2009 Ekim Anneleri

selam millet okullar açıldı..eskisi gibi sık giremiyom..benim kuzunun da tatili bitti heraldeki geçen aylarda olduğu gibi çok uyumuyo artık..umarım herkes iyidir:))))

bizim tit ve kültür de temiz çıktı,ayrıyeten 4. dişimiz de geldi çok mutluyuz aileceneksositososito

canım gözünüz aydın... bzim de c.tesi antibiyotik bitti. az önce aldım idraırını götürdüm.. bu sefer başka bi yere verdim... bakalım inşallah bizimki de temiz çıakr....

canım gözünüz aydın... bzim de c.tesi antibiyotik bitti. az önce aldım idraırını götürdüm.. bu sefer başka bi yere verdim... bakalım inşallah bizimki de temiz çıakr....

inşallah gülnurcum inşallah..bu sefer çabuk yaptı benimki,çok bekletmedi oralarda:))

biz koruyucu olarak sürekli baktrim kullanıyoz..inşallah mesane kapakcıklar çabuk büyüyüp kapanır da kuzucum daha fazla antibiyotik almaz:Saruboceq::Saruboceq:

zezecim gozunuz aydin bize de bactrim verdi ama deniz kusuyo :sinifsinif:
bahair ins. sizinki de temiz cikar

ohhh beee forum normale dönmüş =)
kızlar gözünüz aydın,niloşumun da inşallah temiz çıkar sonuçlar...

ay bu kk ne bakımlı bi site ayol... hiç bitmiyo bakımları..:))))
amin blüüücum tüm kuzular sağlığına kavuşsunnn

kızlar iyi bayramlar,kuzuarı ve sizleri çooook öptük oğluşumla opuyorumnanaktan

Bayramınız mübarek olsun kızlar sevdiklerinizle beraber nice bayramlara cıkarsın Rabbim

Sevgili 2009 Ekim Anneleri; Ramazan Bayramınız hayırlıara vesile olsun inş.. kuzularınızla sağlıkla, huzurlu, mutlu geçireceğiniz nice bayramlar olsun :)

herkese iyi bayramlar kızlar.şükürler olsun bayrama hasta girmedik.bayramdan 2 gün önce kızım dizanteri oldu.şükürler olsun çabuk toparladı.yoksa bayramı hastanede geçirecektik.banyo suyundan kaptık mıkrobu.bundan böyle hazır suyla yıkayacağım kızımı çok korkuyorum umarım bır daha yakalanmayız

ay kıyamam gelmiş geçmiş olsun...ben de banyo suyuyla yıkıyom ya...aşı olmadı mı bizimkiler???korumaz mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…