İyi akşamlar arkadaşlar...Kafama fena halde takılan bir konu var3. ay bebek gelişiminde bebeğiniz ellerini birleştirir ve nesnelere uzanır v.s. diyor...Bütün gelişimi çok normal ama bu yazdıklarımı benim bebeğim henüz yapmıyor acaba bir sorunmu var offf ne zormuş bebek büyütmekkkkkkk...Birde çok uykucu oldu son günlerde...
Sizlerde durumlar nasıl merak ettim???
burun aspir. kullanıyormusunuz????
selam kızlar sabahın 6sından beri uyumuyom desem yeri çünkü ben bi ahmaklık yapıp bebegimi gece 4te aglıyo die yanıma aldım ve ouykusuzlugun verdigi etkiyle emzirirken uyumuşum ilk defa beşi,gini yatagın dibine çekmeyi unuttum ve sabahın 6.30[da küt die bir sesle eşimde bende nasıl forladıgımızı anlamadık yataktan kızım feryat içinde aglamaya başladı yüzü koyun düştü karardı aglarken damagını yukarı dogru kaldırdım kendine geldi çok üzgünüm ben ahmagın tekiyim daha dün şeymanın bebegini duydumda dikkat etmeliyim diyen ben korktugum şey başıma geldi allahtan hemen sustu gülücükler atmaya başladı canım kızım ama eşimde bende rengimiz bembeyazoldu korkudan heryerini kontrol ettik bişi oldumu die mafoldumbensenağlamaheryerde aklıma ilk gelen acaba dönermi diye panikliyodum nasıl böyle bi gaflete düştüm bilmiom günlerdir uykusuzsun dedi eşim olur daha dikkat edelim ortaya alalım bidaha dedi ama ben çok mutsuzum bugün dünde eşimin doguım günüymüş birhaftadır kızla ugraşmaktan hastanelerde onu unuttum tamamen onada üzgündüm kafam takıktı adamda kırılmıştı dün hiç unutmazdım çünkü/COLOR]
selam kızlar sabahın 6sından beri uyumuyom desem yeri çünkü ben bi ahmaklık yapıp bebegimi gece 4te aglıyo die yanıma aldım ve ouykusuzlugun verdigi etkiyle emzirirken uyumuşum ilk defa beşi,gini yatagın dibine çekmeyi unuttum ve sabahın 6.30[da küt die bir sesle eşimde bende nasıl forladıgımızı anlamadık yataktan kızım feryat içinde aglamaya başladı yüzü koyun düştü karardı aglarken damagını yukarı dogru kaldırdım kendine geldi çok üzgünüm ben ahmagın tekiyim daha dün şeymanın bebegini duydumda dikkat etmeliyim diyen ben korktugum şey başıma geldi allahtan hemen sustu gülücükler atmaya başladı canım kızım ama eşimde bende rengimiz bembeyazoldu korkudan heryerini kontrol ettik bişi oldumu die mafoldumbensenağlamaheryerde aklıma ilk gelen acaba dönermi diye panikliyodum nasıl böyle bi gaflete düştüm bilmiom günlerdir uykusuzsun dedi eşim olur daha dikkat edelim ortaya alalım bidaha dedi ama ben çok mutsuzum bugün dünde eşimin doguım günüymüş birhaftadır kızla ugraşmaktan hastanelerde onu unuttum tamamen onada üzgündüm kafam takıktı adamda kırılmıştı dün hiç unutmazdım çünkü/COLOR]
Merhaba ekim anneleri ben de sizler gibi ekim annesiyim fakat oğluşum Rüzgardan fırsat bulup hiç internete giremiyordum.Şu an da uyuyor ve ben de sizlere merhaba demek istedim.
MERHABA
Hepinizin bebekleri sağlıklı olsun....
saol cnm bnm valla sana Çok ÜzÜlmÜŞtÜm aynısı benİm baŞıma geldİ dİkkat edemedİmm etmem gerekİrken
musyas ve şeyma çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallah...
2 gündür sol kolum tutmuyo resmen saçımı bile toplarken nasıl acıyo( elayı kucama almak bi kenera dursun...
2 gündür eşim yanımdaydı iyiydim yarına kadar geçer inş. yandım yoksa(
varmı böle kol ağrısı çeken? napmam lazım fikri olan varmı?
2 gündür sol kolum tutmuyo resmen saçımı bile toplarken nasıl acıyo( elayı kucama almak bi kenera dursun...
gecmıs olsun cnm...dr a gıt ıstersen ...
çok geçmiş olsun cnm güzel dileklerin içinde alla hrazı olsun bitanem bigit doktora istersen belki önemli bişidir ihmal etme cnm bnmmopuyorumnanaktan
benimde çok feci ağrıyodu kollarım oğlumu kollarımda taşımaktan artık ağrı acıya dönüşmüştü oğlumu zar zor kucak dışı uyumaya alıştırdım çok kötü ağlasada artık kucağımda uyutmuyorum mümkün oldunca kucama almıyorum kolumda kendi kendine geçti böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?