Sağolasın canım sütlaç çok severim zaten kayısıyı da içerim dediğin gibi sanırım bünye meselesi çok istiyorum sütümle beslensin diye ama sanırım her bünyede farklı oluyo zaten öyle oluk oluk yoktu hiç sütüm ama bu ay'a kadar idare ediyordu yinede en azından şu ayı da geçirebilirim umarım :Saruboceq:
saolun canlarım benİm gÖzÜnÜn yaŞıyla bİde anne bİŞİ olmadı der gbİ bİr gÜlÜŞÜ varkİ ÖlÜrÜm yoluna annem dedİm sardım eŞİmde bana sarıldı tamam geÇtİ korkma bİŞİ olmadı dedİ bak İyİ maŞallah dedİ ama uyumadık sabah babası İŞe gİdene kadar tabİkİ oyun oynadık bıdıĞımlaaa
Canım benim çok ii anlıyorum seni benim kızımda ilk 1.5 ayını hep sarılıkla atlattı eskiler 40'ı çıkmadan dışarı çıkartmazlarmış ama biz maşallah her gün hastanedeydik benimkinde allahtan kolik yoktu karnı tok ve altı temiz olduğunda iiydik yani ama sabır biraz canım kolik için satılan cd ler var nette araştırsan biraz adını unuttum ben çok işe yarıyo diye duydum memişler içinse oluyo canım öyle yumuşama bazen bende de arada 1 hafta falan sonra düzeliyor ama sen yılma eğer kilo almasında sorun yoksa emzir her 3 saatte bi 3 saati bulmadan da emzirme o zaman dolmuyo memişler umarım düzelir herşey :Saruboceq: annelik zor zanaat malesef ohaoldumsmile
Arkadaslar merhaba,
bende bir ekim annesi olarak grubunuza katilmak istiyorum..oglum kagan 30 ekimde dunyaya geldi..ilk gunler sarilik vs problemlerini yasadik..zor zamanlardi..hastaneden eve gelemdik resmen..cok sukur 2. ayin sonunda sariligini atlattik..ama gaz problemleri yaklasik 3. haftadan beri artarak devam etti ve hala devam ediyor..inanin uyanik oldugu zamanlarin cogunu aglayarak geciriyor..cok moralim bozuluyor cunku boyle olunca bebegimi sadece teselli etmekle geciyor vaktim..onunla gulusmeler konusmalar cok yasayamiyorum malesef..cok huzursuz bir bebek..tum kontrollerini yaptirdik gecen hafta ve hicbi problem cikmadi..ac mi kaliyor acaba dersek oda degil cunku kilo alimi masallah iyi..ama merak ettigim birsey var arkadaslar acaba sizlerden basina gelen varsa ne olur bana yardimci olun..goguslerim onceden daha gergin ve sisti..son zamanlarda yumusadi..ama oglumu emzirirken yutkunma seslerini duyabiliyorum..bazen reddediyor emmeyi buda yok oldugundandur sanirim..cunku ben her agladiginda emirmeyi deniyorum..bu durumla karsilasan var mi?goguslerimin yumusamasi acaba bebegim daha buyudugunden daha iyi goguslerimi bosallttigi icin olabilir mi?bu konuda ne olur yardimci olurmusunuz...oglumun aglamasindan bazen bunaliyorum sinirlerim alt ust oluyor ama hep sabrediyorum..hatta bazen bunalimami girdim filan diyorum..kendimi cok kotu hissediyorum kizlar..sallayarak uyutmak istemiyiorum ama malesef en sonuda sallamak zorunda kaliyorum ne yapayim..her yolu deniyorum aglamamasi icin..kis oldugundan disarida cikamamkta beni iyice bunaltti...offff ya ne zor ismis bu annelik
hoşgeldin aramıza :a.s.
