saol cnm kaynanam var saolsun edio yardımda ben çokmu gururluyum ne tüm işimi tek kolla yine aglıya sızlaya yasptrım bugün seslenmedimm kadıncagızaaa kızdı oda öçagırsana kızım dedi
Aferin damadima,bizimki hala adimi soyluyor anne demeye niyeti yok,ama baba ve dady diyor bana inat :)))
benimkide hala inatla bana aba diyor. Anne diyorum o bana aba diye karşılık veriyor, kızım anne anne de diyorum yok inat karşılık veriyor aba aba diye.
salla boşver canım ya bizbize takılırız burda. Bende ocakta işe başlıycam, kim bakıcak kızına bakıcı ayarladınmı ben hala ayarlamadım valla.(
tahliller geldi arkadaşlar çok şükür sorun yok
demekki anne demeye baslamasi yakindir,en azindan seninkinde icraat varbenimkide hala inatla bana aba diyor. Anne diyorum o bana aba diye karşılık veriyor, kızım anne anne de diyorum yok inat karşılık veriyor aba aba diye.
adaşım benimki artık anne demeye basladı coook şükür darısı ceylinimin basına:)))) yalnız şimdi de şöyle bi durumla karsıkarsıyayız artık baba demiyor hiç:)) agladıgında ya da birşey istediğinde sürekli anne diyor ee eşim de bu duruma içerliyor biraz:)))
yerim ben onun anne diyen dilini ,bizimkide ancak inatla baba diyor.
canım benimki de önce aba aba diye basladı sonra dedi anne yakındır demesi:)))
demekki gelinime senin ismini soylemek daha kolay geliyor ayni kaynanasi gibi üsengeç bisey olucak desene :) gecen eymen ali uyuyorken okula gittim esim vardi evde cocuk uyaninca heryerde beni aramis anne anne diye dolaplarin icine bile bakmissonra esime anne demeye baslamis oda ogun baya bir israrla bana baba diyeceksin oglum demis ve her defasinda bunu cocuga hatirlatmis ee o gun bugundur artik baba'da diyor hatta telefonu alip dedesine baba yok ditti diyor :) bizimki cok geveze telefon hastasi ya eline alir bende akrabalardan birini araim kendisi baslar konusmaya aluuuu diyerekten :)
tahliller geldi arkadaşlar çok şükür sorun yok
geçmiş olsun selduş nasıl rahat ediyosan onu giy boşverr yarın kpss var ve ben zeyneble hiç çalışamadım bidahaki sınava inş hazırlancam tek kolla sınava gircem oda gerdi beni ismimi bile yazamıyom sağ elle ya çok kabiliyetsizim bu konuda çokkkk:84:
gecmis olsun seldusum ,ben eskiden hep topuklu giyerdim hamilelikten sonra hep babet giydim hala da giyiyorum,gecen gun gece disari ciktik yeni topuklu ayakkabi almistim onu giyeyim dedim ama ne eziyetti resmen,topuksuza alisinca daha da zor oluyor topukluda yurumek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?