2009 Ekim Anneleri

Yaaa kızlar bişey sorucam ..
Ayın 15 i miniğimin doğumgünü var o yüzden kıyafet almaya çıktık dün ama gözüme gönlüme göre hiçbişey bulamadım bu yüzden hani hatırlayanınınz vardır defnenin bordo bi elbisesi vardı şimdi üzerine cuk oturuyoo süslü püslü zaten giydirememiştim naapsam onu giydirsem mi yaa kafama takıldı alasım da var ama dediğim gibi gözüme göre bişey bulamadım eşim bide başka yerlere bakalım falan dedi ama 1 tane beğendim oda dünya paraydı değermi ki sadece o gün giyebilcek bişey CADIARZU

ben hatırlamıyorum suan elbiseyi ama senin hosuna gidiyorsa neden olmasın ki. sonuc olarak senin begenmen önemli. güzel bir toka bir bant yakıstırısın olur tabiki. zaten defnenin kendi yeter seker kızım benim

canım işte benim yakın arkadaşım görümcesi amerikada diş hekimi ama eyaletini falan şimdi bilmiyrum belki bölgesel birşeydir. herhangi bir ilaç adı söylemedi genel olarak bebeklerde kullanılan diş jeli dedi. biz burda dentinox kullanıyoruz. evet yasak olsa satılmaz sonuçta. bende 2 tüp öylece duruyor. zaten çocuk doktoru da jel kullanmanın hiç bir esprisi yopk dedi bana??

hic giymediyse onu giydir bence
denizinde suslu elbisesi coktu ama ben giydirmistim onlari. bu yuzden bi elbise almistim cok begenerek ama kisa kolluydu 55 tl vermistim. bugun gittim 65 e baska bi elbise daha aldim alsanaalsanasmile cok para yani bence alma varsa

Son düzenleme:
ilginc ece aynı doktora gidiyoruz ve bana yemekden önce jel kullanlalım cocuk biraz rahatlasın dedi delikafadulden

belki de oyledir ama burda doktorlarin onerdigi ve en cok kullanilan marka orajel .ben cok az kullaniyorum o da artik cok aglarsa gece uykusundan uyandiriyor agrisindan,o oyle aglayinca vermek zorunda kaliyorum yoksa baska turlu uyumuyor.Ben de denedim acaba cok mu agir gelir diye 2 saniye surmedi dilimi uyusturdu,etkisi oldugu kesin ama zarari konusunda ben de tereddutteyim.+

ilginc ece aynı doktora gidiyoruz ve bana yemekden önce jel kullanlalım cocuk biraz rahatlasın dedi delikafadulden

yok mehmer bey bana da kullan demişti. ben yaz başında başka bi doktara gitmişti arkadşın doktoru bostanlıda oda zeynep rua o dedi kullanma diyee

Birşey olmaz tatlım ben de 5 gün sonra yaptırdım .

olur neden olmasın..tabi elbiseyi bizden başka gören olmadıysa :)

kızlaaarrr tickerime dikkaaatttdelikafadulden :dance: :dance:

çok heycanlıyım ama feci de duygusala bağladım ama ben yaa...:gitme:

zuzummm minik prensesin doğum günü kutlu olsun...hep sağlıklı ve mutlu yıllara...öpüyoruz kuzuyu opuyorumnanaktan

zuzu dogum günü kutlu olsum mekleginin allah ona uzun saglıklı mutlu güzel bir ömür versin inşallahhh

Bugün doğan minişlerin doğum günlerini kutluyorum
bizde de bişi kalmadı son 2 gün..
yorgunluuktan ölüyorum artık savalım şu günü
dün camları sildim balkonu yıkadım bugün yağmur yağıyor hehe talihe baak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…