2009 Ekim Anneleri

GEÇMİŞ OLSUN MELEGİNE CNM BENDE BUGN TEST YAPTIM İKİ KERE İDRAR TESTİ BİRGÜN ARAYLA BOŞİ ÇIKTI ŞÜKÜR ARADA OULRMUŞ DOGUMDAN SONR BÖYLE DÜZENSİZLİKLER EŞİM KORUNUYO BENİMDE CNMM bilmiyorumkismile

evet canım bende emin olmak için yaptırdım bnimde eşim korunuyor eğer değilsem cuma günü hemen spiral tktıracağım adet olmdanda tkılabiliyormus acaba acırmıki taktıran varmı arkadaslar....

bugün sordum saglık ocagındaki hemşire 6ay olmadan takmıyoz dedi ama arkim taktırmış 3aylıkken acımamış şipşak 5dk sürdü dio

ben normal doğum yaptım hastende çaalıştığım için kadın hemen takarız dedi inş acımaz normak doğumdan sonra iğne vurulmaya bile korkar oldum nedense hep o anki acı geliyr aklıma...kaydirigubbakcemile3

musyas cok gecmis olsun canim.yanlis hatirlamiyorsam adaginiz varmis .kestirdinizmi ?dikkatimi cektide suara hastalik kaza vs. geliyor basiniza .canim adaginizi kesmediyseniz kesin biran once...tekrar gecmis olsun...

musyas cok gecmis olsun canim.yanlis hatirlamiyorsam adaginiz varmis .kestirdinizmi ?dikkatimi cektide suara hastalik kaza vs. geliyor basiniza .canim adaginizi kesmediyseniz kesin biran once...tekrar gecmis olsun...

evet hastanelere para yatırmaktan kesemedik gülüm daha eşime söylicem bu aklımda benimde yada büyük bi göz var evimizde üstümüzde 2muska çıkmıştı evimizde ogün bugün hastanelerden kurtulamıyom ya lanet olsunnn ne işsterler bizdenkieyvahedigeldismile

ammaaan musyasçım inanma öle muskalara falan yaa, yapan yaptığıyla kalır sana bişey olmaz korkma. ama adağını yerine getirmende fayda var. imkanın olmadığından yerine getiremişsindir onu da allah görüyor, başına kaza bela verecek hali yok yani.

evet cnm ya hastanelerde maaşın yarısı gidiyodu vallahi bidahaki aya kısmetse bişi çıkmazsa çıkarıyım adagın birini

Yine akşam oldu ve benim kız yine uykusuz bi gündüz geçirdi yaww ne zaman öğrencek bu kuzu gündüz de uyuması gerektiğini :uhm:

canim gunduz uyumamasi ilginc geldi...bence siz onu uyutmak icin yöntem bulmalisiniz mesela benim oglum uykusu gelince mizmizlanmaya baslar aglamasi farkli oluyor iste ozaman kafasini bi saga döndürür bir sola eli ayagi hic durmaz ozaman anlarim uyucak... biz esimle ilk zamanlardan itibaren dusunduk acaba nasil uyutabilirizki diye ve sallamaktan yana degildik o yuzden kundakladik guzelce sonra baktikti hala saga sola döndürüyor kafayi ozamanda sapka taktik gözlerini kapatir sekilde ondan sonra uyudu...o gun bugundur ayni yöntemle uyutuyoruz kundak gevsemesine sebeb oluyor yoksa eli ayagi durmuyor ozamanda uyuyamiyor sapkada gozlerini kapatiyor boylece cok rahat uyuyor fakat uyaninca o sapkayi hemen cekmek gerek cok kiziyor sonra...sana diyecegim suki bir sürü yöntem dene ve unutmaki bebekler sicagi cok seviyor mumkunse uyutmaya calisirken iyi sar sarmala veya uzerinde sicak tutan kiyafetler olsun...insallah yardimci olabilmisimdir iyi uykular opuyorumnanaktan

musyas canim gecmis olsun elin icin daha dikkatli ol kiz ne isin var koltugun ucunda koltugun minderleri varken...adak meselesine gelince cok inanirim onu yerine getirmedikce bebegin uzerinde agirlik olurmus kaldiramazmis ve onu rahatsiz edermis gercektende oyle oluyor bir an once bitirin bence o isi...ya sana bisi sorucam senin kiz niye bir memeyi emiyor sadece? benim oglanda 2 haftadir sag memeyi red ediyor istemiyor onu verince ciglik cigliga agliyor beni itiyor zorla verince agzina alsada asla emmiyor ya bende solu veriyorum onu emdikten sonra sag memeyi pompayla sagip biberonla veriyorum...ne kadar gider boyle bilmiyorum ama neden birden bire istememis olabilir anlayamadim acaba ucu biraz daha kucuk ondan olabilirmiki of of...bu gidisle benimkide bir memeyle yetinecek sanirim bilmiyorumkismile

Allah Allah nasil giriyor eve muska falan yaa anlayamiyorum bu durumlari .bol dua oku canim Allah buyuculerin serrinden korusun...
tekrar gecmis olsun ...

cnm benim zilli kızım tek memeyle büyüyen bebeklerdenmiş seçiciymiş digerini taddım sütümün tadı degişik enteresan bi durum niye emmiyo die kafaya takmıştım 1ay emdi kesti 4aylık oldu 3aydır tek memeyle büyüyo işte doktorda artık verme süt soguk geliyo ordan dedim verme ozama ndedi kesildi orda sütümda zaten uç kalmadı o gügsümde 6400şuan yetiyomuş bakalım ne zamana kadar yetcek tek memeyle büyüüdü ekstrada almıyo işin enteresan yanı bu ne versem kusuyo begenmiyo mama yemiyo hiç pürede bikere yedi doktorda kilosu iyi mama verme diyo arada kaldımm

MUSYASCIM çok geçmiş olsun tatlım yaaaa inş. kremler ii gelirde kısa zamnda sağlığına ulasırsın....

MUSYASCIM çok geçmiş olsun tatlım yaaaa inş. kremler ii gelirde kısa zamnda sağlığına ulasırsın....

saol bitanem inşallah agrım başladı akşam olunca agrı giriyo elime ya aynı ayagımı kırdıgımdaki agrıyı çekiyom bi parmak koca kolumu agrıtıyobilmiyorumkismile

kızlar bnm oğlumun sacı cok dökuluyor kel kalcak dıye korkuyorum alttan gelıyor sanırım . aranızda böyle olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…