Sorma ya canım bende nasılsa emziririm kilo da kalmaz diyodum hatta doğumdan 1 ay sonra eşim dedi alışverişe gidelim yok dedim nasılsa vercem ben kilo ya eski şeyleride giyememişim 5-6 ay özlemişim bide hava attım 1-2 ay'a bakar die mafoldumben
Eeee geçti işte 2 ay üstüne 1 gr inme yok üstüne çıkma var hiç bişeyim olmuyo olanlarda göbekten dapdaracık düdük gibi.Kocişede diyemiyorum kalk gidelim alışverişe diye yiğitlikten kaldım eşortman takımlarına ayyyy ayyyy
geçmiş olsuunnnselam kızlar az önce aşıdan geldik karma 2.doz olduk şuanlık gülüyo çok keyifli inşallah akşama ateş yapmaz hemşi,remiz tek memeyle iy ikilo almış dedi 6460gr olmuş ada öteki mememi almıyo dedim ayva kompostosu önerdi daha çok sütün olsun ozaman dedi zorlanma dedi ek gıdaya başlama şuan yeterli kiloda dedi
zuzucum günaydın... kilolarını takma kafana bebişini emzirebiliyosan önemli olan o. zaten 6 ay daha dolmadı kiloları vermemiş olman normal...
hay Allah yaa..geçmş olsunnn..ihmal etmebahair saol cnm bnm inşallah olmaz acile gitmem şart kızlar dün parmagımın üstüne düştüm elimin parmagımdan çıt ses geldi bu sabah agrıyla uyandım parmagım mosmor ve şişmiş hareket etitremiyom film çektireyim dimi
zuzum emzirdikçe acıkmak ve suusmak çok normal daha 3 ay oldu cnm zamanla hepsini verirsin kilolarınınnnnyerimseniben
maşallah prensesine cnmmmm
mekik çek baharcım göbüşün içinnnyerimseniben
kek yapmadım akşamm :lepi:slm kızlarropuyorumnanaktan keyifler iyidir inş...
musyascım geçmiş olsun, gecikmeden git doktorayerimseniben
ahh ahhh şu göbek mevzusu benide deli ediyo gitmiyo bi türlü:kedi: gerçi nasıı gitsinki günde 2 paket hoşbeş yersen:kedi:
eşim diyoki tam kadın oldun hatların falan süper diyo, dombul dombulmuşummafoldumben
haaa bide sinirime dokunan göbeemdeki çatlaklarım var, hani şu hamişken olmayan çatlaklar( bebek çıkınca çatlaklarda ortaya çıkıverdi ((
bende epey bi süre inat ettim alışweriş yapmadım ama baktım zayıflıycaım yok tombik elbiseleri aldımm..
geçmiş olsuunnn
baharım benim hamişlik kilom kalmadı zaten..az almıştım ya hani..ben belkim hamişşlik öncesinden zayıf olurum diye hayal kuruyodum..eski halimdeyim yani
hay Allah yaa..geçmş olsunnn..ihmal etme
meik çekiym dedim geçen gün dikişlerim acıdı..bıraktımm
kek yapmadım akşamm :lepi:
bravoo şekerimalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
amaa ben dayanamadım yedim:kedi:
zuzucum sen allahından belanı mı istiyosun eski haline dönmüşsün daha ne?????????
lalcim daha dikişler taze nasıl mekik çekeyimki?
lülülülülülü
dünü atlattık ta bugün napcam bakalım:kedi:
zuzucum sen allahından belanı mı istiyosun eski haline dönmüşsün daha ne?????????
lalcim daha dikişler taze nasıl mekik çekeyimki?
bebişim zaten fazla kilom wardı o bakımdan..:kedi:
zuzucum canın çok kek istiyosa kepekli unla yapsana ben hamileliğimde biliyosun hep kepekli beslendiğim için keki de kepekli unla yapnmaya başlamıştım gayet de lezzetli oluyo... tavsiye derim...
şekerini de normalden biraz az koyuyorum gayet güzel oluyo... hem kalorisi de düşük oluyo... b
bugün dayanamassın bence, sen dayansanda kocişin duramazkaydirigubbakcemile2
muhahahahahaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
koptum baharcım çok açık sözlüsünn:roflol:
kepekli karı seni:1closedeyes:
çikoyuda kepekli yiyon demi, ben ondan tat alamıyomohaoldumsmile
artık kpek pek yemiyom sadece unu ve ekmeği öyle yiyorum... ama hamilelikte çikolatayı da light yiyodum şimdi pek çikolata yememeye çalışıyorum... hamilelikte canım çok istiyodu artık o kadar çok istemiyo... peynir süt yoğurt kaşar hepsini light yiyodum ama şimdi normal yiyorum makarna ve pirincide normal yiyorum artık.
lülülülülülübugün dayanamassın bence, sen dayansanda kocişin duramazkaydirigubbakcemile2
muhahahahahaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
koptum baharcım çok açık sözlüsünn:roflol:
zuzucum canın çok kek istiyosa kepekli unla yapsana ben hamileliğimde biliyosun hep kepekli beslendiğim için keki de kepekli unla yapnmaya başlamıştım gayet de lezzetli oluyo... tavsiye derim...
şekerini de normalden biraz az koyuyorum gayet güzel oluyo... hem kalorisi de düşük oluyo... b
ya ben göbüş için mekik çektim işede yaradı ....benim dikişlerim acımadı ama acımıoda maşallah diimm...dikişden dikişe farkmı var acabaaa-tatlicadiarzu-
zuzumm eski kilona dönmüşsün işte alemsin zuzum yaa:asigim:.
valla çikolatayı ben de yiyorum... ama buding beni kesmez amazonum
ama hani emzirirken kilo weriliyodu... :çok üzgünüm:
kızlar sonunda gittim doktora rahimim toparlanmıs ama gebelikten dolayı gobek fıtıgı oluşmuşş moralim bozuldu yaa ameliyat gerekiyormuş tekrar bebek dusunursem tekrar olusurmuşşş mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?