merhaba kızlar...
ben bu nil kızın kan ilacını ve vitaminlerini düzenli verdiğim zamanlar sürekli karnı acıkıyo sürekli bişeyler yemek istiyo ama herşeyi de yemiyo dolayısıyla da huysuzlanıyo... sizde de böyle bi durum varmı?
tickerimizin alt tarafında
alya duayı adım adım izlemek için tıkla yazısı yokmu resimli o işte imza
çok güzel bişi gülnur ben hamileyken açtım ama üstünde duramadım nası pişmanım şimdi
çoğu fotomuz yok formatla kayboldular hem böyle kalıcı günlük tutuyoruz
hem akraba eş dot alyayı takip ediyor
alyaya en güzel hediye bu olacak ilerde okuduğunu düşününce bile heycanlanıyorum valla:)
bu arada bloga yorum bırakman kusur kalmış:) o yorum sıra numaran olucak bebeğim öptüm
slm arkadaşlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun.umarım bu gece yaptığımız tüm dualar kabul olur:Saruboceq:
ya aslında ben de hamileykenden itibaren istiyodum.. normal de kendim günlük de yazıyodum arada... ama netten olsun istiyorum... sen kendinmi açtın nasıl açıldığını biliyormusun?
bu arada ben nilin eski fotolarının başına bişey gelmemesi için yedek harddisk aldım... hepsini ona attım her ihtimale karşı.. tabi istanbula geldiğimen beri yapamıyorum.. çünkü harddisk fethiyede kaldı...
ayrııca ben öyle bi yazı göremiyorum blogla ilgili canım...
yorumu da bırakayım... blog sayfasına dimi....
selam kızlar amin inşallah allahım bütün dualarımızı ger içevirmeden kabul eder rabbim dilimizden dualarını eksik ettirmesin herkesin evinde huzur bereket saglık bol gülücük olsun inşallah
geç kalmış sayılmazsın
harddisk iyi fikir gerçekten içim yanıyor her aklıma geldiğinde..
kız kardeşimden ayrdım aldım bilmediğinde çok gizemli bi dünya
istiyorsan yardımcı olur nili görünce bizi kıracağını sanmıyorumaklinialirimsmile
tamam bi şablon beğen nası bişi meslea
merhaba güzel ekim anneleri. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var. Acilen. 11 aylık bir bebekle tatile gitmiş olanınız varsa önerilerini bekliyorum. fazla vaktim yok. Lütfen İLGİ lütfen ilgi eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?