2009 Ekim Anneleri

arkadaşlar sütü olmayan az gelen var mı.ben bu konuda ne yaptıysam çocugu basından berı doyuramadıgımdan mamayla beslıyorum.. ama annelık psıkolojısıyle kendımı çok yetersız goruyorum.

selam kızlarr
uzun bir aradan sonra ancak bakabiliyorum buraya iki çocukla uğraşmak gerçekten çok zormuş mafoldumben
hiç kendimede vakit ayıramıyorum artık ne zaman ayırmaya başlarım onuda bilemiyorum yaa
süttüm çok fazla değil mama denedim ama almıyor benimki kilo alımı az ama allahıma şükür sağlıklı bu hafta tekrar kontrol var stresten oğlumda çok gelen süttüm kızıma yatmemesi beni çok üzüyor off offf mafoldumben

Bende kocişime sinir oluyorum
ama benmki dışarı çıkarmamasından deil:1no2:
adam tammm bi baba olduuu varsa yoksa oğlu ay oğlumu kıskanıyo gibi oldum yanlış anlaşılmasınbenneyaptımki
işten gelio oğlum gidiyo oğlum,yahu insan ara sırada anasına bakar bu oğlanın dimi :1no2: hiç ilgilenmiyo benle :1no2: dün gece artık iyice gerildim astım suratımı yattım,sabah anladı hatasınıı gönül almaya çalışıo bakalım bundan sonra nası olcak

Slm canım benimki de zorla emiyo zaten öyle oluk oluk sütüm yok genede şu ay a kadar idare ediyoduk ama gece yatarken mecbur mama veriyorum boşalıyo çünkü seninki mama da almıyomuş mamanın markasını değiştirsen belki tadını sevmiyodur kuzu
Bu arada bu Defneler böyle kikirik olmayı seviyolar sanırım laelaelaelaelae

hoş geldin canım,bayadr yokdun evet.
iki çocukla zor olur tahmin edebiliyorum..büyük kuzun kaç yaşında?
eğer sağlığı yerindeyse kilosu içinde dr.eğer az demiyosa mamaya zorlama derim..
çünkü mama verdikçe sütün dahada azalıcak..bence emdikçe artıyo süt.artırmak için bişe denedinmi hiç ?

bizim evde iki bebek var aslında oğlum 18 aylık diğeri sizinkiler gibi 3,5aylık kızım
oğlum çok yoruyor rahat emziremiyorum rahat vermiyor birde şu dişlere bağlıyoruz hep huysuz yemiyor ee buda beni etkiliyor stresten süttüm az dr mamaya gerek yok devam emzirmeye diyor bende öyle yapıyorum humana içiyorum bol bol yeşillik marul iyi dediler bulgur yiyorum bol bol da su tüketiyorum kızım çok huysuzlanmıyor demekki doyuyor ama anne yüreği işte doymuyor gibime geliyor saol canım opuyorumnanaktan
solstice cnmm dr mamayı önermedi daha o yüzden biraz daha beklicem opuyorumnanaktan

Anlıyorum tatlım anne yüreği dediğin gibi..
ama emin ol kızın doymasa huysuz olur,mama en son çare :teselli:
oğlun ufakmış daha.:teselli:bende korkuyorum 2010 ekime bi tane daha gelcek die eyvahedigeldismile

Pardon canım ya ben önceden verdin sandım bilmiyorumkismile mama tabii vermediysen ve kilosu da ii ise verme derim bende mama ben mecburen veriyorum çünkü kalmıyoo 2-3 gece denedim sürekli emzirmeyi ama uyumuyo kuzum sürekli ağlıyo bana da en ii tahin pekmez ve dereotu geliyo bide bunları dene istersen umarım bi yararı olur :teselli:

ya amaaaan çok biliyolar herşeyi. benimki de aynı seninki gibi yapıyodu çıkma etme bilmemne. artık sallamıyorum ben de insanım o bebek de insan yani. asosyal, çıtkırıldım kavanoz bebeği gibi yetişmesini istemiyorum. hasta olacak dersen olur zaten, dikkat ettikten sonra niye olsun. ayrıca olursa da olur. çocuk bu hasta ola ola babağışıklık kazanacak. ay çok biliyolar herşeyi yaaa.

solstice çık gel yarın gözdeye kız boşver:))) sar sarmala kuzuyu bişeycik olmaz.:))

inşş cnmm onları deneyeyim belki onlarda işe yararopuyorumnanaktan

Aynen canım bende diyorum ama dinleyen kim hergün kavga ediyoruzklava: yaww sanki bi tek onun çocuğu var bu kadar buldumcuk yetişmesin diyorum olmazmış kendini toplasınmış sonra buldumcuk yetişmezmiş ama kendi akrabalarıyla bi yere gidilcek olsa o zaman sesi çıkmıyo deyince de oralara da gitmiyelim o zaman deyip işin içinden sıyrılıyo fisfisfis Bencillik değil de nedir bu yaww
Bi de Beyaz'ın dediği gibi artık iice ilgisiz oldu geliyo gidiyo kızım diyo anasını düşünen yok dedim bunalıma gircem ben diye bide gülerek girmez benim karım öyle şeylere diyo ayyyy yolucam saçını başını klava:klava:klava:

solstice çık gel yarın gözdeye kız boşver:))) sar sarmala kuzuyu bişeycik olmaz.:))

Canım benim sağol ama sanırım gelemem çünkü hava burda felaket ben b.çekmece de oturuyorum heryer kar tuttu burda bu havada gelirsem kocik kesin boşar beni zaten gitcem diyorum da sürekli kontrol ediyo evdemiyim diye psikolojik manyak biraz daha düzelsin bende katılcam aranıza ama hepinizi burdan tanıyo gibiyim zaten benim yerime de kaydirigubbakcemile3

burdada kar çok yagıyo kuzuda dün gece nezle olmuş igneye bile götüremiyom bugünlük kalsın grip olmasından iyidir dinerse kar sarıp götürürüm igneye hastaneye saglık ocagıda yapmıyo sorumluluk alamayız küçük bebek dio ıofff

şeker sen b.çekmece demi oturuyosun? benim kayınvalidemler de b. çekmece de oturuyo... istanbula gelişimde onlara geçtiğimde görüşebiliriz seninle aslında...

Geçmiş olsun kuzum benim umarım azalır burası da oraya yakın sayılır ya trakya tarafı işte :gitme:

bu babalar hep böyle demek. bizimki nille ilgili çok karışmıyo gerçi. ben daha hamile kalmadan önce beynine girdiğim için... bak bana kaynanalık yapacaksan hiç çocuk mocuk yapmayalım buldumcuk olma yokken zırt pırt arayıp çocuğum napıyo diye sorma diye çok basakı yaptım... şimdi de bişey olduğu zman atıyorum acab gitmesek daha iyi olmazmı diyo yada böyle üşümezmiki diyo? ama son söz bana kalıyo.... ama ilgisizlik konusuna gelince ben de müzdaribim... bide söyleyince gülüyo saçmala aşkım seninlede ilgileniyorum yoksa sen nili kıskanıyomusun diyo? bi erkek çocuk doğurayım gösterecem ben ona gününü:))))))))) bilmiyorum ya ilgi azaldı yada benim hep böyle bi korkum olduğu için psikolojik olarak ilgi bana az geliyo(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…