2009 Ekim Anneleri

saygın tunam mutlu yaşlara inşallahopuyorumnanaktan

blüüümm..sizin de şimdiden doğum gününüz kutlu olsunopuyorumnanaktan

gülnur...kız nerelerdesin sen!!!hani nöbetçi ekim anasıydın sen..ne zamandır ortalarda yoktun..tekrar hoşgeldin:)))

burda olan herkese hAyırlı geceler..yaa canım cok sıkkın.oğlumun burnu yine 3 gündür fena tıkalı..nefes alamıyor uyuyamıyor emememiyor((( zaten normal zamanlarda da hep agzından nefes alıp veriyor..görenler bi problemmi mi var hep soluyor diye soruyor..götürdüğüm doktorlar hep damla verip gönderdiler ama hiiç fayda etmiyor.. acaba et mi var diyorum doktora o şimdi belli olma diyor..dogdu doğalı su cocugun rahat bir nefes alıp verdiğini rahatca emdiğini bi görseydim mafoldumben oyun oynarken koşarken hep agzından nefes alıp veriyor ..bazen ben de burnumu kapatıp sürekli agzımdan nefes alıp veriyorum ne kadar zorlanıyorum acaba o nasıl dayanıyor (( cocuk doktoruna değil de normal kulak burun boğaz doktoruna mı götürsem acaba ???ya da bu durumda olup da cözüm yolu bulan var mı?????

cnm çokkkk geçmiş olsun..havalar bozmaya başladı yaa bizde de başladı malesef o sorun ara ara da olsa yani....ben serum fizyolojik kullanıyorum...bi o işe yarıyo bide buhar makinasını günde bikaç saat çalıştırıyorum kalorüferler iice mahfediyo kuzuyu...bence cnm kulak burun boğaz a götür
ben bu ay sonu hem göze hem kbb a götürcem artık 1 yaşındalar kendi branşlarına götürmek daha doğru bence...umarım çabuk düzelir cnm...

gecmis olsun selduscum , bence de kulak burun bogaza gotur,en azindan daha detayli inceler doktor.

selduş benim oğlumda en ufak bir soğuk algınlığında aynı hali alıyor horluyor ve bronşiti var buda üstüne eklenince nefes alması böyle şuanda aynı durumdayız uyurken zor nefes alıyo.. Ben götürdüm k.b.b. ye alerjik bronşitin yanı sıra birde geniz eti çıktı ( bir kaç ay sonra tekrr götürücem büyüme falan bakılacak .. Zaten 2 k.b.b. cide bana aynı şeyi söyledi yemesine içmesine solunumu fazla zararı yoksa 2 3 yaşından önce ameliyat etmiyolarmış... Bazen bebek büyüdükçe b oynu uzuyormuş rahatsız etmiyormuş inşlalahh bizimde böyle olur

Selduşum geçmişler ola kıyamam ben Yusuf paşama evet benimde dikkatimi çekmişti nesef alması...
Sen git bi k.b.b
Kayranında burnu tıkalı ama ben damla kullanmıyorum tonımer baby hemen söküp atıyor ne var ne yok tavsiye ederim canım...

tsk ederim canım az önce geldik doktordan kendi doktoruna götürdüm kan sayımı da yapılması gerekiyordu..kanımız cok değil ama yine biraz düşük cıktı suruba baslıcaz.burnu için kbb götürmemi söyledi.büyük ihtimal et var dedi..((( buhar makinası ben hergün belirli zamanlarda acıyorum özlelikle de uyurken ama fayda etmiyor hiiiç nefes alamıyor burnundan(((

gecmis olsun selduscum , bence de kulak burun bogaza gotur,en azindan daha detayli inceler doktor.

takler canımcım götürecem bakalım ne cıkacak ??? öptük cok ceyinimi ve seni Şeniz

o zaman sen beni daha iyi anlarsın anılcım..bugün kendi doktoru eğer et varsa burnu büyüdükce rahatlar dedi.ama eğer et de büyürse ameliyat olması gerekir o da en erken 2 bucuk yasında olur dedi..Rabbim tüm bebeklere şifa versin size de coook geçmiş olsun canım öptük cok..

saolasın canım dur bi bakayım suna sprey sanırımbu demi bunu kullanmadım hiç.bi araştırayım bakiim..

Hasta bebişlere geçmişler olsun,bi an önce atlatsınlar..
Doğum günü olanlara nice güzel yaşlar dilerim..
Yiğitte 2 gündür anormal bi durum var,sürekli kaka yapıyor,ne yapsam bilemedim
Kabız deil,ishalde deil normal ama gece çok ağladı kakasını yapamadı,,saatlerce ağladı kuzum.fitil vermeyi denedim asla almadı.ittirdi durdu..bacaklarını karnına ittire ittire zorla yaptırdık rahatladı uyudu kuzum..sabahdan beri 3 kez kaka yaptı nie böyle oldu anlamadım ben bilmiyorumkismile

selduşcıum ben de tonimer baby kullanıyom..biz de memnunuz...dene istersen..dr tavsiye etmişti bize de...

