kızlar sonunda gittim doktora rahimim toparlanmıs ama gebelikten dolayı gobek fıtıgı oluşmuşş moralim bozuldu yaa ameliyat gerekiyormuş tekrar bebek dusunursem tekrar olusurmuşşş mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar sonunda gittim doktora rahimim toparlanmıs ama gebelikten dolayı gobek fıtıgı oluşmuşş moralim bozuldu yaa ameliyat gerekiyormuş tekrar bebek dusunursem tekrar olusurmuşşş mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
zuzum genel cerraha gorunucem moralim cok bozuldu ameliyat sartmış bagırsak bogulması olabilirmiş ölümle sonuclanabilirmiş bu en kotu ihtimal
hay Allah ya..geçmiş olsun nalancım..kesin ameliyatmı..acilmi yada nezaman..tuh ya..
Geçmiş olsun canım ya bozma moralini yaa vede bence 1 dr a daha danış ne olur ne olmaz
http://img691.imageshack.us/img691/2097/1002901t.jpg insallah olur deneme 1
sagol llallcımcnm geçmiş olsun...allah allahh .:çok üzgünüm:.
nalancım kötüyü düşünme allah allah..bak sütün gitcek..bide cerrah görsün bakalım..
suzancım maşallahh..kocaman adam gibi bakmışş:)
ben geldim kızlar hem elime hemde bel,ime film çektirdim acilde elimde ciddi doku zedelenmesi olmuş yukarda askıda tutcakmışım kas gevşetici krem verdi agrı kesiciyle belimdede fıtık velirtileri varmış beyin cerrahına sevketti bugün yoktu ama doktor malesef
Geçmiş olsun canım ya umarım yardımcı birilerivardır yoksa tek başına nasıl kullanmıcan elini belini de ihmal etme canım hiç
saol cnm bnmö valla tekim kaynanam üst katta ama gelmez pek çagırmam bende çokl gururluyum zaten o konuda elimi gördü hatta doktor anlamamıştır ii gözükmüo dedi şimdilik idare ediom akşam sarcam elimiş boşta şuan elim kızda kucakta aşı oldu biraz huysuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?