hehh kuduruk kızım da uyandı...
var isyan et bebişim eğer topic eski haline dönecekse isyan edelim...:)
aslına bakarsan face'deki gruba da kızlar çok fazla takılmıyo.. ama tabi fotolar olsun bebişlerin rahatsızlıkları olsun profillerden takip edildiği için belki de buraya çok fazla ihtiyaç duyulmuyo... ama ben mesela nilimin fotolarını face den kaldırdım artık....ben de sürekli giriyorum ama ses soluk olmayınca bişey yazmadan çıkıyorum... yada yazsamda çok dikkate alıp cevap veren olmuyo... ben de ekim 2010 annelerine bulaşıyorum ama onlarda beni napsın.. ortak paylaşım arıyorlar:)))
amin buketçin inşallah tez vakitte... kişilerin aralarında sorun olsa dahi burda bir sürü kişiyiz girmelerine yada yorum yapmalarına engel değilki.. aybik tatilde galiba ondan girmiyodur...
valla handan bu arada en çok özlediğim kullanıcılardan biriydin bebişin için işe başladığına üzüldüm ama aramıza döndüğün için sevindim:))))
biliyorum elalım seninle bikaç defa da konuşmuştuk... ama biz hareketlendirirsek katılımda artar belki...
canım evet maalesef enfeksiyon çıktı ve canım çok sıkıldı.. denize sokmuştuk ama dr a sorup soktuk.. havuza sokmayın demişti bi soruna yol açıcaksa olsa denize de sokmayın demezmiydi? ilaçla temizlensede gene sondayla mesaneye girilecek inşallah onun sonucu temiz çıkar....
canım face e de kimse gelmiyoki... tatil olayı yüksek ihtimal...
ay 10 saatte ancak cevap verdim... çünkü nil uykusundan deli gibi ağlıyarak uyandı.. sakinleştirmeye çalıştıkça bağıra bağıra ağladı...bi yerine bişey oldu zandım.. uyuttum ama hala içini çekiyo....
benim dikişlerime ara ara hep sancı giriyoki.. ayrıca benim dikiş izim hala pembemsi kızlar öyle beyaz olamdı yani...
maşallah iyi uyudu bizimki 45dk uyudu....
Allahın izniyle bu zor günlerin geçicek cnm içini ferah tut olumlu düşün...
benimki koyu kahve
döndük valla handancım kilo olayının sezerynala pek alakası yoks anırsam.. ben de 6. ayda 45 kiloya döndüm.. hamile kalacağım için zayıflayıp 42 olmuştum.. ama 6. ayımda 45 normal kiloma döndüm.. hatta bir ara 43 lerdeydim ama çok zayıf olmak istemediğim için geri aldım...
aaman ii olmuş sezercik deryacım valla ben sezercikleri görünce kendimi enayi hissediom o kadar acı çektim için
ivit ivit nasıl sıklaştırıcı kremler işe yararmı acep yaevet dandanım nasıl nasıl nasıl ???? löpür löpür bel bölgem(((
hahahhaaaa enayii haaa buda iyimişsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?