göğüslerin yumuşak olmasıyla sütün az ya da olmaması diye birşey yok tatlım ,hepimizinki yumuşadı artık, ilk günlerdeki gerginlik ve sertlik olmuyor . meme dokusu da alışırmış bu duruma ve düzene girermiş zamanla. artık düzene girdiler. onu kafana takma. bebeğin emerken yutkunuyorsa, aylık kilo alımı da iyiyse doyuyor demektir. benim de öyle yumuşak ama emdiği zaman süt geliyor. arkadaşın da dediği gibi 2-3 saatte bir emzirirsen göğüslerin daha dolgun olur daha doyurucu olur. bebeğin kolikli bi bebek olduğu için, gaz sancısı her tuttuğunda memeye saldırmak isteyebilir, acıktığı için değil avunmak için. o yüzden 2-3 saatte bir emzir yeterli olur. bi de devamlı evde olmaktan da daralıp huysuz oluyor bebekler bu çok doğru. ben hava ne kadar kötü olursa olsun kalın giydiriyorum atkısını takıyorum her gün mutlaka 15 dk mahallede bi tur attırıyorum çok hoşuna gidiyor ve rahatlıyor. doktorum söylemişti bana bunu. hava nasıl olursa olsun her gün 15 dk mutlaka çıkar çocuğu diye. sen de dene hem gece-gündüz farkını yapar, hem havası değişir. hem de biraz dışarıya da alışsınlar.
canımm aramıza hoşgeldinnn bu kış dolayısıylaa dışarı çıkmamakhepmizi sıkıyorr ama bahara ne kaldıkii meleğinlee baharda yapacağımm yürüyüşlri düşün tatlımmmmm :lepi:
hosbulduk canim cok tesekkurler...
inan rahatladim..goguslerim yumusayinca bayagi korktum birde bizimki bu kadar cok aglayinca acaba sutummu azaldi dedim..demekki herkesin basina geliyormus..evt canim ya disari cikma konusunda haklisin..biraz disari cikip hava aldirmam lazim ogluma..disariyada alismasi lazim yavas yavas..ama ne biliyim cok agliyor diye cesaret edemiyorum iste..aglamasinda sakinlestiremem ve katilir diye korkuyorum..cunku arada aglarken inan kendinden geciyor..o kadar ozeniyorumki cocuklari kucaginda gulucukler atanrken bebisleriyle gezenlere..insallah benim oglusumunda bu gaz sancilari gecerde etrafa gulucukler atar..yeterki aglamasin uyumasinda sabaha kadar beklerim ben onu...
canım diğer söylenenleri bilmem ama rezenenin süt arttırıcı etkisi bilimsel deneylerle kanıtlanmış.bence düzenli günde 4-5 bardak ılık olarak iç,inşallah faydasını görürsün...benim doğumdan itibaren içtiğim kutu kutu rezenenin ve humananın haddi hesabı yok..annem bi ara kutuları baharatlık olarak kullanıyodu,fazla gelince çöpe atmaya başladıkaydirigubbakcemile3bir de vitamalt ı dene o da bana ii geldi
Sonuna kadar katılıyorum Nihan'a benimki de artık alıştı 30 dk de olsa sarıp sarmalayım çıkartıyorum bende hiç bişi yapamazsam balkona çıkarıyorum 10 dk lık ama hava almalı annemle en büyük kavgamız üşütcen çocuğu deyip duruyo ama öbür türlü de sıkılıyo hava almak istiyo meleğim yerimseniben
Pardon yaww yanlış bağlantıya ekledim yorumu tabii bi face e bi buraya bakarsan olucağı bu ohaoldumsmile zaten gözler yarım görüyodu fırsat bulunca hepisini yapmaya kalkarsan olucağı bukaydirigubbakcemile3
Zezecim rezene günde 2 bardak falan içiyodum 2 bardak da hipp in humanasını içiyorum 2 bardak da dut pekmezli şerbet içiyorum yaklaşık 4 lt e yakın su da içiyorum eee daha ne içiyim haliyle de tuvaletten çıkamıyom ama olsun azimleeee diyorummmm :roflol:
heeee ben de hepinize katılıyorum:)))))))
kuzum Allah aşkına hipp in humanası ne demek? hahahaha bunlar iki ayrı marka değilmi ayol? senin hatlar karıştı... face le aynı anda olmuyo galiba:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?