2009 Ekim Anneleri

ben mi rahatımkaydirigubbakcemile3anneme eşime söylemem lazım bunu biraz gülsünler..yok gülüm kardeşim bana yine psikopata bağladın der sürekli..özellikle kızım konusunda ben de çok stresliyim..

sadece senin konumunu düşününce...çalışmak zorundasın bu belli..oğlundan ayrı kalacaksın..ilk günler sıkıntı olur elbet..ama 10 aylık olmuş artık kendini ii kötü oyalamayı bilir..oyuncaklarıyla oynar..alışacaktır..

özel sektörde çalışan gıda mühendisi bi arkadaşım var..kızcağızın 40 ının çıkmasına bile izin vermediler...lohusa lohusa gitti..bıraktı bebeğini...

onları görünce büyütmemelisin diye ondan söyledim canım sana..

yok canım arada geldi.. 1 kere ben gittim... 2 ay sonra tatil oldu fethiyede buluştuk 1 ayı beraber geçirdik...istanbula geldik 1 ayda burda kaldık gene gitti. geçenlerde geldi .p tesi gene gitti.. her geliş gidişte en başa dönüyorum psikolojik olasrak... ama kabullenmeye çalışıyorum..

çok haklısın cnm her kelimende haklısın , ben ona hissettirmiyorum zaten mesela aras uyuyunca üzülüyorum uyudu die aglamaya başlıyorum bitek dün akşam aglamadım alışıyorum sanırım daha çok görmek istiyorum 2-2,5 saat felan beraber olabiliyoruz erken uykusu geliyor maalesef , ama daha dikkatlı olucam artık sabahları üzülmemem lazım bide onu aştımmı daha kolay olur sanırım , seninde işin zor bahaircim güçlü olmak zorundayız haklısın

rahat olmana inanmamıştım zaten bi anne olrak:)) tabi kötünün iyisi durumdayız o kesin alışacagız o da kesin ama yinede laylay lom olmuyor işte sonuçta annesiz büyüyen bir bebk annem nası bakıo acaba die düşünmeler , mesele heryeri isilik oldu benleyken böle bişi yoktu annemede şunu yap bunu yap diince kzııo bana ama pudralaması lazım sık sık söyleyemiyorum al kendin bak der die bunlar canımı sıkıo

sennide çok zor canım ya daha çokmu eşinin işi orda

Allah yardımcın olsun canım...özellikle sağlık sorunlarıyla tek başına uğraşmak çok zordur eminim..

öyle canım.. şuu anda eşim yanımda olabilirdi ama işsiz olabilirdi. ki böyle bi durumda ben nile ne kadar kaliteli zaman ayırabilecektim yada mutlu olmayı nasıl öğretebilecektim... aynı şekilde sende şu anda işsiz olup çocuğunun yanında olabilirdin.. ama o zmanda işin olmadığı için ve bebeğine haızrlayamadığın şarrtlar için üzülecektin...kaldıki annen bakıyo...insanlar bakıcıya bırakmak durumunda kalabiliyo... ki bu daha gözünün arkada kalmasını gerektirecek bi durum olacaktı (yani çok duygusal olduğun için diyorum) bebeğini bakıcıya bırakanlar alınmasın please....

kıyamam kuzuya..ben de kendi anneme kızsa da söyleyebiliyorum da kaynanama diyemiyorum işteboshayallersmile

ya benim annem çok sıkıntıya gelemiyor öle bi yapısı var sıksık arıyorum die bile kızıo bana anlamıo beni arıcam tabi merak ediorum her sabah pudrala tamammı die bırakıyorum akşam arası alıyorum yapış yapış bunlarda beni üzüyor

vereliniortak

zezecim handancım sağolun.. eşimin işi hiç bi zman belli değil. eşim futbolcu olduğu için her devre arasında ve sezon sonunda yer değiştirme ihtimali var.. yani yaklaşık 6 ayda bir ama bi yerde atıyorum 3-4 yıl kalma ihtimalide... biz fethiyedeyken krediyle ev almıştık.. burdan bahsetmiştim hatırlayan vardır... ve elimzideki senetler patladı dolayısıyla da sıkıştık ve şu anda kredi ödüyoruz. eşyalı ev bulamadık.. ev tutup eşyaları taşımak da istemedim... şu anki klüptede para sıkıntısı var... açıkçası şartları çok zorlamak istemedik.. o yüzden bu şekilde ayrı kalmak durumundayız...

ayyy kızlarrrr..bugün evlilik yıldönümümüz 5 yılı devirdik:) az önce kapı çaldı...eşim çiçek göndermiş...moral oldu bana mutlu oldumopuyorumnanaktan

ama handancım şöyle de bi durum var zamanında ben de ablamın kzına bakıcısı izinli olduğunda gidip bakıyodum... karşı tarafın araması gerçekten sinir bozucu oluyo... o esnada çocuğun bişeyine yorılmuş yada sinirlenmiş olabiliyo bide üstüne senin teller. kaldıki sık sık arayarak sen de kendini huzursuz ediyosun aslında...

hatırlıyorum canım ev aldıgınızı ev boş duruyor yani şuan peki bu şekilde yaşıcaksanız genelde neden eve para yatırdınız onu anlayamadımakannehir

ayyy kızlarrrr..bugün evlilik yıldönümümüz 5 yılı devirdik:) az önce kapı çaldı...eşim çiçek göndermiş...moral oldu bana mutlu oldumopuyorumnanaktan
tebrik ederim canım

ayy bahair yaaa napım ama merak ediyorum sende kendini benim yerime koysana biraz çorbasını yediim, kahvaltı yaptımı sen olsan merak etmicenmi

canım benim..Allah yardımcınız olsun..her şey yavrunuz için..Allah onu size bağışlasın

canımbiz o evi aldık çünkü 3 yıldır fethiyedeydik görünüşe göre de daha yıllarca orda olacaktık.. ama yönetim değişti sıkıntılar oldu ve ayrılkdık...

ben nili anneme bırakıp gidince o aramadan aramıyorum...

işte aynı şey olmuo bende anneme arada bırakıyordum o zaman arammıyordım çünkü geçici die o kadar umursamıyordum açıkcası şimdi bi doyumsuzluk var bende inş bu haftasonu doyucam kuzuma çok az kaldı günün bitmesinekaydirigubbakcemile2

canımbiz o evi aldık çünkü 3 yıldır fethiyedeydik görünüşe göre de daha yıllarca orda olacaktık.. ama yönetim değişti sıkıntılar oldu ve ayrılkdık...

anladım cnm satsanız o evi olmuyormu borçlarıyla devretseniz ödediniz miktarı alsanız sattıgınız kişiden ? az sonra geliyorum 5 dk

:)))))) doy kuzuna bakalım... ama anneni de bunaltma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…