2009 Ekim Anneleri

Keşke bende alıştırsaydım be baştan canım ne biliim böyle olcağını kıskançtı zaten iice deli çıktı buldumcuk mudur nedir benimki de diyo kızını mı kıskanıyon sen die
Evde kafayı yicem diyorum ne güzel işte yat uyu dinlen tv syret nete gir zaten kalan zaman da kızıma diyo ne işin var bu havada diyo ben seninle de ilgileniyorum diyo ama lafta sadece nasıl düzelcez böyle yaww bende iice saldım kendimi sinir oluyorum
Yaww adam duymuş birilerinden saçımı bile boyattırmıyo neymiş emiyomuş kızı ii de ben sinir oluyorum zaten kilolar da gitmiyooo daha emzircem diye :kedi:

ben röflemi daha 40 ım çıkmadn yaptırmıştım emzirirken zararlı olduğunu tahmin etmemiştim.. off ben de gene 46 çıkmaya başladım. bugün pantolonlarımı denedim özellikle en darları tamam pantolon oluyo kapanıyo ama göbek fırtlıyo... ben de kaç gündür evde of bu göbek nolcak diye dolaşıyorum kocam aşkım ne göbeği göbeğin falan yok abartıyosun diyodu. bugün kotu giyince fırlayan göbeğimi gördü ... refleks olarak yerin senin o göbeğini dedi... dedim hani göbeğim yoktu..... hiç bişley diyemedi tabi... ben hırs yaptım mekik çekmeyi denedim baktım dikişlerim acımıyo 15 tane çektim. akşam da bi 15 çekerim... gün gün de arttırırım.. sonra gittim merdicevlere 4 kere çık in yaptım.... yok abi döncem eski formuma....

Ay kız sen delimisin ayol ben 60 küsürüm sen 46 lardan bahsediyon ayrıca ben mekik yapamıyorum ya denedim hala acıyo yaram dr e gittim normal dedi 6. aydan sonra yapabilirmiş o tip egzersizleri bol bol yürü ve plates yap diyoda bu havada nerede yürücen kafamçokkarıştı

hehe şaka gibisin kız 46mı ben 62ye zor indim ve aradada olsa mekigi 2aylıktan beri çekiyoım anca bukadar inebildim 76dan bunada şükür diyopm napim yazın koaşrım artık arabayla gitmem biyere yürürüm hep bu kış kaldı artık herkeste iyisin verme sakın diyo neyapcam şaşırdım kotlarıma giriyom şükür 29beden kot giyiyom

canım benim boyum kısa ama... 1.60 boyum var...1.70 olupta 46 lardan bahsetmiyorum. hem kilonun çoğu göbek de o yzüden çok kötü duruyo

canım benim boyum kısa ama... 1.60 boyum var...1.70 olupta 46 lardan bahsetmiyorum. hem kilonun çoğu göbek de o yzüden çok kötü duruyo

Şekerim be bende anca 1.67 falan ım yani çok da farklı değiliz kafamçokkarıştı
Üstelik hamişken kimse anlamıyodu kız doğurcağımı yaww kız oldu kalçam çıktı sanki benim değil sinir oluyorum göbişde var katmerli hemde :kedi:

yuh yani fark yok dediğin 7 cm fark var... ebru şallı bile o boyla mankenlik yapıyo....

İyide bende 63 kilocuğum sadece sende 46 dan bahsediyon onu naapcaz kuzum kaydirigubbakcemile3

aman kimse kendinden menun değil bak işte. ben ksıayım diyom sen boyum var ama fazlam var diyon.... ne bileyim sporla bakımla kazanacaz kendimize olan güvenimizi...

aman kimse kendinden menun değil bak işte. ben ksıayım diyom sen boyum var ama fazlam var diyon.... ne bileyim sporla bakımla kazanacaz kendimize olan güvenimizi...

herkese slm...

ay bnde de göbek var ama hala dıkıslerım ağrıyo hafıfte olsa kotlardan göbek fora :)))

bıde rofle yaptırmıssın sanırım sute gecmıyomu bn de yaptırmayı dusunuyomda?

