2009 Ekim Anneleri

yok canım daha bugün gördüm emekleme arkadaşım falan vardı 3'lü toplar vardı ve fiyatları çok uygun şimdi netten baktım bayagı fark var emekleme arkadaşım 35 tl idi nette en ucuz 52 tl buldum mesela yarın gidip tekrar bakacağım bime

Son düzenleme:
kızlar merhaba;

baston puset almak istiyorum yardımcı olurmusunuz nasıl bişey almalıyım

Ben chicco nun pusetini kullanıyorum .Memnunum fakat tek yönlü.

Bizde iki gün önce aşı olduk.Ateş ve huzursuzluk oldu .Bizim doktor da aşı öncesi ateş düşürücü vermiyor.Aşının etkinliğini azaltığını söylüyor. Salı günü son aşımız .Bir yaşına kadar aşımız yok.
Ek gıda problemimiz bizim de var. Sadece isteyerek elmalı baby mix yogurdu ve bizim yemekleri (sadece tadımlık) yiyor.Diğerlerini de zorla ( meyve ,ev yoğurdu ,sebze çorbası ,havuç suyu,kaşık maması....) yedirmeye çalışıyorum..........

emekleme arkadaşını doraya 50 liraya 3 lü toplarıda 15 liraya aldım neyse artıkın kaçtı başka ne oyuncaklar vardı o iikisi tekmi tatlım başka çeşitte var mı bende gideyim olmazsa yarın ...

slm kızlar nasılsınız kızım hala iileşemedi ya çok berbat öksürüyo ve burnu tıkalı...

geçmiş olsun canım. bende 2 gün rahatsızdım bulaşacak diye ödüm kopru ama çok şükür birşey olmadı. bebekler ağızdan nefes almayıda bilmiyorlar o yüzden üşütmelerine hiç dayanamıyorum. zeytinyağını hafif ılıtıp göğüs bölgesine sürüp sararsan biraz yumuşatır dene istersen.
bende 78 kg dan 57 kg ya indim abur cubur tatlı falan yemiyorum normal yemeğe devam ediyor bol su içiyorum. yanlız göbeğim ufakta olsa kaldı cıvık sarkık bişi göbekte haklı o kadar gerildi büyüdüki eski haline dönmesi biraz zaman alacak elleyince bana ait bir parça değilmiş gibi geliyo özellikle sezeryanın hemen üst kısmı.

kilo olayına girilmiş:)) taze ekmek eşliğinde tahin helwası yerken de pek bi güzel oluyomuş laelaelaelaelae duramıyorum..2 gün dursam 3. gün saldırıyorum:)) bu tatlı olayı feci..berra huysuzluk etmediği uyuduğu zamanlar çok süperim..bol su içiyorum cnm işiy istesede hayıur diyorum..mekik filan çekiyorum..ama berra uyumıyınca hep kucağımda we ağlama modunda olduundan hem bişiy yapamıyorum hareket filan hemde sinirden yiyorum :kedi: 3 hafta soora kayınwalidemlere gitcez ya bi mucize olsa 3-4 kilocuk wersem..67yim ben de bu arada..göbek öyle hamile gibi filan diilde..fazla kilo göbeği işte..:kedi:

ps: guliii,buluşma neim yaparsak geliym deme çıta gibi tipinlen bacaklarını kırarım naniknanik biz tombul tombul buluşalım:umursamaz:

kuzumun huysuzluklarına nur topu gibi bi huysuzluk daha eklendi bikaç haftadır..arabada uyuyakalırdı eskiden ya..şimdi uykudan delirsede uyuyamıyo e haliyle yıkıyo ortalığı..bide gündüz saat 2-3 gibi uyuyıp uyanınca bidaha gece yatana kadar uyutamıyorum..gözleri küçücük kalıyo owuşturuyo esniyo ama yok çığlık çığlığa sallamaya kalkarsam uyumuyo..gece 9,5-10 gibi emerken sızıyo..bu seferde gazı çıkmadığı için yrm saatte bi ağlayarak uyanıyo gazını çıkarıp sallıyorum..bu gece böyleydi.dün gündüz yine uyumadığı için akşam babası işten geldiğinde ıhı ıhı ağlıyıp duruyodu..artık benim de pilim bitmiş,babası gelince gittim banyoya bağıa bağıra ağlıyorum sinirden..(( bi manyak oldum iice he)) hadi yemeğe gidelim rahatlarsın dedi kocim..yok dedim uykusu war durmaz..arabada uyur dedi we nooldu uyumadı tabi..sonuç alelacele yenilen bi yemek..sırayla kucakta gezdirerek..dönüş yolunda hiç susmadan ağlıyan bi böcük,şebeklik yapcam susturcam die deliren bi anne.we ewe yaklaşınca coşan ağlama sonucu durdur arabayıı die bağırıp kendini bebeknen dışarı atan anne..ewe kadar yürüdüm azıcık ferahlasın diye..biyandan kulağına şarkı söylüyorum filan..zilli ağlıyo içli içli gözler ıslak..bu uyutma işine bi çözüm ya..3 hafta soora yola çıkıyoruz..500 km yol..git git bitmio zaten..bide uykusu gelince böle yaparsa atarım arabadan aşşaya:))

ay bu dört yıl muhabbeti süpermiş zaten ücretsizdeydim e ben o zaman 2.ciyide doğurur 1 yıl ücretsiz daha patlatırım vala:)))

ay bu dört yıl muhabbeti süpermiş zaten ücretsizdeydim e ben o zaman 2.ciyide doğurur 1 yıl ücretsiz daha patlatırım vala:)))
valla bende doğururum 2, yi heee 5 yıl sonra doğururum bende bi tane ohh 4 sene erken den emekli olurum mis gibi aslı varmıymış acaba bu olayınnn

zuzum allah sabır versin canım uyku düzeni oturtmak çok zor ben 3 saatte bi uyutuyorum hatta dün 12 ile 4 arası uyumuş oğlum pek bi sevindimmmama tabii ayakta sallamakla 3 satte bir uyutmaya çalış kuzunu :teselli:

kızlar benim hamilelikten beri geçmeyen bi bahar allerjim başladı sizdede var mı hiç olmazdı hamilelikten önce offffff

şeyma yapmayabilirler ewet..bide aşı bizde ertesi günü ateş yaptı..

yasemin geçmiş olsun..anam bunnar 2. filan diyo..:))

yasemincim ah bi otursa o düzen..bizimkisi 5 ay hep mutfakta aspiratörün yanında ayakta gezerek uyudu gece gündüz..ayakta sallamaya alıştırmma çok güç oluyo..yapmadığı şebeklik yok..ama kafayı yastığa koyar koymaz feryat figan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…