- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
ilk defa duydum canım... peki sorun oluşturuyormuymuş sağlık açısından bişey dedi mi dr...?
buketçim tit nedir acabaaaaa??????? varya bu çocukalr sayesinde dr olucaz....
neyseki tem,z çıkmış sonuçlarınız çok sevindim darısı bizim başımıza...
ben devit 3 ten başka vitamin vermiyorum verilmesimi gerekiyor lütfen aydınlatın beni
buketçim ama nediycem ben sana.. hani bizin bi önceki yaptırdığımız kültür varya...bu sonuncu değil bi önceki onda da enfeksiyon çıkmıştı... dr hem tahlil hem kültür istemişti o zman.. ve idrar tahlili temiz ama kültürü mikroplu çıktı...hatta ben dr a e tahlil temiz çıkmış dedim... önemli olan kültür dedi bizim için...
evet canim onemli olan kulturmus. biz de zaten hem tit hem kultur veriyoruz. doktorumuz ikisine birarada bakmanin daha anlamli oldugunu soyledi. kultur de temiz cikti sukur
offfff ya delircem kışlıkları kaldırıyodum beyaz çarşaflarımı seriyim dedim bayagıdır kullanmıyodum gördügüm şey karşısında kitlendm kaldım birisi biteli çarşafın ucuna kıvırmış sıkıca sarmış kim benle ugraşıyo ya bukaçıncı ya evimdemn sogudum nefret ediyommm artık yaaa
kızlar reklam kokan harekler olucek ama blogta alya emzik hediye ediyor bi tıkınızaklinialirimsmile
kızlar bi site vardı tişort baskısı yapan neydi adını düşün düşün beymim şişdi bi hatırlatıverin bana
günaydın kıslar
ben arasa uyku tulumu almayı düşünüyorum geceleri çok deli yatıyor üstü hep açık bakıyorum buz gibi olmuş sürekli örtemiyorum takip edemiyrorum araızda uyku tulumu kullanan varmı? varsa hangi marka önerirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?