acayip tırstım he hamilemiyim dedimmm :roflol:
Amannnn amannn bilmiyorumkismile
benim bi hastam vardı kadın 5 aylık hamileymiş anca anladıı ayy ne güldüm dedim ya bide başımamı geldi dedimmmmm:kedi: hep gaz sancısı var sanmışş gastroentolojiye falan gitmiş adam bi ultrasona koyuyor hamileeeeeeesempatiksalakcinni
benim bi hastam vardı kadın 5 aylık hamileymiş anca anladıı ayy ne güldüm dedim ya bide başımamı geldi dedimmmmm:kedi: hep gaz sancısı var sanmışş gastroentolojiye falan gitmiş adam bi ultrasona koyuyor hamileeeeeeesempatiksalakcinni
61 kilocuk cınım bayanssulusmile
Benim de kilo iyi de göbekten dertliyim. Daha doğrusu yağ gibi de diil bööle kaslar önde duruyo sanki. Yemeye tam gaz devam ama tutamıyorum kendimi. eyvahedigeldismile
duymuyorlar herhalde hadi biz emziriyoz diyee ama ayy ne blem valla böyle gebelk testleri hergün gözüme batıyor gerçi adamla pek haşır neşirliğimizde kalmadı amaaaaaaHadi yawwww delikafadulden geçen haberlerde vardı kadının biride gaz sancısı die gidio 8 aylık hamiş hemen doğuma alıyolarr kadınıı anam şüphede mi duymuyolarr bunlar CADIARZU
Ben de çok korkuyorum hasta da olmadım daha. Dr. a gitmem lazım.
hamileyken bu kadar yemedim ben yaaaaçikolata manyağı oldumm insan gece yarısı kalkıp ıslak kek yapar mı yaaa:umursamaz:
duymuyorlar herhalde hadi biz emziriyoz diyee ama ayy ne blem valla böyle gebelk testleri hergün gözüme batıyor gerçi adamla pek haşır neşirliğimizde kalmadı amaaaaaa
ben gittim emziriyorsun diye adet görmüyon dedi ama bi doğum kontrol yöntemi olarakta görme dedi sanki adamı yakalyabiliyozdaaaa :jeyyar:
ayy oğluma kavuşmama 1 saat kaldıboshayallersmile
kızlar 2 doğum yapan kadınlar 4 yıl erken emekli olabiceklermişş
çalışanlara müjdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?