2009 Ekim Anneleri

Bende uyku tulumu düşünüyorum kış için ama torba olanlardan ötekine hayatta girmez zateen. Yalnız şimdi biraz sıcak olur sanki biz daha üstümüzü örtmüyoruz diye onu da uzun kollu giydirip öyle yatırıyorum

aslında banada torba olanlar mantıklı geldi digerleri astronot gibi olur düe düşünüyorum , ama torbalarda rahat dönermi die kuşkudayım ?

gülican bura baya sogudu biz üsütümüzü örtüoruz nasılsa kışın lazım olacak şimdi olmasada

handan canım bana torba gibi olanlar pek kullanışlı gibi gelmiyor birincisi kolları açıkta kalıyor birde rahat dönemez gibi geliyor bana içinde

pamukcum zaten uzun kollu penye pijama giydircez içine torbanın , ama kollu bacaklı olanlarda kalın gibi ay gidip gözümle bakmam lazım sanırımS:

merhaba benimde ekim doğumlu bir kızım var 2009 ekim annelerine pek dahil olamadım bundan sonra umarım bende aranızdayım bugun çok mutluyum kızım ılk adımlarını 9,5 aylıkken atmıştı daha sonra korktu yurumeyı bıraktı bugun ılerlemiş şekılde yuruyor çok mutlu olduk eşimlehihoyyyt

maaşallah kuzuya....

merhaba kızlar...
ben bu nil kızın kan ilacını ve vitaminlerini düzenli verdiğim zamanlar sürekli karnı acıkıyo sürekli bişeyler yemek istiyo ama herşeyi de yemiyo dolayısıyla da huysuzlanıyo... sizde de böyle bi durum varmı?

canım hipp bebek bisküvisi var ondan ver eline aralarda...bora mıncıklıya mıncıklıya yiyor onu =)) yoksa mamma deyip peşimde dolanıyor...

canım hipp bebek bisküvisi var ondan ver eline aralarda...bora mıncıklıya mıncıklıya yiyor onu =)) yoksa mamma deyip peşimde dolanıyor...

canım eline veriyorum ya bebe bisküvisi ya cubuk kraker ama yemesini istemiyorum çok fazla butür şeyleri...

canım dediğim bisküvi organik içeriğinde yararlı şeyler var bir bak istersen... meyva yiyorsa onu da verebilirsin...

canım dediğim bisküvi organik içeriğinde yararlı şeyler var bir bak istersen... meyva yiyorsa onu da verebilirsin...

canım biliyorum dediğini... bütün bebk gıdalarında organik yazıyo... ama hiç mi organik olmayan bişey yok... o yzüden... yedirsem de az yesin diye bakıyorum...

tickerimizin alt tarafında
alya duayı adım adım izlemek için tıkla yazısı yokmu resimli o işte imza
çok güzel bişi gülnur ben hamileyken açtım ama üstünde duramadım nası pişmanım şimdi
çoğu fotomuz yok formatla kayboldular hem böyle kalıcı günlük tutuyoruz
hem akraba eş dot alyayı takip ediyor
alyaya en güzel hediye bu olacak ilerde okuduğunu düşününce bile heycanlanıyorum valla:)
bu arada bloga yorum bırakman kusur kalmış:) o yorum sıra numaran olucak bebeğim öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…