2009 Ekim Anneleri

herkese iyi aksamlar. alya duanin blogu da hayirli olsun.
yaw dr bize koruma icin bactrim verdi ama diger suruplarda oldugu gibi deniz yine kusuyo bunu verince ne istah surubu verebiliyoruz bu yuzden ne baska bisi. tadini aldigi an kusmaya baslio.
ayrica sebzeyi ve corbayi agzina surmuyo :gitme: ben napicam bu kizla bilemiyorum. sabir diyorum baska da bisi demiorum :sinifsinif:

gülnurcum kan ilacını kesmedi mi dr henüz? Biz kullanırken dikkat etmedim yani farkında değilim.

ooooo amazoncum öncelikle hoşgeldin diyorum... nerelerdesin ayol....
dr kan ilacını kesmedi kan sayımları biraz düşük çıktı çünkü... demiri normal ama kanı azcık düşük dedi... kan ilacına devam edeyimmi dedim... evet edin dedi... ben daha öncede kullandığımda bu şekilde oldu o yzüden arada kestim...acaba acd3 le veriyorum ondanmı diyorum...vitamini tok karnına mı versem...

ya aslında ben de hamileykenden itibaren istiyodum.. normal de kendim günlük de yazıyodum arada... ama netten olsun istiyorum... sen kendinmi açtın nasıl açıldığını biliyormusun?
bu arada ben nilin eski fotolarının başına bişey gelmemesi için yedek harddisk aldım... hepsini ona attım her ihtimale karşı.. tabi istanbula geldiğimen beri yapamıyorum.. çünkü harddisk fethiyede kaldı...
ayrııca ben öyle bi yazı göremiyorum blogla ilgili canım...
yorumu da bırakayım... blog sayfasına dimi....

slm arkadaşlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun.umarım bu gece yaptığımız tüm dualar kabul olur:Saruboceq:

slm arkadaşlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun.umarım bu gece yaptığımız tüm dualar kabul olur:Saruboceq:

sağol canım senin ve herkesin kadir gecesi mübarek olsun inşallah...
Dualarımız kabul olur inşallah... Allah yavrularımızı ailemizi ve sevdiklerimizi hep yanımızda daim eylesin inşallah :Saruboceq:

selam kızlar amin inşallah allahım bütün dualarımızı ger içevirmeden kabul eder rabbim dilimizden dualarını eksik ettirmesin herkesin evinde huzur bereket saglık bol gülücük olsun inşallah

geç kalmış sayılmazsın
harddisk iyi fikir gerçekten içim yanıyor her aklıma geldiğinde..
kız kardeşimden ayrdım aldım bilmediğinde çok gizemli bi dünya
istiyorsan yardımcı olur nili görünce bizi kıracağını sanmıyorumaklinialirimsmile

yaw ben dün gece açmaya çalıştım bi atne de açtım ama... dizayn mizaynn sıfır yani....

aybikim msn i bilmiyorum dolayısıyla eklemedim... sana özelden attım benimkini...

merhaba güzel ekim anneleri. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var. Acilen. 11 aylık bir bebekle tatile gitmiş olanınız varsa önerilerini bekliyorum. fazla vaktim yok. Lütfen İLGİ lütfen ilgi eyvahedigeldismile

merhaba güzel ekim anneleri. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var. Acilen. 11 aylık bir bebekle tatile gitmiş olanınız varsa önerilerini bekliyorum. fazla vaktim yok. Lütfen İLGİ lütfen ilgi eyvahedigeldismile

canim biz yazlik mekana gitmeyi basaramadik maalesef. cunku oncesinde kayinvalideye gidip 7 gun de boyumuzun olcusunu alip tatil planimizi iptal etmistik sempatiksalakcinni
yine de yardimci olabilirsem ne ala fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…