2009 Ekim Anneleri

arzucum şuanda daha iyi gibi bakalım işte

amazoncum doğru onlar nasıl ayakuydursun ama insan dayanamıyo üzülüyorum sonra (

bu arada benimkinin eli sürekli yüzünde sizindemi öyle cırmaladı heryerini gece yüzünde uykusunda bile bu sfeer acıtıyo canını uyanıyo çabuk

yağmurcn benim oğlumda ılk zamanlar yırtdı suratı ben bıraktım bı kac kere yırtınca alışıp anlıyolar acısını yırtmıyolar ama tırnaklarını cok sık kesıyorum derın yırtmasın dıye ellerıne alısana kadar yırtıyolar ama sonrası cok guzel benım oğlum sımdı biberonunu tutabılıyo emzıgı agızıyla deil eliyle tutup atıyo :)

10-15 gün ellerini açık bıraktım sürekli tırnaklarını takip ettim nafile yüzü çizik çizik oldu en sonunda eldivene döndük.Elleri sürekli gözü ve yüzünde
Ayrıca bizimkinin de burnu sürekli tıkanık bebeken hastanede verilen baby fiz kullanıyorum fakat doktorumuz tonimer verdi hızlı sıkılışından dolayı memmnun değilim.Zaten burnunu temizlerken çok ağlıyor

slm kıslarrr nerelerdesiniz yahuu bu topik boş kalmışşşşşşşş huuuuuuuuuu 2009 ekim annişleriii meleklerr izin vermiyomu yaa nete girmenize

öff bende sıkıldım ama kimse yok (

Benim de aynı sorunum var canım gündüzleri açıyorum ben takip etmeye çalışıyorum ama yinede arada tırmalıyo kendini bende istiyorum ellerini açık bırakıyım die ama tırnaklarını kesiyorum ama en ucundan kesemiyorum geceleri sürekli takip edemediğimden dolayı malesef takıyorum yine eldivenleri de ne zamana kadar böyle sürcekkk ... benneyaptımki

ben varım şekerrr napıyorr kızımızz ne var ne yok

ayy nolsun cnm uraşıyoz eloşla pervane etti bizi dötündekaydirigubbakcemile3
hep gezmek istiyo kime çektiyse:kedi: bu karda kışta dışarıda çıkamıyoz, anca arap kızı gibi camdan bakıyoz-tatlicadiarzu-
dora paşa napıyo sen nasılsınkaydirigubbakcemile2

serzan ben o damlaları kullanmıyorum sıktıkca bence daha cok tıkanıyo evınız dogalgazsa hergun hava soğuk olsa bıle her odayı havalandır petek uzerınede ıslak havlu bırak eve nem yapsın hergunde burnunu temızle ben makıne kullanmıyorum temızlerken bır tel tokanın arkasıyla uyurken aalıglıyorum ve hıssetmıyo bıle yırtme olayına geldınce yırtacaktır sen sabırlı ol hergun tırnaklarını kes yırtıklar derın olmasın sadece o kadar bır sure sonra alışacaktır ben ıkı aylıkken cıkardım ve 1 ayı aldı ellerıyle yuzunu yırtmaması hala arada uyumak ısterken burnunu cok koyuyo elını o sırada bıraz yırtıyo ama ellerını eldıven takarsan ellerıyle dokunarak tanıycağı nesnelerı hıssedemez ve doktorlar hıc bır bebek gozunu oymuyo bırakın ellerını yırtsın hıc bısı olmaz dıyo...benım bebegımın ılk zamanlar ellerı eldıvene alıstıgı ıcın cok sogukta oluyordu ama oda gectı zamanla dengelıyor sen korkma sadece tırnaklarını yıtamıycak sekılde kes...

üf kar yağıyor hava soğuk kızım hasta ay yeter ben dışarı çıkıp gezmek istiyorum mafoldumben çok sıkıldım

burda birde sureklı elektrık kesılıyo.. evın havası değişip duruyp korkuyorum cocugu hasta edıcem dıye ben sokağa cıkmaktan vazgectımde cocugu hasta etmesem

evet canım ya gündüz kesilmişti bizimde gece elektrikler gidecek diye korkuyorum zaten nezle benim kuzum ay şu kışı bir bitirsek hayırlısıyla

valla yaa cocuk nasıl baslarsa ole gıder dıyolar kıs cocukları cok hasta oluyormus hayatları boyunca bu yuzden

kıslarr allaha emanet klima 30 derecede çalışıyo ama ev 24 derece ben kapı açık çalıştırıyorumm dora ben nereye gidersem oda oraya diye mutfak 23 yattığımızz oda 24 derece ama gece düşer gibi geliyo sıcaklık

bızım doktorumuz bebekler ıcın ıdeal sıcaklıgın gunduz 22 derece olması gerektıgını gece ıse daha dusuk bı ayarda yakmamız gerektıgını soyledı cunku ustunde yorgan oluyo ya :) bundan daha yuksek sıcaklıkta ıyı deılmıs cocuk ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…