Merhaba ekim anneleri ben de sizler gibi ekim annesiyim fakat oğluşum Rüzgardan fırsat bulup hiç internete giremiyordum.Şu an da uyuyor ve ben de sizlere merhaba demek istedim.
MERHABA
Hepinizin bebekleri sağlıklı olsun....
çokkk geçmiş olsun seni çokkk iyi anlıyorum insanın içi yanıyor gözünün önünde gitmiyor...dikkatli olmak lazım..
selam kızlar sabahın 6sından beri uyumuyom desem yeri çünkü ben bi ahmaklık yapıp bebegimi gece 4te aglıyo die yanıma aldım ve ouykusuzlugun verdigi etkiyle emzirirken uyumuşum ilk defa beşi,gini yatagın dibine çekmeyi unuttum ve sabahın 6.30[da küt die bir sesle eşimde bende nasıl forladıgımızı anlamadık yataktan kızım feryat içinde aglamaya başladı yüzü koyun düştü karardı aglarken damagını yukarı dogru kaldırdım kendine geldi çok üzgünüm ben ahmagın tekiyim daha dün şeymanın bebegini duydumda dikkat etmeliyim diyen ben korktugum şey başıma geldi allahtan hemen sustu gülücükler atmaya başladı canım kızım ama eşimde bende rengimiz bembeyazoldu korkudan heryerini kontrol ettik bişi oldumu die mafoldumbensenağlamaheryerde aklıma ilk gelen acaba dönermi diye panikliyodum nasıl böyle bi gaflete düştüm bilmiom günlerdir uykusuzsun dedi eşim olur daha dikkat edelim ortaya alalım bidaha dedi ama ben çok mutsuzum bugün dünde eşimin doguım günüymüş birhaftadır kızla ugraşmaktan hastanelerde onu unuttum tamamen onada üzgündüm kafam takıktı adamda kırılmıştı dün hiç unutmazdım çünkü/COLOR]
Geçmiş olsun canım ya tabii yavaş yavaş acısı çıkıyo kolay mı bütün gün kollarında ağırlıkla gezmek doktoruna sorsana canım emzirirken ağrı kesici içebiliyomusun die umarım çabucak düzelir :Saruboceq:musyas ve şeyma çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallah...
2 gündür sol kolum tutmuyo resmen saçımı bile toplarken nasıl acıyo( elayı kucama almak bi kenera dursun...
2 gündür eşim yanımdaydı iyiydim yarına kadar geçer inş. yandım yoksa(
varmı böle kol ağrısı çeken? napmam lazım fikri olan varmı?
Herkese iyi akşamlarr
Arkadaşlar 2 gündür midem inanılmaz ağrıyor emzirirken mide ilacı kullanmanın sakıncası var mı acaba aranızda bilen var mı? bilmiyorumkismile
musyas ve şeyma çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallah...
2 gündür sol kolum tutmuyo resmen saçımı bile toplarken nasıl acıyo( elayı kucama almak bi kenera dursun...
2 gündür eşim yanımdaydı iyiydim yarına kadar geçer inş. yandım yoksa(
varmı böle kol ağrısı çeken? napmam lazım fikri olan varmı?
Kızlar ben bişi sorucam geçen hafta sütüm epey azaldı senağlama zaten gece yatarken mecbur mama veriyodum bide böyle azalmaya başlayınca tüm çareleri denemeye karar verdim ve humananın çayını aradım ama malesef bulamadım onun yerine hipp'in kini aldım 6 gündür içiyorum çok büyük bi eğişme göremedim açıkçası milupanın da still tea ini almıştım ama onun hiç etkisini görememiştim üstelik tadı da çok kötüydü bunun tadı fena değil ama dediğim gibi etki edermi bilemiyorum sizce erken mi daha kullanan ve memnun kalan var mı aranız da :uhm:
Herkese iyi akşamlarr
Arkadaşlar 2 gündür midem inanılmaz ağrıyor emzirirken mide ilacı kullanmanın sakıncası var mı acaba aranızda bilen var mı? bilmiyorumkismile
Kızlar ben bişi sorucam geçen hafta sütüm epey azaldı senağlama zaten gece yatarken mecbur mama veriyodum bide böyle azalmaya başlayınca tüm çareleri denemeye karar verdim ve humananın çayını aradım ama malesef bulamadım onun yerine hipp'in kini aldım 6 gündür içiyorum çok büyük bi eğişme göremedim açıkçası milupanın da still tea ini almıştım ama onun hiç etkisini görememiştim üstelik tadı da çok kötüydü bunun tadı fena değil ama dediğim gibi etki edermi bilemiyorum sizce erken mi daha kullanan ve memnun kalan var mı aranız da :uhm:
Canım ben günde 1 bardak humana still tee içiyorum nasıl bulamadın anlamadımki istanbulda hay Allah. Bak canım biberon'un internet sitesinden sipariş ver hem en uygun fiyat orası
kullanılır tabii ki prospektüsüne bakmak lazım emzirirken kullanmanın sakıncası var mı yok mu diye. eczaneye sorarak alırsın kuşum. geçmiş olsun üşüttün heralde ayaklarını sıcak tutmaya çalış.
valla ben de humananınkinden 3. kutuyu bitirdim ama ne bileyim anlamıyorum ben de bişey. bıraktım artık içmeyi almıcam bidaha.
yaaa kıslaarrr nedenn milupanınn rezenesini içmiyorsunuzz günde 5-6 fincan baya farkettiriyo bence denesenizzz ben baştan beri içiyorumm faydasını gördüm biirazda galiba bünye meselesi...
ben milupanınkini seviyorumm ama damak tadıı da olabilirr ahh kızlarr bolca sütünüz olurr inş. yaa kuzucuklarr doyarlarr anne sütü çok önemli yaa
iyi geceler kıslarrr allahh memişlerr bol süt versin kuzucuklarr doysun inş..
canım o süt arttıcı içecekler kişinin bünyesine göre degişiyor
ben hiç kullanmadım.bi ara benimde sütüm cok azalmıştı buna ragmen kızıma mama yada başka bişi vermedim.cidden emdikce süt artıyor cünkü.arz talep işi.
kayısı kompostusu sütlac cok süt yapıyor.üstüne bolca su içmen lazım
birde bebegini cok sık besleme.sık beslenirse bebek atıştırmacı bi bebek oluyor acıktıgını hissetmiyor hemde sütün birikmiyor.
rezene cayı bendede faydalı oldu ilk zamanlar.
hemde kızıma veriyordum gazına ii geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?