2009 Ekim Anneleri

selam kızlar nasılsınız kızımın ilk dişi bugün patladı çok şükür dün gece ateşli geçirdi bugünde ishal oldu akşamınada dişini patlattı...

Ben birşey soracağım acil cevaplarsanız sevinirim bebeklerimiz doğduğunda bir arkadaşımız bebişlerin resimlerinin etrafına çerçeve yapmıştı acaba hangi siteydi?..........

herkesın gecmıs bayramı kutlu olsun artık sıteye pek gıremıyorum bı yandan oğlum bıyandan bayram tatıl fılan baya yoğunum suaralar cok sukur bız ıyıyız 4.dıs te patladı :) hasta olan bebıslere gecmıs olsun.

ay kıyamam gelmiş geçmiş olsun...ben de banyo suyuyla yıkıyom ya...aşı olmadı mı bizimkiler???korumaz mı???

canım sen korkma benim bulunduğum yerın sularında mıkrop var.gercı buralılar içme suyu olarak bıle kullanıyolar orası ayrı konu.bağışıklık kazanmışlar sanırım.gecen yıl bende dizanterı olmuştum.doktor havadan,sudan,tozdan bıle bu mıkrobun bulaşabılecegını söylemıştı.Allahım butun bebişlerımızı hastalıktan korusun.benım kızım ufak tefek birşey ama dirençli vücudu.2 günde atlattı hemde çok neşeliydı.ben hastanede yatmıştım oysa kı...aşıyı bır ara toplattırdılar şuan durum ne bılmıyorum.ben yapılması taraftarı degılım şahsen.yeterınce bılgı yok sonuçta.çocuklarımız denk değil

cnm caption it diye bir site var bebeklere hayvan resimli çerçeve yapabiliyon
zeyneb 6.dişini patlattı çok şükür sorunsuz çıktı ucu göründü bu arada çarşamba 1yaş aşımız var çok şükürrr

anladım canım..dr muz yine de bi sorim bakim ben..

Kızlar biz daha hiç diş patlatmadık yaa :)) sağlam olcak olcak diye kandırıyolar bakalım :)) bu gidişle protez taktırcam hee

bizimde daha dişimiz çıkmadı
oğlumunda geç çıkmıştı yaşıtlarınınki hep döküldü onunkiler duruyor

musyascım zeynep'in doğum günü kutlu olsun
Allahım sağlık,mutluluk,anne ve babasıyla nice doğum günü kutlamayı nasip etsin

ya bebegi bizimki gibi olan var mi? ne zaman kucagima alsam saclarima saldiriyo olanca gucuyle cekio ve suratimi isiriyo :sinifsinif:
kollarim da arada nasibini alio. her yerim dis izi oldu. saclarimi tutam tutam elinden aliyorum. babasina benim kadar hasin davranmiyo. acaba genelde bu donemde boyle mi olur bebekler yoksa bizim kiz cok mu agresif:umursamaz:

benim kızımda bazen ısırıyo beni buketçim saçlarımıda koparıyo bazen ama her defasında deil..saçlarım ilgisini çekiyo eline alıp bakıyo sonra çekiyor..
bizimde 6 tane dişimiz var..yağmurcum üzülme eninde sonunda çıkacak dişleri sen hiç dişsiz çocuk gördünmü...
benim cimcime kızım artık iyice yürümeye başladı odadan odaya gidebiliyor..ama çok acelesi varsa yürümeyi bırakıp emeklemeye başlıyor...

buket, benim oglum sacimi yolmaz ama ben onunla ilgilenmiyorsam çaktirmadan ayagimi kolumu isirir sonrada siritir...birde benim oglum cok rahatina duskun ve cok özgür asla kucakta durduramazsin kim alirsa hemen indirmek zorunda kaliyor baskasi neysede ben annesiyim en kotu zamaninda ya hasta oldugunda yada uykusunu almadiginda kucagimda en fazla 5dkk durur sonra sirtini döner ve gider...hic doyasiya sarilamadim kucaklayamadim bebegimi buda benim icimde kalacak saniri.

selam.benim oğlanda saçımı çekip yanağımı ısırmaya çalışıyor.ama beni ençok emerken ısırması acıatıyor.bir göğsüm yara oldu.acaba nasıl bıraktırabilirim.yoksa memeden kesmek zorunda kalacağım..

Aynı dertten bende de var.Çok fena ısırıyor.Oyun sanıyorlar heralde.Buna bir yöntem bulan varsa paylaşırsa sevinirim, her tarafım morohaoldumsmile

kızlar hepinize merhaba... bugün nilin idrar kültürü sonuçlarını aldım... bir öcneki tehlikeli mikrop gitmiş bu sefer de gene başka bi mikrop üremiş... her seferinde farklı bi mikropla karşılaşıyoruz fenalıkalr geldi içime... batın usg yi çektirdim bugün herşey normal gözüküyo dediler.. tabi daha kesin bilgi için sondalı usg yapılmaılıymuş.. onun içinde enfeksiyonun ortadan kalkması ve ve bundan sonra yaklaşık 20 gün sonra yapılması gerekiyormuş... bu seferki mikrop çoğu ilaca dirençli olduğundan iğne verdi... 5 gün kullanacaz. bugün ilkini yaptırdım baya bi içlendi yawrum.... annesi bile o kadar korkarken onun bu iğnelere maruz kalmasına üzüldüm.... umarım en ksıa süre de sağlığına kavuşur minik nilim.... dua edin kızlar........

cok gecmis olsun canim. umarim nil kuzusu bunu da atlatir. ben bu dr leri anlamiorum. deniz 1 kez enfeksiyon gecirdi kadin bize enfeksiyondan korumak icin bactrim verdi. aradik almio kusuyo die muhakkak vermeniz lazim diyo. nilin 1 den fazla sanirim enfeksiyonu ona neden vermiolar ki?

Benimde kızım babasının saçına takık ne zaman bulsa saldırıyo ama sadece ona .Benide ısırmaya calısıyo söyle yerde rahatça uzanamıyorum hemen çığlık ata ata gelip biyerime saldırıyo :)
korkuyorum cunku cok fena ısırıo :)

ayrıca nil ede geçmiş olsun sanırım bu mıkroplar sık sık üreyebiliyolar
bide bu aylarda bu tahlıler yapılmasımı gerekıyo

bidaha facede gruba davet edipte sonra habersizce silceklerse hiç davet etmesinler lazım değil büyüsünlerde gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…