2009 Ekim Anneleri

:))) degişiyorr bazen 7 genelde 8 nadirende 9 olur benim kocişş :))

naber ozgeeee nerelerdesin oglusun nasıll canım

ya karismis gibi olcam ama sigara icmesen olmaz mi ben sigara icip sonra emzirilen bebeklere gercekten cok üzülüyorum. Daha gecen gün TV de söyledi. 100% nikotin bebege geciyor diye sütten. Bu kadar icmemisin birak icme yaaa. Hem kendin icin hem melegin icin. Noooolurrrrrr vereliniortak

:))) degişiyorr bazen 7 genelde 8 nadirende 9 olur benim kocişş :))

naber ozgeeee nerelerdesin oglusun nasıll canım

iyidir canım ne olsun evdeyim valla gelenim gidenim cok herkes bebek sevmeye gelio aksam nası oluo anlamıom canım sen nasılsın güzel bebeğin nasıllll yerim ben onu yaaa ne şeker maşallahhhŞenizŞeniz

kocama sordum dedi ki ben tip 8 bazende 9 um. Ama simdi ben ispanagi pisirdim dersem 9 olmazmis.Cünkü "askim disarda yiyelim" derse pisirdigim ispanagi seviyor herhalde diye düsünebilirmisim olumunekankayizsmile:roflol:

6 7 8 bize uyuyoo :asigim: ama 9 u hiç duymadım ağzındann :sinifsinif:

:enbuyukkk:

ben testi bizzat eşimin üstünde uyguladım 8 numaralı şıkkı söyledi..gerçektende direk vereceği cevap budur..çok şükür...

yaa 9 numaralıı koca yoktur benceee nerdeeeeee var yada :uhm: bence öle bi koca biçimi yok :))

benim ki 3 numara
ama cok sukur aldatilmiyorum esim cok yogun birisi telefonlari hic susmaz isleri masallah epey yogun ..
ama eger ulasabilirsem 7numara kendisine pek uygundur oda yogun israrlarim sonucu bizim klasik cumlelerimiz vardir
Esim :hayatim cok mesgulum sen yapsan veya daha sonra olsa olmaz mi?
Ben:Senin yogun olmadigin zaman mi var ki.....oyy oyyyy
biraz borclarimiz var Allahin izniyle su borclar bi bitsin bu kadar callismasina gerek kalmayacak...

aynen nurefşancım biz de epey borçluyuz ben ucretsiz izne ayrılacagım daha bi borca bulanacagız Rabbim tüm darda olanlara rahatlık versin en kısa zamanda aminnn

nie yokmus ay valla benim koca 9 numara allah canımı alsınki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…