2009 Ekim Anneleri

canım diğer söylenenleri bilmem ama rezenenin süt arttırıcı etkisi bilimsel deneylerle kanıtlanmış.bence düzenli günde 4-5 bardak ılık olarak iç,inşallah faydasını görürsün...benim doğumdan itibaren içtiğim kutu kutu rezenenin ve humananın haddi hesabı yok..annem bi ara kutuları baharatlık olarak kullanıyodu,fazla gelince çöpe atmaya başladıkaydirigubbakcemile3bir de vitamalt ı dene o da bana ii geldi

canım ya kıyamam...nazar mı var senin kuzunda anlamadım ki..valla ben inanmazdım pazar günü kurşun döktürdüm kızıma..erkek nazarı değiyo kızına dedi kadın..ne kadar doğru tabi bilemem de..uzun boylu bi adam çok candan sevdiği için nazarı çok değiyo dedi..kayınpeder aklıma geldi..o sürekli över ben hatırlatmadan da maşallah demez sinir eder beniklava:kötü niyetli biri asla değil ama işte düşünemiyo böyşe şeyleri..sen de nazar boncuğunu eksik etme kuzumuzdan üzülüyoz baka.s.

evt canim o dedigin cd lerden temin ettik hatta korku filmi gibi geldi bana:)) ilk basta biraz ise yarar gibi oldu ama sonra yine ayni..bazen artik dayanamiycam ya neyi var bu cocugun bakamiyormuyum bile diyorum valla..ama sonra bir gaz cikarisi oluyorki yavrumun anliyorumki tek derdi gaz..cok aglayinca insan acmi diye dusuniuyor..goguslerimde yumusayinca bu ara dahada endiselenmeye basladim ama dediklerin beni rahatlatti canim cok tesekkurler...

canımm aramıza hoşgeldinnn bu kış dolayısıylaa dışarı çıkmamakhepmizi sıkıyorr ama bahara ne kaldıkii meleğinlee baharda yapacağımm yürüyüşlri düşün tatlımmmmm :lepi:

hosbulduk canim cok tesekkurler...
inan rahatladim..goguslerim yumusayinca bayagi korktum birde bizimki bu kadar cok aglayinca acaba sutummu azaldi dedim..demekki herkesin basina geliyormus..evt canim ya disari cikma konusunda haklisin..biraz disari cikip hava aldirmam lazim ogluma..disariyada alismasi lazim yavas yavas..ama ne biliyim cok agliyor diye cesaret edemiyorum iste..aglamasinda sakinlestiremem ve katilir diye korkuyorum..cunku arada aglarken inan kendinden geciyor..o kadar ozeniyorumki cocuklari kucaginda gulucukler atanrken bebisleriyle gezenlere..insallah benim oglusumunda bu gaz sancilari gecerde etrafa gulucukler atar..yeterki aglamasin uyumasinda sabaha kadar beklerim ben onu...

canımm aramıza hoşgeldinnn bu kış dolayısıylaa dışarı çıkmamakhepmizi sıkıyorr ama bahara ne kaldıkii meleğinlee baharda yapacağımm yürüyüşlri düşün tatlımmmmm :lepi:

cok tesekkurler canim..hosbulduk..
inan havalarin isinmasini ve oglumla gezmeyi hayal ediyorum..dedigin gibi sabretmek lazim..birde zaten hamileligimde biraz siyresliydi..cunku 7 senedir calistigim isimden tam besbucuk aylik hamleyken cikarildim ve inannilmaz yikildim..ondan sonra gebeligimin son donemleride cok problemliydi dogru duzgun evden disari cikamadim..sonradanda cocuk oldu sariligi vs kolik sancilari aglamalar derken resmen evde tikilip kaldim..Allaha sukur sariligi gecte olsa gecti ve biraz rahatladim..simdi tek tesellim havalar isininca oglusumla yapavcagim gezintiler...onlarin sagligi herseyden onemli..

