2009 Ekim Anneleri

yasemin ,aybik teşekkürlerr...
aybik bende silcektim bugün baktım yağmur yağıyo..işime geldi walla feci belim ağrıyo..

ah zuzu ahh :))
benim de şimdi ağrıyor belim ağrı kesici aldım şimdi işe yaramaya başlasın kalkıp geri kalan işlerimi yapıcam
bugün kurabiyleri de yapıcam alşama doğru o fasıl çıksın aradan yarında diğer ikramlıkları hazırlamaya koyulurum tabi geceden yaprım ki bayatlamasın;

ben kurabiyelerimi yaptım dondurucuya attım..son ana kalmasın malum sıpam gündüz uyumuyo tutuşmıyım diye..bi börek kaldı yapılcak..

buket teşekkür ederiss..ewet hepsi iyiki warlar hayatımızda...

zuzuum kuzunun dogumgünüsü kutlu mutlu olsun daha nice saglıklı sıhhatli mutlu yasları olsun insallah...

Bugün doğan minişlerin doğumgünü kutlu olsun olsunda benim olmasın mııı :kedi: 24 sene önce bugün doğmuşum :ecrin_bebek:

Doğum günü olan tüm bebeklere mutlu yıllar Ayrıca Yağmurcn nice yıllara ben de ekim doğumluyum..........

anıl,serzan, pammukkk teşekkürler kızlar...anıl sana da nice mutlu yaşlar:)

evet bende kutluyorum dogum gunu gecen geciyor olan ve gelecek olanlarinkini :))) ALlahim nice nice dogum gunleri gostersin hepimize :))) Benim kuzununkide pazartesi ama ananesi trde tatilde o gelince ekim sonu kutlayacaz Insallah...Ayrci Anil dogum gunun kutlu olsun benden kucukmussun daha olgun duruyorsun kiz

bugün doğan bütün bebkler iyiki doğdunuz ve bizimlesinizzz.....mutlu yıllar....

doğum günü olan bebişlere allah nice yaşlar nasip etsin inşalah...

teşekkürler arkidişler...laliimm burdanda kutlıyım barışı:)

bugün benim oğlumun doğum günü. bugün hayatımın en mutlu gününün ilk yıldönümü. Allah ım sana şükürler olsun oğlumu bana sağsalim kavuşturduğum için. binlerce kez şükürler olsun bugünleri gösterdiği için. inşallah hep beraber nice doğum günlerini görürüz yavrularımızın. bugün babamız yok şehirdışında olduğu için yarın kutlayacağız doğum günümüzü biz.olsun sağlık olsu artık.
minik aşkım 23 eylülde anne demeye başladı bana o kadar mutluyumki anlatamam.beni çok iyi anladığınızdan eminim. bu duyguları anlatacak kelimeler yok.çok heyecenlıyım çok mutluyum. bugün bi sürü süs ve balon alıp akşam oğlumla evimizi süsleyeceğiz inşallah.

doğumgününüz kutlu olsuunn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…