor muuu

Bazen bende de oluyo cnm ona benzer şeylerr bende çok iş yaparsam yada çok eğil kalk yaparsam oluyoo o yüzden mekik gibi şeyler de yapamıyorum hiç 1 defa denedim valla 2 gün iptal oldum sezeryan ağrısı gibi ağrı çektimm dr dedi bekle biraz daha die

acayip tırstım he hamilemiyim dedimmm :roflol:

tmm cnm yaptırayım ateş olurmu fitil vereyimmi gitmeden

Cnm ben aşıya gitmeden ilaç yüklemeyi doğru bulmuyorum evet benimki de ateşleniyo her aşıdan sonra ama benim doktorum dedi ateşlenmesi normal vücut savaş veriyo baştan ilaç vermek vücudun direncini kırar die mantıklı geldi tabii bu benim düşüncem ben ölçüyorum sürekli 38.5 u bulmadığı takdirde de ilaç veya fitil vermiyorum şu zamana kadar ihtiyaç da olmadı maksimum 38.2 yi gördük
Umarım senin kuzu da ateşlenmeden geçirir yarını :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…