2009 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun musyas cım ihmal etme gerçi sanırım incinme falan vardır çatlak ya da kırık olsa hiç duramassın acıdan ama yinede röntgende fayda var

bende epey bi süre inat ettim alışweriş yapmadım ama baktım zayıflıycaım yok tombik elbiseleri aldımm..

geçmiş olsuunnn

zuzucum günaydın... kilolarını takma kafana bebişini emzirebiliyosan önemli olan o. zaten 6 ay daha dolmadı kiloları vermemiş olman normal...

baharım benim hamişlik kilom kalmadı zaten..az almıştım ya hani..ben belkim hamişşlik öncesinden zayıf olurum diye hayal kuruyodum..eski halimdeyim yani

hay Allah yaa..geçmş olsunnn..ihmal etme

zuzum emzirdikçe acıkmak ve suusmak çok normal daha 3 ay oldu cnm zamanla hepsini verirsin kilolarınınnnnyerimseniben

maşallah prensesine cnmmmm

mekik çek baharcım göbüşün içinnnyerimseniben

meik çekiym dedim geçen gün dikişlerim acıdı..bıraktımm

kek yapmadım akşamm :lepi:

bravoo şekerimalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
amaa ben dayanamadım yedim:kedi:

diyet yapmaya kalkarsanız sütünüz eksilebilir, 6-7 ay dikkat etme sonra dikkat edip kilo verirsin dediler.korkudan tatlı tuzlu ne varsa götürüyorum. bide önceki kiloma döndüm fakat etekler olmuyo, bir beden kalınlaşmışım ben

zuzucum sen allahından belanı mı istiyosun eski haline dönmüşsün daha ne?????????
lalcim daha dikişler taze nasıl mekik çekeyimki?

zuzucum sen allahından belanı mı istiyosun eski haline dönmüşsün daha ne?????????

bebişim zaten fazla kilom wardı o bakımdan..:kedi:

lülülülülülü

dünü atlattık ta bugün napcam bakalım:kedi:

bugün dayanamassın bence, sen dayansanda kocişin duramazkaydirigubbakcemile2

muhahahahahaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
koptum baharcım çok açık sözlüsünn:roflol:

zuzucum canın çok kek istiyosa kepekli unla yapsana ben hamileliğimde biliyosun hep kepekli beslendiğim için keki de kepekli unla yapnmaya başlamıştım gayet de lezzetli oluyo... tavsiye derim...
şekerini de normalden biraz az koyuyorum gayet güzel oluyo... hem kalorisi de düşük oluyo... b

bebişim zaten fazla kilom wardı o bakımdan..:kedi:

he o zaman tamam... ben normalden zayıflayıp hamile kalmıştım da bi an seni de öyle düşündüm... ama ideal kilona dönmeni beklemen gereken zaman şu zaman değil. öncelik hamilelik öncesi kilo 6. aydan sonra diet de yapar forma girersin...

kepekli karı seni:1closedeyes:
çikoyuda kepekli yiyon demi, ben ondan tat alamıyomohaoldumsmile

ya ben göbüş için mekik çektim işede yaradı ....benim dikişlerim acımadı ama acımıoda maşallah diimm...dikişden dikişe farkmı var acabaaa-tatlicadiarzu-
zuzumm eski kilona dönmüşsün işte alemsin zuzum yaa:asigim:.

kepekli karı seni:1closedeyes:
çikoyuda kepekli yiyon demi, ben ondan tat alamıyomohaoldumsmile

artık kpek pek yemiyom sadece unu ve ekmeği öyle yiyorum... ama hamilelikte çikolatayı da light yiyodum şimdi pek çikolata yememeye çalışıyorum... hamilelikte canım çok istiyodu artık o kadar çok istemiyo... peynir süt yoğurt kaşar hepsini light yiyodum ama şimdi normal yiyorum makarna ve pirincide normal yiyorum artık.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydn kıslar musyas geçmş olsun bu arada bende artık tay giymekten sıkıldım yaapantolonlarımın hiçbiri olmuo malesefff.alşverş yapmam lasım am kilo veririm diede bişi almk istemiorum fakt ben bu gdştee kilo veremicem sanırım..doğmdan bu yana sadece 5 kilo vermş:)17 kilo fazlam varmafoldumben

bugün dayanamassın bence, sen dayansanda kocişin duramazkaydirigubbakcemile2

muhahahahahaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
koptum baharcım çok açık sözlüsünn:roflol:
lülülülülülü

bi denemek gerekkk..mersi cicim

:kedi:

valla çikolatayı ben de yiyorum... ama buding beni kesmez amazonum

buding kesmeyebilir kuşum ya bi de pudingi dene bakalım o keser bak dene sen Şeniz

ama hani emzirirken kilo weriliyodu... :çok üzgünüm:

emzirirken tam tersine vücut enerji depoladığından kilo vermek zorlaşıyor . emzirirken kilo verilir demek yalnızca bir hikaye..

kızlar sonunda gittim doktora rahimim toparlanmıs ama gebelikten dolayı gobek fıtıgı oluşmuşş moralim bozuldu yaa ameliyat gerekiyormuş tekrar bebek dusunursem tekrar olusurmuşşş mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

gecmıs olsun cnm... baska bıyere gıt ıstersen bıde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…