zezecim verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim. dr yeniden idrar tahlili istemis. nasil yapacaksak . yarin aksamda antebe gidioruz :umursamaz:
zezecim verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim. dr yeniden idrar tahlili istemis. nasil yapacaksak . yarin aksamda antebe gidioruz :umursamaz:
Gaziantebe gideceğini söylemişsin ben de kızımla gitiğim zaman dizanteri oluyordu.O yüzden yediği içtiği herşeye özelikle suya dikkat ................
zezecim antibiyotiğe devam ediyomusun sen enfeksiyon için... nile ne zaman antibiyotiğe başlasam uykusu artıyor....
çinkonun adı zinko ama sadece 1 şişe yeterli dedi doktor kafanıza göre çok vermeyin kızlar
2 hafta suprax kullandık,şimdi 1 haftadır sadece yatmadan önce baktrim kullanıyoruz..ve uzun süre de kullanmak zorundayız...ondan mı acaba canım ya..baksana en çok benim kuzu uyuyo..gündüz 5-6 saat uyku ne demek:1ninca:uyusun ii de...öğünlerimiz çok karışıyo,zaten yediremiyorum..öğlen çorbası taaa 4-5 hatta bazen 6 ya sarkıyo...ondan sonra da akşam yemekleri de gece 10-10 buçuğa kayıyo...uyutmayınca veya uykudan uyandırınca da huysuz oluyo cadı..
bi düzen oturtamadım ya kendimi çok becerirksiz hissediyorum:sinifsinif:
canım kendini bu şekilde hissetmene bence gerek yok. netice de bi takım sağlık sorunları oldu ve düzenleri şaştı.. sen bu düzeni gene oturmaya çalış tabi... gerekiyorsa biraz geç uyut... ama düzeni oturmaya çalış... sonrasında çocuk için çok zor olur...
kızlar ya aras meyve yemiyor ne yapmam lazım , meyve püresi yapıyoruz yemiyorr eline veriyorum mıncıklayıp atıyor annemde ugraşmıyor fazla alternatf fikri olan varmı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?