ahhh canımm bursada çok soğuk olurr ne fena biz gene güneşi gördükmü kendimizi atıyoruzz kordonaa. neyse ki bakk badireleri atlatıpp meleeğinkolunda bide öle bi bak durumaa sarılığı koliği derken bak büyüyolarr 3 aylık oldularrr bileee canımm üzme kendini yazz gelecekk veee tüm duvarlar açılacakk ben bütünn yazz eve girmemeyiğdüşşünüyorumm şahhsennn :))

korkma, ben dekorkyuodum ağlar susturamam diye ama sağa sola bakınmak çok hoşlarına gidiyor ağlamıyolar korkma. ağlarsa da dönersin eve şartlama kendini öyle. dene bakalım sakinleşir belki hep ev hep ev bunalıyo yavrular.

Sonuna kadar katılıyorum Nihan'a benimki de artık alıştı 30 dk de olsa sarıp sarmalayım çıkartıyorum bende hiç bişi yapamazsam balkona çıkarıyorum 10 dk lık ama hava almalı annemle en büyük kavgamız üşütcen çocuğu deyip duruyo ama öbür türlü de sıkılıyo hava almak istiyo meleğim yerimseniben

Pardon yaww yanlış bağlantıya ekledim yorumu tabii bi face e bi buraya bakarsan olucağı bu ohaoldumsmile zaten gözler yarım görüyodu fırsat bulunca hepisini yapmaya kalkarsan olucağı bukaydirigubbakcemile3
Zezecim rezene günde 2 bardak falan içiyodum 2 bardak da hipp in humanasını içiyorum 2 bardak da dut pekmezli şerbet içiyorum yaklaşık 4 lt e yakın su da içiyorum eee daha ne içiyim haliyle de tuvaletten çıkamıyom ama olsun azimleeee diyorummmm :roflol:

kaydirigubbakcemile5 niye üşüsünler sıkı giydirdikten sonra bişeycik olmaz. ben de sana katılıyorumm kuşum.

kuzum Allah aşkına hipp in humanası ne demek? hahahaha bunlar iki ayrı marka değilmi ayol? senin hatlar karıştı... face le aynı anda olmuyo galiba:))))))))))

heeee ben de hepinize katılıyorum:)))))))

ay katılmasan şaşardım zaten Şeniz

kuzum Allah aşkına hipp in humanası ne demek? hahahaha bunlar iki ayrı marka değilmi ayol? senin hatlar karıştı... face le aynı anda olmuyo galiba:))))))))))

:roflol: hippin süt artıran çayı demek istedi sanırım.

Günaydın fıstıklarrr
Evet yaww Hipp'in ana sütü arttıran çayı demek istemiştim ben hiç ii deilim sanırım artık karışıyo herşey bilmiyorumkismile

merhabalar opuyorumnanaktan umarim herkez iyidir. sütünüz boldur zemuszemus. bende simdi evi toplamam lazim. kücüklük uyudu simdi zamani degerlendirim

Yaww kızlar kocişime sinir oluyorum klava:klava:klava: bebişlerimiz hariç erkek milletinden nefret ediyorum sinir ediyor beni yaww klava: Hiç biyere gidemiyoruz herşey yasak kızı hasta olurmuş yakına gidebilirmişiz ama uzağa gidemezmişiz bişey olurmuş o ulaşamazmış lmaz:
Şunun şurasında nisan ayına ne kalmışmış sabretmeliymişim herkez bize gelmeliymiş sanki bi tek onun çocuğu var sıkılıyorum daha da ocağın ortasındayız nasıl geçer bu kış yaww alışveriş merkezlerine bile götürmüyo bizi neymiş hastalık kol geziyomuş offffffff offffffff

canım hiç bişey olmaz bız valla her hafta sonu alışverişimizi hep beraber yapıyoruz. olacagı varsa evde de olur korunaklı çıkarsınız .ben sadece 40ım çıkana kadar evdeydık.pekı sız dr.a goturmuyomusunuz olacaksa o zamanda olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…