off kıslar moralim bozuıldı annemi aradım aras çorbasını yemiomuş aglıodu sabah 9 da kahvaltı yapmıştı , yanında degilimki oyun yapım annemde beceremio galiba 50 taşında kadın nolcak böle bilmiyorum ya çok üzlüyorum( elimden bişi gelmio
handancım önce güçlü ol... sonrasında 50 yaşında kadın diyosun benim annem 60 yaşında 2 torununa bakmıştı.. ilk günler elbette zor olur hem aras için hem annen için ikiside alışma aşamasında... biraz duygusallığı bi kenara bırak.. Allaha çok şükür bebğin sağlıklı... sen güçlğü ol bebeğinde güçlğ olsun.. her akşam durumunu arasa anlat... sabah giderken de anlat.. onu çok sevdiğini ama bunların mecburiyetten olduğunu... belki anlamayacak ama hissedecek emin ol... bak nilim 3 aylığından beri hep babsından uzak... ama o kadar olgunlaştıki babası burdayken ne oyunlar yapıyo nasıl mutlu... ama gidincede sanki hayatında hiç babası yokmuş gibi davranıyo:... sürekli konuşuyorum sürekli anlatıyorum....
hııı bide zeze gözünüz aydınnn..
canım bende öle yapıyorm ona nasıl davranmak gerektigini sürekli araştırıyorum kitap okuyorum , her sabah 6 da uyanıyoruz arasla 7,30 a kadar konuşuyorum seviyorum anlatıyorum sonra vedalaşıorum asla kaçmıyorum ,ona kokumu bıraktım bi badimi sürekli giyindim yanından ayırmıyormuş , akşamları yemek bile yemiyorum uyuyana kadar oynuyoruz inan herşeyi olması gerektigi gibi yapıyorum ama hala alışamadı bugun 5.günümüz akşamları beni görünce boynunu büküyor üzgün bakıyor sabahta öle yapıyor işte anne yüregi ama dayanıcaz alışıcaz başka yolu yok çünkü size tek dicem kıymetini bilin bugunlerin her anını yaşamanın ,ben şimdi diorum ömrümün en güzel 10 ayını yaşamışım megersem
valla kızlar bendede daha farklı durum var zeynebe neversem agzını deli gibi açıyo hatta doydugunu bilmiyo koca tabagı verin yiyo oderece maşallah ama gram almıyo bizdede sorun böyleee ona yemek yedirmek için hiç ugraşmama gerek kalmıyo
canım uzmanlar diyoki bebelerenize sizin kokunuzun olduğu eşyaları vermek yanlış bi yaklaşım.. bebeği kendinize bağımlı hale getiriyorsunuz... belki de o bile onun huysuzluğuna neden oluyodur... ve bu davranış ilerde birey olduğunda özgüven sorununa kadar gidiyormuş...
handancım bence de bu kadar büyütmemelisin...ben şu an tatildeyim ama 6 aylıkken ben de çalışmaya başlayınca kaynanama bırakmak zorunda kaldım..bi yandan ayrı kalmak ii..seni özlemesine izin ver..1 ay sonra yine çalışmaya başlıycam..hepimiz alışıcaz..
kuzun artık maşallah 10 aylık..çok daha küçükken bırakanlar var..üstelik emmeyi de bırakmış..emzirsen daha zor olurdu..kimin için çalışıyoruz...kuzularımız ve onların geleceği için..bunu düşün..
uzmanlar kokuyla ilgili olarak söylüyorlar benim dediğimi... bide hani mahsun oluyo falan diyosun ya... bebekler kullanmasını çok iyi biliyorlarmış... o yüzden böyle mahsun olduğunda sen de burulup üzgün yaklaşırsan onu tetikler... sen gittiğinde çok neşeli yaklaşırsan... belki daha kolay alışır o da seni daha mutlu karşılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?