herkese slm...

ay bnde de göbek var ama hala dıkıslerım ağrıyo hafıfte olsa kotlardan göbek fora :)))

bıde rofle yaptırmıssın sanırım sute gecmıyomu bn de yaptırmayı dusunuyomda?

bilmiyorumki canım. ben bir an önce doğurup yaptırayım diye baktığım için araştırmadan yaptırmıştı... ama ciddi bi zararı varmı bilmiyorum... ama olacağını sanmıyorum...

bilmiyorumki canım. ben bir an önce doğurup yaptırayım diye baktığım için araştırmadan yaptırmıştı... ama ciddi bi zararı varmı bilmiyorum... ama olacağını sanmıyorum...

valla herkes bısey dıyor..kuaförumle konustum karısı hamıleyken yaptırmıs. sonucta dıbe tene temassız oluyor röfle dıyo ama kararsız kaldım...kafamçokkarıştı

valla herkes bısey dıyor..kuaförumle konustum karısı hamıleyken yaptırmıs. sonucta dıbe tene temassız oluyor röfle dıyo ama kararsız kaldım...kafamçokkarıştı

benim de çevrem de çok vardı hamileyken yaptıran ama dr um kesinlikle yaptırma dedi yaptırmadım. kesinlikle bir nefes sigara dahi içmeyeceksin dedi içmedim.. ama şimdiki çocuk dr um bişey demedi ben de yaptırdım hatta sigaranın bile anne sütüyle çok fazla geçmediği söyledi şu anda az da olsa içiyorum.... o yzüden herkes farklı bişey söylüyo dediğin gibi...

Yasemincim kuşum naaptın merak ettim Zeynebi umarım düzelmiştir minnoşun
Kızlar bencede saç boyatmanın röflenin zararı yok zaten bi çok dr diyo bizden sütle bebeğe bişey geçmiyo die ama gelde benim kocişe anlat bunu kötükedihüso

kızlar bakın bi :)))

KOCA TIPLERI

Kadin aksam isten cikar. Cocugu yuvadan alir.
Markete gecer ispanak alir. Kostura kostura eve doner.
Cocugu soyar, elini yuzunu yikar.
Kendi ustunu degistirir. Mutfaga kosar.
Bir yandan ispanaklari yikar bir yandan cocugun sorularina
ve ihtiyaclarina cevap verir.
Bir yandan sofrayi hazirlar…
O DA NE YOGURT ALMAYI UNUTMUSTUR!
Yogurtsuz ispanak olmaz Hemen kocasini arar.

Kocadan Kocaya degisen cevaplar:

1) Ben gec gelecegim. Toplantim var.
Yogurtsuz yiyin!
( lackalasmis koca )

2) Ben gec gelecegim Cok uzgunum,
tuhhhhhh simdi ispanak da yogurtsuz olmaz ki.
E, yogurt getireyim kapidan birakayim hemen doneyim,
toplanti bu, kacirsam olmaz. Mazallah daglara taslara
isten atilma sebebim olur, sonra yogurt dokecek
ispanak bile bulamayiz.

( aldatan koca ya da eve gelmemek icin bahane
arayan koca ,ama bi yandan da vicdani sizlayan koca.. )

3) Aradiginiz numaraya su anda ulasilamiyor........
( Iste bu aldatan koca )

4) Mendebur kadin, ispanagi aldin da yogurdu niye almadin!

("kazma" tipi koca )

5) Igggghhhh yine mi ispanak. Otlaya otlaya sigir olduk
("kalas" tipi koca)

6) Tamam alirim

( monotonlasmis koca )

7) Tamam alirim baska bir sey lazim mi?

( Normal koca )

8) Tamam hayatim alirim baska bir istegin var mi?

( Ideal koca )

9) Aman caniiim, ispanakla mi ugrastin?
Yapmadiysan birak ya disardan soyleyelim
ya da disarida yiyelim
( Yok boyle bi koca )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…