Merhaba 2009 Ekim anneleri aranıza yeni katıldım. Öncelikle hepimizin evladına sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum. Benim bir sıkıntım var. Oğlum 1 yaşına girdiği halde gece uykuları hala düzelmedi. Özellikle son 2 aydır geçeleri neredeyse hiç uyumuyoruz. Yarım saat, 1 saatte sürekli uyanıyor. Emmeden ve kucağıma almadan da sakinleşmiyor. Aç da olmuyor, çünkü yatmadan önce doyuruyorum..Ne yapıcam bilemiyorum. Böyle sıkıntı yaşayan var mı aranızda, ya da neden kaynaklı olur bilen var mı?

Hoşgeldin cnm aramıza a.s.
Maalesef bende aynı durumdan müzdarbim bi türlü uyutamıyorum kendi kendine asla uyumuyoo malesef yatağında yatmıyo yanımızda ara yastığı gibi en az 2-3 kere emmeye kalkıyo üstelik bende yatmadan gece mamasını veriyorum ama işte ben düzeltemedim biraz zorlarsam çırçır çığırıyo...

Hoşgeldiniz Tuğba
Öncelikle sabırlar dilerim ama bence emdikçe bu böyle olur emmeye sürekli kalkacaktır Bneim ilk oğlum 2,5 sene emdi ve 2,5 sene geceleri uyanıyordu bi fırt bile çekse onun için uyanıyordu
Kayra 7.ayda bıraktı emmeyı yaklaşık 3-4 aydır deliksiz uyuyor(maşallah)tabi diş sıkıntıları vs hariç...
Belki sizin kuzuda o yüzden yani emmek için uyanıyordur..
Ayrıca yatmadan 2 saat once yedirmek gerekirmiş sanırım hazmetsin gece rahatsızlık çekmesın dıye acaba yedirip hemenmı yatırıyorsunuz...
Umarım sıkıntınız biran önce geçer...

Saygın Nice yıllara kuzu..Ömrün uzunnnnnn Bahtın açık olsun...
aminn tüm kuzularımızında inş.

İyiki doğdun Saygın kuzusu....hep mutlu olll emi...a.s.

Bizde aşıdan geldik çok ağladı kuzum yaaa çok huysuz umarım bugün çok zor geçmez aklına geldikçe ağlıyo meleğim:çok üzgünüm:
opuyorumnanaktan

tşkler kızlarr opuyorumnanaktan

defne aynı saygın gibi :)) cok yoruldum gece kalkmalarından hele uykuya ilk geçiş aman Allah'ım depresyona giriyorum dusundukce :))) uyutmak imkansız masallah birde cok enerjikler bende yok o kadar enerji iki peşinde koşuyorm nefesim kesiliyor.. bu arada ben zor oldu ama geceleri su içirip uyutmaya alıstırdım inş. suyuda terkederde deliksiz uyur.. bir kac gun cektim ama bagırıp cagırmasını dayandım simdi sadece su içip atıyor sabah 7- 8 de uyanıyor emiyor tekrar 1 2 saat daha yatıyor
kayram aferin teyzem annesini uzmesin darısı bize geceleri deliksiz uykular inşallahhhhhhhhh,
Hasta bebişlerimizde Allah şifa versin inşallh

hasta bebişlerimizin hepsine geçmiş olsunnn...

bugün benim oğluşumun doğum günü teyzeleri...iyi ki doğdun meleğim iyi ki hayatımdasın... Allah'ım seni bizden bizi senden hiiçççç ayırmasın meleğimmmm:asigim:

boracım kuzucum iyiki doğurmuş anacın seniii...iyiki emremin arkadaşı olmuşsun...öpüyorum seni nice mutlu yaşlara

boracım kuzucum iyiki doğurmuş anacın seniii...iyiki emremin arkadaşı olmuşsun...öpüyorum seni nice mutlu yaşlara

ece teyzeemmmm çoook teşekkür ederizzz emre arkadaşımı ve seni çoook öpüyoruzzz opuyorumnanaktan

dogum gunu olan tum minnoslarin dogum gunleri kutlu olsun
dr bize 7. aydan itibaren gece emzirmeyi kes demisti. biz 11 aylikken basardik bunu ama biz de su veriyoruz. simdi de su icin kalkio
1 yasina girince gunduzu de kendisi birakti. zaten gunduz az emiyodu. simdi gece su icmesini biraktirmaya calisiyoruz ama nasil yapicaz bilemiyorum. su siralar o kadar cok kalkioki ben bas edemiorum esim de kalkio dogal olarak ve ise gec gidio uykusuzluktan sempatiksalakcinni sanirim dis cikario dicem ama gorunurde gelen dis yok ki kaydirigubbakcemile2

İyikiii doğdun Boram , tatlılar tatlısı güzel kuzum :teytey:
Emrem seni kaçırmışım sen de iiki doğdunnn minik oğluşum :teytey:

maalesf benim kızımda aynı. geceleri uyumuyor. ben buna şahit oldum. anne sütü alan bebekler gece sık sık uyanıyor. karınları tok olsa bile anne memesinde yatıyorlar. memeyi emzik niyetine kullanıyorlar. ben de çok zorlanıyorum sabahları da işe geliyorum. çok zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…