yasemincimm valla benim oğlumda hiç öle bi problemim olmadıı şimdi ufak ufak büyük yatağına alıştırıyorumm gündüzlerii oyun için bile olsa bırakıyorum oraya dönenceyle falan oyalanıp bi bakıyorumm uyumuş :))
maşallah zeyneb adamızaa aferimm ona annesini hiç üzmezz oda dora hiç üzmüyo maşallah çocuklarımızaa çok şekerler yaa iyiki doğurmuşuzz bunlarrıı yokken napıyoduk yaa ben hep öle diyorumm dora yokken napıyoduk biz....
yasemincimm valla benim oğlumda hiç öle bi problemim olmadıı şimdi ufak ufak büyük yatağına alıştırıyorumm gündüzlerii oyun için bile olsa bırakıyorum oraya dönenceyle falan oyalanıp bi bakıyorumm uyumuş :))
gulefsan paylaşımın için çok teşekkür ederim
gulicann tatlım yatağa koyar koymaz ağlamaya başloıyorsa sakın hemen alma kucağına bi yerde okumuştumm alışması zor olurmuşş 2 dk beklee alınmayacağını anlayıp susarmışş yoksa yaygarayı bastımmı beni alacaklar nede olsa diye devamlı ağlar mış:))
hehe gizemciğim bnmkini biz inatla 15dk almadık morardı resmen bidahada bırakmadık şimdi kendi kendine yatıyo yatakta büyüdü anladı onun iyiliğini düşünüyozz yatıyor artıkka.s
benimde uyku problemim vardı şimdi anakcanda uyutuyorum alıp yatağına yatırıyorum yatağında uyumuyo yoksa
Yatakta duruyo aslında ama çok uykusu geliyor ve kendi kendine dalmayı bilmedii için yardım istiyo resmen. Mızıldanırsa almıyorum ama ağlarsa alıyorum. ünkü sürekli ağlatmanın çok zararlı olduğu söyleniyo zaten dayanılacak bişiy de değil. Maşallah senin oğluş ne güsel uyuyomuş, öğrenmiş nasıl uyunacağını aferim bıdığaa alkisalkisalkis
Ayy canımm ya iyi bile dayanmışsınız. İyiki yapmamışsınız bi daha. Zeyneb'e de aferin alkisalkisalkis
Canım biz de öyle yapıyoduk şimdi buna alıştırmaya çalışıyoruz. Çünkü büyüdü tosuncuk ana kucağından kendini atma denemeleri yapıyo :1rolleyes:
ayy ne kadar güzel benim kızım hiç durmuyor sürekli kucakta ayakta sallamak zararlı biliyorum ama baska şekilde uyumuyor geceleri 4 e kadar oturuyoruz artık her tarafım agrıyor maşallah dora paşayaa aferim yakışılıma annesini hiç yormuyor...
kız nerdesin sen meraklanmaya başlamıştım artık msn ye yazdım bügün. iyimisin bebişin nasıl? benim kızımda hep ayakta uyumak istiyo , çok uykusu olsa bile kendisi dalmıyo ille o ayağa yatacak iki sallayınca yumuyo gözünü hemen allahtan
valla bizim kız alışmadı aglasa bile yataktan almzsam alışırmıki yatakta uyumaya acaba.......
ayy ne kadar güzel benim kızım hiç durmuyor sürekli kucakta ayakta sallamak zararlı biliyorum ama baska şekilde uyumuyor geceleri 4 e kadar oturuyoruz artık her tarafım agrıyor maşallah dora paşayaa aferim yakışılıma annesini hiç yormuyor...
Yatakta duruyo aslında ama çok uykusu geliyor ve kendi kendine dalmayı bilmedii için yardım istiyo resmen. Mızıldanırsa almıyorum ama ağlarsa alıyorum. ünkü sürekli ağlatmanın çok zararlı olduğu söyleniyo zaten dayanılacak bişiy de değil. Maşallah senin oğluş ne güsel uyuyomuş, öğrenmiş nasıl uyunacağını aferim bıdığaa alkisalkisalkis
:
Kızlar bebişleri artık uykuya alıştırmaya başlamşsınız..
Bizim çok şükür yatağında da uyuyo kendi kendine,uyumazsa bazen yatağan titreşimini açıyorm,emziğiyle uyuyo rahat..
ama genelde salonda ana kucağnda uyuyakalıo,alıp yatağına koyuyorum..uyansa bile geri dalıyo..
çok şükür,enn geç 1de yatıyorz,ama genelde 11 gbi filan uyur.sabah 5-6 uyanır,birde 9da biraz oynarız geri uyur..12ye kdr filan..gündüzleride 2 saatte bazen 1.5 saatte bir emişiriz..şükür Allaha alıştık artık.
valla bizim kız alışmadı aglasa bile yataktan almzsam alışırmıki yatakta uyumaya acaba.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?