2009 Ekim Anneleri

bencede endişelenme canım kısa zamanda oda başlayacak uzanmaya tutmaya benim kızım da yavaş yavaş başladı tam olarak nesneleri tutamıyo ama uzattığım şeylere vurabiliyo inş tutmayıda öğrenirler merak etme.bayanssulusmile

selam kızlar sabahın 6sından beri uyumuyom desem yeri çünkü ben bi ahmaklık yapıp bebegimi gece 4te aglıyo die yanıma aldım ve ouykusuzlugun verdigi etkiyle emzirirken uyumuşum ilk defa beşi,gini yatagın dibine çekmeyi unuttum ve sabahın 6.30[da küt die bir sesle eşimde bende nasıl forladıgımızı anlamadık yataktan kızım feryat içinde aglamaya başladı yüzü koyun düştü karardı aglarken damagını yukarı dogru kaldırdım kendine geldi çok üzgünüm ben ahmagın tekiyim daha dün şeymanın bebegini duydumda dikkat etmeliyim diyen ben korktugum şey başıma geldi allahtan hemen sustu gülücükler atmaya başladı canım kızım ama eşimde bende rengimiz bembeyazoldu korkudan heryerini kontrol ettik bişi oldumu die mafoldumbensenağlamaheryerde aklıma ilk gelen acaba dönermi diye panikliyodum nasıl böyle bi gaflete düştüm bilmiom günlerdir uykusuzsun dedi eşim olur daha dikkat edelim ortaya alalım bidaha dedi ama ben çok mutsuzum bugün dünde eşimin doguım günüymüş birhaftadır kızla ugraşmaktan hastanelerde onu unuttum tamamen onada üzgündüm kafam takıktı adamda kırılmıştı dün hiç unutmazdım çünkü/COLOR]

Canım benim ya geçmiş olsun Allahım korumuş üzülme annesi bak çok ii bazen oluyo malesef yorgunluktan bende henüz böyle bişey yok ama arada alıklaşıyorum bende 5500 kiloluk çocuk sanki kaya gibi geliyo bazen kollarıma bazen sabah 6 gibi emzirdikten sonra uyumuyo yanımıza yatırıyorum inan deli gibi uykum olmasına ragmen uyumamaya çalışıyorum o yatağında yatarken yatağı bizim odada benim tarafta öbür tarafa dönemiyorum uyurken bile valla sağ tarafım aynı tarafa yatmaktan sürekli tutuk kaldı diceğim oluyo be canım Zeynom da korur kendini artık büyüdüler annesi ama dikkatide elden bırakmamak lazım opuyorumnanaktan
Bana sorarsan ortanıza alam derim canım öyle daha tehlikeli çünkü biz anneler daha bi dikkatli oluyoruz ama babişlerimiz uyurken daha bi dikkatsizler gibi geliyo bana en azından benimki öyle kafamçokkarıştı
Bende unutuyorum çoğu şeyi be canım kötü olmuş seninki de ama bu kadar sorunun varken açıkçası çok normal dert etme alırsın gönlünü yerimseniben

mafoldumben çok geçmiş olsun tatlım yaa meleklerr korumuşşş zeynebimizi allah bi daha yaşatmasın böle tatsız bi olay ...:Saruboceq:

Merhaba ekim anneleri ben de sizler gibi ekim annesiyim fakat oğluşum Rüzgardan fırsat bulup hiç internete giremiyordum.Şu an da uyuyor ve ben de sizlere merhaba demek istedim.
MERHABA
Hepinizin bebekleri sağlıklı olsun....

saolun canlarım benım gÖzÜnÜn yaŞıyla bıde anne bıŞı olmadı der gbı bır gÜlÜŞÜ varkı ÖlÜrÜm yoluna annem dedım sardım eŞımde bana sarıldı tamam geÇtı korkma bıŞı olmadı dedı bak ıyı maŞallah dedı ama uyumadık sabah babası ıŞe gıdene kadar tabıkı oyun oynadık bıdıĞımlaaa

çokkk geçmiş olsun seni çokkk iyi anlıyorum insanın içi yanıyor gözünün önünde gitmiyor...dikkatli olmak lazım..

saol cnm bnm valla sana Çok ÜzÜlmÜŞtÜm aynısı benım baŞıma geldı dıkkat edemedımm etmem gerekırken

Hoşgeldin canım maşallah oğluna bende oğlum olsaydı Rüzgar koyacaktım çok severim bu ismi kısmet bana prenses nasip etti Allahım

Geçmiş olsun musyasssssss
Canım benim üzme kendini..emin ol her annenin başına en az bi kere geliyo bu olaylar..
Tabi tekrar olmaması için dikkat etmek gerek..Allah bi dha yaşatmasın tatlm.

amin kızlar allahrazı olsun
evet şeymacıgım hatta eşimle paylaşmıştım kız nekadar kötü olmuş ogluşu düştügünde diye eşimde tabiki hayatım annesiniz her anınız olarla geçiyo biz sizin kadar ince düşünemiyoz herşeyi dedi geçmiş olsun çok demişti hatta ogluşuna allah ikimizede hatta tüm annelerede böyle bişi yaşatmaz bidaha inş.

musyas ve şeyma çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallah...

2 gündür sol kolum tutmuyo resmen saçımı bile toplarken nasıl acıyo( elayı kucama almak bi kenera dursun...
2 gündür eşim yanımdaydı iyiydim yarına kadar geçer inş. yandım yoksa (
varmı böle kol ağrısı çeken? napmam lazım fikri olan varmı?

gecmıs olsun cnm...dr a gıt ıstersen ...

çok geçmiş olsun cnm güzel dileklerin içinde alla hrazı olsun bitanem bigit doktora istersen belki önemli bişidir ihmal etme cnm bnmmopuyorumnanaktan

benimde çok feci ağrıyodu kollarım oğlumu kollarımda taşımaktan artık ağrı acıya dönüşmüştü oğlumu zar zor kucak dışı uyumaya alıştırdım çok kötü ağlasada artık kucağımda uyutmuyorum mümkün oldunca kucama almıyorum kolumda kendi kendine geçti böylece

gecmıs olsun cnm...dr a gıt ıstersen ...

çok geçmiş olsun cnm güzel dileklerin içinde alla hrazı olsun bitanem bigit doktora istersen belki önemli bişidir ihmal etme cnm bnmmopuyorumnanaktan

çok sağolun kızlaropuyorumnanaktan
bulcukum benim kızım zaten kucak dışında uyuyo ama geri kalan zamanda kucakta gezmek istiyor sürekli harap düştüm wallakafamçokkarıştı dediğin gibi benim ağrıda artık acıya dönüştümafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…