slm hanımlar gecmiş olsun musyascım üzüldüm canım eline senin için çok zor olacak ama inş hemn geçer canım bend senin gibi çok gururluyum kimseden hiç bişey isteyemiyorum.....
benimde minik meleğim hasta teyzeleri üşütmüş kızım bogazları kıarmış sürekli öksürüyor ve hapsuruyor bugun yine doktora gittik birsürü şurup verdiler inş hemen gecer hastlığının yüzünden emmiyorda gögüslerim şişti ne yapmalıyım süt boşa akıyor bana yardım edermisiniz...bide ayrıca bn 27 kasımda adet oldum vee ondan sonra bi daha olmadım bugunde test yaptırmaya gittim gebelik için yarın sonuçlar çıkacak bakalım ne olacak inş bişey yoktıur.......
musyas cok gecmis olsun canim.yanlis hatirlamiyorsam adaginiz varmis .kestirdinizmi ?dikkatimi cektide suara hastalik kaza vs. geliyor basiniza .canim adaginizi kesmediyseniz kesin biran once...tekrar gecmis olsun...
Yine akşam oldu ve benim kız yine uykusuz bi gündüz geçirdi yaww ne zaman öğrencek bu kuzu gündüz de uyuması gerektiğini :uhm:
evet hastanelere para yatırmaktan kesemedik gülüm daha eşime söylicem bu aklımda benimde yada büyük bi göz var evimizde üstümüzde 2muska çıkmıştı evimizde ogün bugün hastanelerden kurtulamıyom ya lanet olsunnn ne işsterler bizdenkieyvahedigeldismile
musyas canim gecmis olsun elin icin daha dikkatli ol kiz ne isin var koltugun ucunda koltugun minderleri varken...adak meselesine gelince cok inanirim onu yerine getirmedikce bebegin uzerinde agirlik olurmus kaldiramazmis ve onu rahatsiz edermis gercektende oyle oluyor bir an once bitirin bence o isi...ya sana bisi sorucam senin kiz niye bir memeyi emiyor sadece? benim oglanda 2 haftadir sag memeyi red ediyor istemiyor onu verince ciglik cigliga agliyor beni itiyor zorla verince agzina alsada asla emmiyor ya bende solu veriyorum onu emdikten sonra sag memeyi pompayla sagip biberonla veriyorum...ne kadar gider boyle bilmiyorum ama neden birden bire istememis olabilir anlayamadim acaba ucu biraz daha kucuk ondan olabilirmiki of of...bu gidisle benimkide bir memeyle yetinecek sanirim bilmiyorumkismile
MUSYASCIM çok geçmiş olsun tatlım yaaaa inş. kremler ii gelirde kısa zamnda sağlığına ulasırsın....
geçmiş olsun musyascım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?