2009 Ekim Anneleri

hay Allah ya..geçmiş olsun nalancım..kesin ameliyatmı..acilmi yada nezaman..tuh ya..

Geçmiş olsun canım ya bozma moralini yaa vede bence 1 dr a daha danış ne olur ne olmaz

hay Allah ya..geçmiş olsun nalancım..kesin ameliyatmı..acilmi yada nezaman..tuh ya..
zuzum genel cerraha gorunucem moralim cok bozuldu ameliyat sartmış bagırsak bogulması olabilirmiş ölümle sonuclanabilirmiş bu en kotu ihtimal
ya offf offf
dogum doktorum bir bebekten sonra ameliyat ol dedii Allahım yaa
Geçmiş olsun canım ya bozma moralini yaa vede bence 1 dr a daha danış ne olur ne olmaz

gidicem canım inş. gidicem umarım moralimi duzeltir gidecegim dr

cnm geçmiş olsun...allah allahh .:çok üzgünüm:.

nalancım kötüyü düşünme allah allah..bak sütün gitcek..bide cerrah görsün bakalım..

suzancım maşallahh..kocaman adam gibi bakmışş:)

tskler arkadaslar ilk kez ekledim resim ve inanmazsiniz basardim:) evet bakislari cok etkileyici icine cekio sanki insani herkes dio öyle ne bicim bakio bu cocuk diye
:))

Yine akşam oldu ve benim kız yine uykusuz bi gündüz geçirdi yaww ne zaman öğrencek bu kuzu gündüz de uyuması gerektiğini :uhm:

cnm geçmiş olsun...allah allahh .:çok üzgünüm:.
sagol llallcım

nalancım kötüyü düşünme allah allah..bak sütün gitcek..bide cerrah görsün bakalım..

suzancım maşallahh..kocaman adam gibi bakmışş:)

elimde degil zuzum ameliyat sartsa ben korkuyorum ameliyat felan
dogum doktoru bide bir cocuk yap daha sonra ameliyatını ol simdi olma cunku hamilelik tekrar edermiş ne kadar kolay soyledii
suzancım masallah bu arada melegine

ben geldim kızlar hem elime hemde bel,ime film çektirdim acilde elimde ciddi doku zedelenmesi olmuş yukarda askıda tutcakmışım kas gevşetici krem verdi agrı kesiciyle belimdede fıtık velirtileri varmış beyin cerrahına sevketti bugün yoktu ama doktor malesef

nalancım ikinciyi düşünüyomusun normalde..tabi bikaç sene sonra..ya cerrah acil ol derse.of ne zor..Allah yardım etsin

Geçmiş olsun canım ya umarım yardımcı birilerivardır yoksa tek başına nasıl kullanmıcan elini belini de ihmal etme canım hiç

Geçmiş olsun canım ya umarım yardımcı birilerivardır yoksa tek başına nasıl kullanmıcan elini belini de ihmal etme canım hiç

saol cnm bnmö valla tekim kaynanam üst katta ama gelmez pek çagırmam bende çokl gururluyum zaten o konuda elimi gördü hatta doktor anlamamıştır ii gözükmüo dedi şimdilik idare ediom akşam sarcam elimiş boşta şuan elim kızda kucakta aşı oldu biraz huysuzz

Allah yardımcın olsun canım çok zor bi durum

slm hanımlar gecmiş olsun musyascım üzüldüm canım eline senin için çok zor olacak ama inş hemn geçer canım bend senin gibi çok gururluyum kimseden hiç bişey isteyemiyorum.....

benimde minik meleğim hasta teyzeleri üşütmüş kızım bogazları kıarmış sürekli öksürüyor ve hapsuruyor bugun yine doktora gittik birsürü şurup verdiler inş hemen gecer hastlığının yüzünden emmiyorda gögüslerim şişti ne yapmalıyım süt boşa akıyor bana yardım edermisiniz...bide ayrıca bn 27 kasımda adet oldum vee ondan sonra bi daha olmadım bugunde test yaptırmaya gittim gebelik için yarın sonuçlar çıkacak bakalım ne olacak inş bişey yoktıur.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…