iyi geceler canım valla benimkinin gece koliği tuttuğu için gece uyumuyo 3 gibi uyanıyo öğlene kadar ağlıyo o yüzddende öğleden sonra bi uyuyo aynı şuan olduğu gibi uyandırmaya çalışsamda uyanmıyo valla uyuyo yani şuanda. seninki nasıl uyuyomu
valla ne güzel zincoyla rahatlıyo benimkine hiç fayda etmedi zinco yaaa
uyudu diye yatırdım şimdi bak yine gözünü açtı ellerini emiyor.
Ahh serincimm ne derttir bu kolik yaamafoldumben benimkide 11 gibi emdi uyudu hemen aha tamam dedim,bende yatım erkenden,bi bakim k.k die oturdum anaa benimki geri uyandıı bilmiyorumkismile şimdi yine uyumasını bekliorum..çokkkkk uykum varrrrrrboshayallersmile
evet yaaa benimkide aynen öyle bende bi ara düzeldi 1 hafta filan gündüz huzursuzluk yapıyodu ama gece 12 dedimmi tamamen derin uyuyodu sabah 8 e kadar sadece 1 hafta böyleydi geçen haftaya kadar bende kendimi o bi hafta gece uykusuna alıştırdım. şimdi 1 haftadır perişanım gündüzde uyuyamıyorum gece zaten kızım uyumuyo uyuyamıyorum devamlıda ağlıyo. eşim bile bebeğin odasında kalmama rağmen sesine gece 4 -5 kere kalkıpp geliyo sabahta şakasına bu annen bakamıyomu kızım sana filan dedi bi başladım ağlamaya susturamadı valla beni. çok pskolojim bozuk artık bu durumdan gece tam uyudu diyorum 2 sn uyuyo gibi oluyo içimm geçiyo tam dalıcam bi başlıyo ağlamaya gözümü açamıyorum çıldırıcak gibi oluyorum elim ayağım tutmuyo haftaya 4 aylık olucak gerçi 1 ay erken doğdu o yüzdende 3 ay olarak takip ediyo doktor gelişimini bende bekliyorum haftaya belki geçer die(
kıslarr laf aramızda bi daha doradan şikayet etmicem yaww bu sizin bebişler ne ölee 12 de yatmalar uyumamalaroğluluma her akşam 9.30 ddimi bi yatıyo sabah 7.30 a kadar ama bütün gün uyanık arada ben uykusunda emziriyorum uykusu bölünmeden devam ediyor
kıslarr laf aramızda bi daha doradan şikayet etmicem yaww bu sizin bebişler ne ölee 12 de yatmalar uyumamalaroğluluma her akşam 9.30 ddimi bi yatıyo sabah 7.30 a kadar ama bütün gün uyanık arada ben uykusunda emziriyorum uykusu bölünmeden devam ediyor
evet yaaa benimkide aynen öyle bende bi ara düzeldi 1 hafta filan gündüz huzursuzluk yapıyodu ama gece 12 dedimmi tamamen derin uyuyodu sabah 8 e kadar sadece 1 hafta böyleydi geçen haftaya kadar bende kendimi o bi hafta gece uykusuna alıştırdım. şimdi 1 haftadır perişanım gündüzde uyuyamıyorum gece zaten kızım uyumuyo uyuyamıyorum devamlıda ağlıyo. eşim bile bebeğin odasında kalmama rağmen sesine gece 4 -5 kere kalkıpp geliyo sabahta şakasına bu annen bakamıyomu kızım sana filan dedi bi başladım ağlamaya susturamadı valla beni. çok pskolojim bozuk artık bu durumdan gece tam uyudu diyorum 2 sn uyuyo gibi oluyo içimm geçiyo tam dalıcam bi başlıyo ağlamaya gözümü açamıyorum çıldırıcak gibi oluyorum elim ayağım tutmuyo haftaya 4 aylık olucak gerçi 1 ay erken doğdu o yüzdende 3 ay olarak takip ediyo doktor gelişimini bende bekliyorum haftaya belki geçer die(
cok gecmis olsun nurefsan allah tez zamanda sifasinida verir insallah rabbimiz sevdigi kullara dert verirmis. selametle:)
nurefsancım naloşum çok geçmiş olsun kızlar... acil şifalar inşallah
Allah butun dertlerine sifasini versin insallah canim hepsi geçedek ve sagligina kavusacaksin fakat moralini yukses tut yeterki... dualarim senin icin :1hug:
Geçmiş olsun canım çok zor şeyler atlatmışsıın vede hala atlatıyorsun umarım çabucak herşey yoluna girer hayatında dualarım seninle olsun moralini bozma sakın a.s.
gecmis olsun nurefsan Allah sifa versin insallah sutunu etkilemez sen sagabildigin kadar sag ve derindondurucuya at ameliyat olana kadar
nurefsann çok geçmiş olsun canım, neler gelmiş başına öyle :teselli: Allah beterinden korusun,
herkese iyi geceler.
nurefşancım Allah şifa versin. ınşallah hiç yaşamamış gibi olursun bu sorunları tez zamanda.
Nurefsan geçmiş olsun canımm..
Umarım bi an önce sağlığına kavuşursunnn:Saruboceq:
Çok geçmiş olsun canım ilaçları düzenli kullan da bebekle çok zor valla
Ah yaa çok geçmiş olsun canım arkadaşların dediği gibi bir doktora daha görün bence durum acilse eşinle acil bi karar vermeniz lazım heralde ama öncelikle kendini düşün sen iyi olacaksınki bebeğine de iyi bakabilesin opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun meleğine canım hadi bakalım yarın yeniden güzel bir haber gelmesin sositososito
Benimki de felaket yaa sabah bi bakıyorum çarşafı saç içinde anasının da aynı hatta
Canım çok çok geçmiş olsun bende hayatımda olmadığım kadar sağlıksızım hatta benim kanamam da çok sürmüştü doktora g,ittim dedimki hamile kalmadan önce ve sigara içiyorken çok daha sağlıklıydım hihoyyyt adam gülmekten öldü ama gerçekten de bu melekler malum herşeylerini bizden sağladılar ve sağlıksızlaşmamız gayet normal. Ben sana birşey daha söylemek istiyorum o bahsettiğin basur olayından bende de oldu ölüyordum valla ciddi çok ağrım oluyordu hatta özür dileyerek söylüyorum tuvalete çıktıktan sonra. Dayanamadım doktora gittim dediki bu hemaroid değil yara ve lohusa olmasan acil ameliyat derdim ama lohusalarda iyileşme görebiliyıruz dedi ve ilaçlar verdi hiç bir işe yaramadı, sonra ben forumlarda araştırıken biri yazmıştı kantron yağı diye bişey var çok iyi geliyor diye bende de vardı tesadüf ve kullanmaya başladım inanılmaz iyi geldi çok şükür şimdi iyiyim tavsiye ederim canım...Tekrar geçmiş olsun allah yardımcın olsun :1hug:
ya kızlar bişey sorucam aklıma geldide şimdi bizim bebişler yaza doğru ayaklanmaya başlıycak ödüm patlıyo beşikten düşücek die napıcam bilmiyorum yatağının önüne yer yatağı koyıyım diyorum ama ona düşücek busefer düşerse yuvarlanırsa yine yere denk gelicek kafam çok karışık hem beşiğim var sallanır hem ayriyetten 5-6 yaşına kadar yatabilceği korkuluklu yatağım var acaba bide park yatakmı alsam diyorum sanırım ozaman düşemiyolarmış park yataktan yatağı yerde oluyomuş boyunu geçtiği için tırmanamıyolarmış hiç görmedim bilmiyorum o tarz yatakları kullanan varmı aranızda yada önceden bebek büyütmüş olan? napıcaz bu durumu nasısl önlem alalım. ben şimdiden almak istiyorumda ne alıncaksa
canim genelde besiklerde 2 ayarlamali oluyor bebekler ayaklaninca tahtasini asagi indiriyorsun en azindan bizim ki oyle .sizin besiktede boyle bi durum olabilir..
gizemcim bizim bebekler bize çekmiş nolucak, biz ailecek geç yatıp geç kalkmaya meraklıyız, ben de sabah 7:30 da imkanı yok kalkamam doğrusu, gece 3 e kadar oturmayı tercih ederim.
canim senin yazdiklarini okudumda acaba diyorum kizin doymuyormu? eger sadece emziriyosan sütün yetmiyor olabilir cunki doymayincada bebeler derin uykuya dalamaz ve sürekli uyanirlar
tam tersi hayatım benimki çok yiyo doktor böyle giderse 6. ayda rejım vermek zorunda kalıcam dedi. günde 1300 cc den aşağı yemiyo 2 saatte bir 100 cc yiyo 2 buçuk saate gelirse yemesi 120 cc yiyo bitek derin uyuduğu zamanlarda oda günde 5 saat filan oluyo ozaman 3-4 saati buluyo yemesi.sütüm yok zaten mama ile besliyorum doktorda bukadar ağlamasına başta kolik demişti ama ben 14 saati geçiyo günde ağlaması diyince bunda bişey olabilir dedi kalça röntgeni çektirtti, idrar tahlili yaptırdı, kan tahlili yaptırdı, gaita testi yaptı hiçbişey çıkmadı karın boşluğuna baktı dinledi normalden çok daha fazla gazlı bi bebek dedi yani kolik olan bebeklerin gazlarından bile fazla gazlı dedi ondan yapıyomuş sanırım.
anladim canim ozaman gercekten isin zor cok sabir diliyorum sana...ben kolik olayini pek bilmiyorum bizde oyle bir sorun yok ama cok yorucu oldugunu dusunebiliyorum anlatilanlardan dolayi fakat kolige sebeb veren sey nedir acaba ya yazik kuzulara hemde annelerine :teselli: insallah tez zamanda biter de rahata kavusursunuz canim
canım o uyuduğu an herşeyi bırakıp uyuyacaksın sen de yoksa dayanamazsın çok zor, Allah yardımcın olsun. bizim de yok uyku düzenimiz ama ben uyku stoğu yapıyorum fırsat buldukça, ancak öyle dayanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?